לחפשבסוף כל הערת שוליים יש לי שורה מיותרת.
לא מצליחה למצוא אותה עם חיפוש של 2 אנטר והחלף לאנטר.
יש פתרון?
\r\z
לחפשבסוף כל הערת שוליים יש לי שורה מיותרת.
לא מצליחה למצוא אותה עם חיפוש של 2 אנטר והחלף לאנטר.
יש פתרון?
\r\z
@ניוגראף כתב פה פעם שיש לו סקריפט לסגריים הפוכות שמתחשב גם במקרים שהסוגר הפותח והסוגר לאותו צדהאם למאן דהוא יש GREP לחיפוש סוגריים (מכל סוג! הן רגילות, הן מרובעות, הן מסולסלות והן זוויתיות) שאין להם בן זוג פותח/סוגר?
באתר שלו אני לא רואה כלום@ניוגראף כתב פה פעם שיש לו סקריפט לסגריים הפוכות שמתחשב גם במקרים שהסוגר הפותח והסוגר לאותו צד
אולי יש לו משהו?
{{
)}}
).האם למאן דהוא יש GREP לחיפוש סוגריים (מכל סוג! הן רגילות, הן מרובעות, הן מסולסלות והן זוויתיות) שאין להם בן זוג פותח/סוגר?
\{{2}(?=[^\}]+?\{{2})
\}{2}[^{]+?\K\}{2}
אז זהו, שאני לא יכול לסמוך שאין סוגר בודד אחר בתוך הטקסט (אדרבה, יש עוד הרבה סוגרים בודדים, הן סוגרים פותחים והן סוגרים מסיימים...).אם אפשר להסתמך שאין גם סוגר בודד בתוך הטקסט, זה ימצא הסוגר הפותח שאין לו בן זוג:
\((?=[^)]+?(\(|\r))
(?<=\)([^\(]+?))\)
תודה רבה. אבל מעניין שחלק מהסוגרים המסיימים הוא מוצא וחלק לא, לדוגמא בטקסט הבא:אם אפשר להסתמך שאין גם סוגר בודד בתוך הטקסט, זה ימצא הסוגר הפותח שאין לו בן זוג:
וזה ימצא את הסוגר הסוגר שאין לו בן זוג:קוד:\{{2}(?=[^\}]+?\{{2})
קוד:\}{2}[^{]+?\K\}{2}
תודה רבה!!לחפש\r\z
משהו יודע?שאלה נוספת אם אפשר,
עשיתי חיפוש לסוגריים מרובעות \[\w{1,2}\] כדי להפוך אותם לסגנון תו של סוגריים מוקטנות.
והוא לא מוצא את כל הסוגריים, יכול להיות כי בתוך הסוגריים יש סגנון תו של בולד??
יכול להיות שהיה משהו בהגדרות פורמט שמנע חיפוש של בולד?משהו יודע?
לא חושבת, מה יכול להיות?יכול להיות שהיה משהו בהגדרות פורמט שמנע חיפוש של בולד?
שלא בדקת?לא חושבת, מה יכול להיות?
תודה רבה. אבל מעניין שחלק מהסוגרים המסיימים הוא מוצא וחלק לא, לדוגמא בטקסט הבא:
(?<=\}){2}[^{]+?\K\}{2}
האם אפשר קוד שמוצא את כל הטקסט שנמצא בין @02 ל@03?
(@02)(.+?)(@03)
תודה רבה עובד!! אולי גם אתה יודע טיך למצוא סוגרים שנמצאות בסוף פיסקה(מראי מקום)קוד:(@02)(.+?)(@03)
אתה יכול לתת דוגמא איך נראית השורה האחרונה בפסקה עם הסוגריים?תודה רבה עובד!! אולי גם אתה יודע טיך למצוא סוגרים שנמצאות בסוף פיסקה(מראי מקום)
לא עולה לי בראש שיש אפשרות כזו מובנית, אבל אפשר לעשות בשני שלבים:יש אפשרות לחפש כל פיסקה שאחרי סגנון פיסקה מסוים?
מצאתי עכשיו כאןאני רוצה לחפש סגנון פסקה מסוים (וסגנון זה נמצא הרבה בקובץ), ואני רוצה לחפש אותו רק כשמופיע אחר איזה סגנון מסוים אחר?
יש איזה דרך ע"י הסתכל מאחורה חיובי לחפש כזה? או אולי ע"י דרך אחר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: