זה לא בדיוק אותו דבר.מצאתי עכשיו כאן
אבל הסקריפט של אריאל גם יפתור את הבעיה הנ"ל
זה לא בדיוק אותו דבר.מצאתי עכשיו כאן
זה לא קשור לגרפ, עם גרפ אפשר לעשות חיפוש טקסט/סגנון והחלפה בטקסט/סגנון אחר.דחוף!!! האם מישהו יכול להדריך אותי איזה גרפ אני צריך בשביל להטמיע לינק במילה מסויימת שלוזרת על עצמה (כל מילה לינק אחר)
תודה רבה!!!
סליחה, תקנתיזה לא קשור לגרפ, עם גרפ אפשר לעשות חיפוש טקסט/סגנון והחלפה בטקסט/סגנון אחר.
כזה דבר אפשר אולי לעשות עם סקריפט.
אז אתה לא צריך לשאול שאלה כזו בשרשור שנקרא "הכל על GREP (גרפ) באינדיזיין", תשאל את השאלה הזו בשרשור בפני עצמו בפורום הכללי.סליחה, תקנתי
תודה על העצה כך אעשהאז אתה לא צריך לשאול שאלה כזו בשרשור שנקרא "הכל על GREP (גרפ) באינדיזיין", תשאל את השאלה הזו בשרשור בפני עצמו בפורום הכללי.
איך מוצאים ומוחקים אנטר שיש אחריו סימון כמו בתמונה המצורפת.
\r\z
\z
הוא סוף סיפור - דהיינו הסימן #אאל"ט - כדי למחוק צריך להחליף דווקא לכלום, כי \Z זה רק מיקום, לא סימן.ככה:
קוד:\r\z
\z
הוא סוף סיפור - דהיינו הסימן #
אאל"ט - כדי למחוק צריך להחליף דווקא לכלום, כי \Z זה רק מיקום, לא סימן.
לתשומת לב @ישראל ר
לא אם הוא יחליף ל\Z כמו שלכאורה הוה אמינא כמו שעושים ברוב הפעמים בחיפושים כאלה (שבהחלפה מכניסים את אותה מחרוזת רק בלי החלק שרוצים למחוק, נניח \r\r שמחליפים ל\r אחד וכדו')זה ממילא יחליף רק את האנטר, כי הרי אי אפשר להחליף את ה"סוף סיפור" שהוא מציאות של מיקום ולא תו.
בבקשה. אבל זה לא ימצא במילה שבסוף פסקה אם אין נקודה אחריה..יש למישהו גרפ לחיפוש גרשיים שנמצאות במקום הלא נכון? כלומר גרשים שנמצאות שלא לפני האות האחרונה, כגון נפלא"ות במקום נפלאו"ת.
תודה מראש!
כתבתי גרפ זה כדי לחפש ולהחליף רווחים האלה לכלום, אבל מה אני כותב בתיבת החלפה?
([0-9.]+)( )(x)( )([0-9.]+)
$1$3$5
בתיבת החיפוש עדיף שיהיה:
קוד:([0-9.]+)( )(x)( )([0-9.]+)
והחלף ב:
קוד:$1$3$5
([0-9.]+) (x) ([0-9.]+)
$1$2$3
עזרה בגרפ
אני רוצה לחפש
[סִימָן לח סְעִיף ב]
ולהחלף
סְעִיף ב + en space
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: