לאן הגענו
יש חלק קטן בעייתי אבל משמעותי, כמו בקורסים של פסיכולוגיה ועוד, שלי זה מאד צרם וזה כולל מצגות/חלקים של סרטים שלא הייתי רוצה לראות, וסתם מצב השקפתי של אקדמיה ובלבול של עיקר וטפל..עד כמה התכנים בעיתים?
אני לא כ"כ מסכימה. יצא לי להדריך סטודנטיות משני מקומות, ולערוך ולכתוב עבודות של סטודנטיות ממקומות נוספים. יש הבדלים די משמעותיים בספיצ' ובאודיו'.כי הלימודים כאן בארץ מתמקדים בתחום השפה לרוב ברמה התיאורטית ופחות המעשי, ובתחום השמיעה מאד בתחום המעשי (בכל אופן כך היה איפה שאני למדתי).
לא חושבת. בנות נפלו כי הן לא היו מתאימות מלכתחילה, תנאי הקבלה היו נמוכים מאד.למה לקנאות?
ומעניין על מה המליצו?
היה להם שם טוב ומקצועי למרצים ותנאי קבלה קלים אבל לאורך הלימודים נפלו המון בנות בגלל הדרישות הגבוהות יותר ממקומות האחרים כמו ציון ממוצע של 70 במבחנים ובמקומות אחרים זה 60% וזה ממש משמעותי.
ברור שזה גם כיף ומלא סיפוק כל סמסטר שמסיימים, מתקדמים, לומדים ורוכשים הרבה ידע בחיים.כי אתם כבר אחרי כל התהליך והלימודים
מבחירה שלא מתחרטת עליה לרגע נשארתי בסמינר את י"ג י"ד ורק עכשיו רוצה להתחיל בלימוידם
נמצאת כבר במקום אחר בחיים והכל שונה (בית בעל וכו) ולחשוב על התחלת לימודים עכשיו זה קשה
חברה של אמא שלי אחראית שם על חלק התארים הראשונים בקמפוס החרדי אז ייצא לי להכיר חלק שלמדו שם
דווקא מאד אהבו תמקום ונהנו במהלך הלימוידים ואין דבר כזה תואר לא קשה אם יש מסגרת עוטפת זה נותן
תחושה טובה ועל זה היתה ההמלצה שלהם
יתכן שיש צדק בדבריך, פשוט זה מה שזכור לי שדיברו ומבירורים עם עוד חברות שלמדנו במקביל במקומות אחרים.תודה. שאלתי בגלל זה:
אני לא כ"כ מסכימה. יצא לי להדריך סטודנטיות משני מקומות, ולערוך ולכתוב עבודות של סטודנטיות ממקומות נוספים. יש הבדלים די משמעותיים בספיצ' ובאודיו'.
לא חושבת. בנות נפלו כי הן לא היו מתאימות מלכתחילה, תנאי הקבלה היו נמוכים מאד.
גם הדרישות נחשבו נמוכות יותר בהשוואה למבחר.
אבל אולי זה השתנה עם השנים.
זה היה בצחוקלאן הגענו
זה לא שטחי לחשוב מראש להיות עצמאית, זה הכרחי, אפילו רק חצי שבוע (זה מה שרוב הקלינאיות עושות) המשכורות בשוק השכיר הן משכורות רעב. את יכולה להיות עם שנים ניסיון ולהיתקע במשכורת סבירה. כעצמאית את מרוויחה הרבה יותר.אפשר להירגע. הרפורמה בהתפתחות הילד בוטלה ב"ה, לאחר מאבקים רבים.
עם זאת מספר חודשי ההמתנה בקופ"ח לפני קבלת האישור לטיפול פרטי הוארכו מעט. לא חושבת שמשפיע על הביקוש.
עדיין, ללכת ללמוד רק מתוך מחשבה על עבודה כעצמאית נשמע לי שטחי מאד.
נו נוזה לא שטחי לחשוב מראש להיות עצמאית, זה הכרחי, אפילו רק חצי שבוע (זה מה שרוב הקלינאיות עושות) המשכורות בשוק השכיר הן משכורות רעב. את יכולה להיות עם שנים ניסיון ולהיתקע במשכורת סבירה. כעצמאית את מרוויחה הרבה יותר.
לגבי השכיר תלוי מסגרת או קופ"ח.זה לא שטחי לחשוב מראש להיות עצמאית, זה הכרחי, אפילו רק חצי שבוע (זה מה שרוב הקלינאיות עושות) המשכורות בשוק השכיר הן משכורות רעב. את יכולה להיות עם שנים ניסיון ולהיתקע במשכורת סבירה. כעצמאית את מרוויחה הרבה יותר.
לכן מי שחושבת ברצינות תיגש לשאול את הרב שלה.סתם שאלה של בורות..
(ח"ו לא לקנטר...)
איזה רבנים מתירים ללכת למכללה רגילה אפילו חרדית
(בשונה ממכללות מפוקחות עם רב מסוים שמפקח על כל התכנים או קבוצות מאורגנות כמו בעלזא וכד')
מה שאני יודע שגם הרב אלישיב והרב שטיינמן והג"ח קנייבסקי ויבלחט"א מרן הגרי"ג אדלשטיין ומרן ר' דוב לנדא וכו'
וגם גדולי האדמורים כמו האדמור מגור וכו' ויש עוד הרבה מאוד שאני לא זוכר כרגע שאסרו את זה
אשמח להחכים....
מאיזו בחינה?וגם אמרו לי שמי שהולכת למכללה יהיו לה הצעות פחות טובות
יש כמה אדמור"ים שמסכימים באופן כמעט גורף ללכת למכללה כמו: קרלין ובעלזאסתם שאלה של בורות..
(ח"ו לא לקנטר...)
איזה רבנים מתירים ללכת למכללה רגילה אפילו חרדית
(בשונה ממכללות מפוקחות עם רב מסוים שמפקח על כל התכנים או קבוצות מאורגנות כמו בעלזא וכד')
מה שאני יודע שגם הרב אלישיב והרב שטיינמן והג"ח קנייבסקי ויבלחט"א מרן הגרי"ג אדלשטיין ומרן ר' דוב לנדא וכו'
וגם גדולי האדמורים כמו האדמור מגור וכו' ויש עוד הרבה מאוד שאני לא זוכר כרגע שאסרו את זה
אשמח להחכים....
תיקון: מתירים, לא בקטע של הסכמה למי שמשכנע אותם....שמסכימים
הם יותר ממתירים...תיקון: מתירים, לא בקטע של הסכמה למי שמשכנע אותם....
מה זה יותר ממתירים?הם יותר ממתירים...
עובדה שלקרלין יש לימודי המשך של תואר...
אז מה זה אם לא לימודי המשך????מה זה יותר ממתירים?
ואגב זה לא לימודי המשך
מסגרת נפרדת.אז מה זה אם לא לימודי המשך????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: