מממקמים עיטור בכותרת אחת, מעתיקים אותו במצב טקסט.איך מוצאים תחילת פסקה כדי להוסיף עיטור?
צפה בקובץ המצורף 855384
^.
~C$0
אני מתכוונת איך אני מוסיפה את העיטור בלי שהאות הראשונה תתחלף
ניסיתי גם למצוא תחילת פסקהמממקמים עיטור בכותרת אחת, מעתיקים אותו במצב טקסט.
ואז בגרפ מחפשים בסגנון הכותרת ^
ומחליפים
קוד:~C$0
ערכתי את הודעתי... תעיינו שם - זה עובדניסיתי גם למצוא תחילת פסקה
אבל משום מה זה לא מוצא לי
תודה על ההסבר המפורטכאמור החיפוש מובן, מציאת תחילת פיסקה ותו כלשהו אחריה.
בהחלפה ישנם שני שדות:
c~ מעתיק את מה שנשמר בזיכרון של המחשב ע"י גזירה או העתקה, ובענייננו - העיטור שנגזר
$0 מעתיק בחזרה את מה שחיפשנו, כי אחרת העיטור יחליף את מקומו
חפש את הסגנון תו ושתול אחרי זה #איך ניתן לחפש רווח אחרון שנמצא בקבוצת מילים שתחת סגנון תו מסויים?
\s(?=\S+#)
(\s)(\S+)(#)
אז רק עם האופצייה הראשונהאני רוצה לתפוס את הרווח האחרון שבקבוצת המילים שסגנון תו זה, ולתת על הרווח בלבד סגנון תו של אי שבירה, כך שלא יהיה מצב שמילה אחת של הסגנון תו תברח לשורה חדשה אא"כ תסחוב עמה מילה נוספת.
תמקם את הגרפ של המרובע ראשון ואחריו את של העגולאשמח לגרפ שמחיל סגנון תו על סוגריים מרובעים, אך שומר על סגנון תו קיים של סוגריים עגולים:
צפה בקובץ המצורף 870373
ברגע שאני מחיל סגנון תו על המרובעים, אז על העגולים מוחל אותו סגנון של המרובעים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: