תודה רבה!!!
מצאתי הפתרון [בזכות הרמז של Goldring]:
קוד:\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
כל הכבוד! יגעת ומצאת תאמין!
למעשה קצת הארכת במקום שאפשר לקצר, ניתן להסתפק בצורה הבאה:
קוד:
\(([^()]|(?R))*\)
תודה רבה!!!
מצאתי הפתרון [בזכות הרמז של Goldring]:
קוד:\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
\(([^()]|(?R))*\)
למעשה יש סיבה למה הוספתי את זה:כל הכבוד! יגעת ומצאת תאמין!
למעשה קצת הארכת במקום שאפשר לקצר, ניתן להסתפק בצורה הבאה:
זה למעשה מספק עד אין סוף סוגריים בתוך סוגריים, כל זמן שיש התאמה בין מספר הסוגריים הפותחות לסוגרות...קוד:\(([^()]|(?R))*\)
(?>...)
(אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא()
\(((?>[^()]+)|(?R))*\)
\(((?>[^()\r]+)|(?R))*\)
זהירות! סכנת כאבי ראש...
למעשה יש סיבה למה הוספתי את זה:
זאת אומרת למנוע הגרפ לא לנסות עוד פעם על אותם תוים אם הם לא התאימו בפעם הראשון;קוד:(?>...)
למשל: אם עושים החיפוש הנ"ל על הטקסט הזה -
מנוע הגרפ יתחיל עם האות הראשון וינסה למצוא התאמה ממנו עד האות האחרונה [עם כל האופנים שאפשר להיות בגלל ה* וה|], וכשלא ימצא יתחיל עוד פעם מהאות השניה, וחוזר חלילה; אז אם מבצעים החיפוש הזה על מסמך ארוך, זה יכול לקחת המון זמן, ובמקרה הזה שיש בתוך הקוד אפשרות לחזרה בלתי מוגבלת, זה יכול לקחת המון זמן [אלפי שנים במקרים!!!], כי צריך לחשבן כל האופנים עד שהוא יכול להגיד שאין התאמה...קוד:(אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא()
בשביל זה יש את הקוד (?>...) שאומר תבדוק את הקוד הזה רק פעם אחת, דהיינו שאחרי שבפעם הראשון יצא אי התאמה, המנוע יעבור לטקסט הבא ולא יחזור מהאות השני.
אז הפתרון שלי הוא:
--------------------------------------------------------------------------קוד:\(([^()]|(?R))*\)
אגב, הקוד הנ"ל לא עוצר בפיסקה חדשה; אם רוצים שלא יעבור לפיסקה חדשה, פשוט מוסיפים \r לקבוצה השלילי. ככה:
קוד:\(((?>[^()\r]+)|(?R))*\)
נוסחה נחמדה, ארוכה מידי.... וגם לא מוצאת כשיש רק סוגריים בודדות, מה שאומר שצריך לעבוד פעמיים, ראשית למצוא סוגריים רגילות ואח"כ לחפש כפילויות של סוגריים בתוך סוגריים וכדו'.
יש פתרון הרבה יותר פשוט במסגרת חיפוש גרפ, אבל בא לי לעשות מזה אתגר קטן:
תנסו אתם, מומחי הפורום, למצוא גרפ שמכיל את כל האפשרויות של סוגריים [גם בודדות וגם כפולות ומשולשות וכו']...
רמז: הגרפ מכיל פחות מ-20 סימנים
איפה מצאתם את הרעיון היפה הזה? כמדומני אופציות אלו לא מופיעות ברשימות של התפריט, או במקם רשמי של התוכנה שמוכר ליאתה צודק! אכן ראוי להוסיף זאת, כדי למנוע סיבוכיות!
יש הרבה שלא מופיעים בשום מקום באינדיזיין [למשל \K גם לא מופיע]...איפה מצאתם את הרעיון היפה הזה? כמדומני אופציות אלו לא מופיעות ברשימות של התפריט, או במקם רשמי של התוכנה שמוכר לי
איפה מצאתם את הרעיון היפה הזה? כמדומני אופציות אלו לא מופיעות ברשימות של התפריט, או במקם רשמי של התוכנה שמוכר לי
תודה!יש דברים רבים שלא נמצאים בשום פירוט בתוכנה, אבל מקובלים וידועים לכל מי שעוסק בתכנות, ולכן גם תקפים לאינדזיין.
לדוגמה הצעתי ליהודה בהודעה פרטית לעיין באתר http://www.rexegg.com
שהוא באמת אתר מדהים בכל הנושא הזה, וניתן למצוא בו הרבה דברים מעניינים
אבל יש עוד הרבה אתרים שעוסקים בתחום...
דרך אגב, אני כמעט קבוע מכניס את הנוסחה הנ"ל בתוך גרפ סטייל, על מנת להקטין סוגריים, וכמובן זה חוסך הרבה כאב ראש
נכון, אפילו במחשב עוצמתי זה קורה [כנראה שהם יכולים לשפר את הקוד של אינדיזיין]...אגב, בספר שאני מעמד עכשיו, כל בחירת טקסט, אפילו אות, תקע את התוכנה ל2,3 דקות!
אך ברגע שבטלתי את הגרפ סטייל, היא עובדת מצויין.
תודה!
למה אני כותב זאת, הרי לא כל מעמד הוא גם מתכנת?
כי נראה לי שמי שמבין בגרפ ברמה גבוהה, מראה שיש לו חוש טכני די טוב כיד להתעסק גם בסקריפטים, וכדאי לו מאד לנסות ללמוד זאת, זה ממש לא מסובך. (ברמה בסיסית, בוודאי לא)
נכון, אפילו במחשב עוצמתי זה קורה [כנראה שהם יכולים לשפר את הקוד של אינדיזיין]...
אצלי הגרפ סטייל לא מאיט כ"כ, אלא כשיש הרבה עמודים עם שתי טורים, ויש גם כותרות שהם באמצע הטורים [span collumns], זה מאיט אותו מאוד, כי לכל שינוי קטן הוא מחשבן מחדש את מיקום כל העמודים [ובפרט כשיש גם keep options, וכדומה].
אבל מאז גירסת 2017 וביותר 2018 CC זה השתפר קצת...
\<
\<א
\>
\b
\bאו\b
^
$
.
\d
\s
\w
+
\s+
\(.+\)
\(.+?\)
?
אליה?ו?
*
מהר!*
(?<=)
(?<=ת)א
(?<!)
(?<!ת)א
(?=)
א(?=ת)
(?!)
א(?!ת)
(?<=אברהם)\w+(?=משה)
(?<=אברהם)\w+(?=משה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: