טאב רגילאיזה סוג 'טאב' יש לך ב'קווים המובילים' בין המלל למספר עמוד?
טאב רגילאיזה סוג 'טאב' יש לך ב'קווים המובילים' בין המלל למספר עמוד?
אם כך, חפש:טאב רגיל
\t\K.+?$
תחכים אותי למהאם כך, חפש:
קוד:\t\K.+?$
וסתם כך, עדיף להשתמש עם שיפט-טאב מאשר טאב רגיל.
עדיין לא הולך לי מענין למהאם כך, חפש:
קוד:\t\K.+?$
וסתם כך, עדיף להשתמש עם שיפט-טאב מאשר טאב רגיל.
הסיבה העיקרית: אם תרצה להרחיב/להצר את התיבה - לא תסתבך עם ה'תחנה' של הטאב' (כמו 'מוביל רווח' בתג).תחכים אותי למה
מה הבעייה להגדיר לסוגריים סגנון תו ולחפש כח שלא בסגנון הנ"ל?אשמח לגרפ למציאת מילה שאינה נמצאת בתוך סוגריים
לדוג', המילה "כח", שנמצאת אך ורק מחוץ לסוגריים.
שאלה של תלמיד שעדיין לא למד חיפוש והחלפה...
למה לא לחפש בחיפוש רגיל רווח ואח"כ המילה כח?
זה מצוין, אבל המילה צריכה להיות לא בתוך סוגריים.
שלא בסגנון הנ"ל
נכון מאוד! רק תבדוק אם יש לך עוד סגנונות תו שיכול להיות בהם המילה הזאת למשל הדגשות וכדו'תודה רבה. אני בעצם מגדיר לו שיחפש ב - none ואז הוא ידלג על הסגנון של הסוגריים?
אני חושב שיש בעיה אחרת בקוד הזה, שאם יש את המילה "כח" אחרי סוגריים, הקוד הזה לא ימצא את המילה.במחשבה שניה נסה את הקוד הבא
בתחילת פסקה הוא לא ימצא אנסה לחשוב נוסחה כוללתקוד:[^\(]+\Kכח
למה לא? ברור שימצא!אני חושב שיש בעיה אחרת בקוד הזה, שאם יש את המילה "כח" אחרי סוגריים, הקוד הזה לא ימצא את המילה.
מעניין!למה לא? ברור שימצא!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: