תמיד להפוך לעצמאית עבר דרך הקופות והתנסות בשכר לא גבוה. זה מקצוע שדורש כמה וכמה שנים מכבר לחימודים, עד שמרוויחים טוב. תמיד היה כך ובזה אין שינויאבל הסבירו שיהיה מסובך להפוך לעצמאית, שזה יהיה רק דרך הקופה והשכר לא יהיה כמו היום.
לכן לא בטוחה שאקטואלי בשבילי לדבר עם קלינאית וותיקה, אני ממש בדילמה.
בכיף!מה אכפת לך לנסות?
היא מנוסה כבר בשטח ומסתמא שהיא יודעת על החוקים החדשים.
וגם, הציבור שלנו מפחד מכל דבר חדש ומכל לימודים שהם קשים ודורשים.
הייתה לה חברה עם 5 ילדים שכל יום נוסעת מירושלים לדרום במשך 4 שנים... ועברה את התואר בהצלחה.
ברור מעל לכל ספק.תמיד להפוך לעצמאית עבר דרך הקופות והתנסות בשכר לא גבוה. זה מקצוע שדורש כמה וכמה שנים מכבר לחימודים, עד שמרוויחים טוב. תמיד היה כך ובזה אין שינוי
בת דודה שלי סיימה את הלימודים שנה שעברה התחתנה ובה נהפכה לאמא במהלך הלימודיםאבל הסבירו שיהיה מסובך להפוך לעצמאית, שזה יהיה רק דרך הקופה והשכר לא יהיה כמו היום.
לכן לא בטוחה שאקטואלי בשבילי לדבר עם קלינאית וותיקה, אני ממש בדילמה.
מעריצה!!@secret
גם אני עשיתי את זה,
וכשמי - כן אני, אמא לשלושה מתוקים סטודנטים מבטן ומלידה (תרתי משמע )
אם זה עוד רלוונטי- אשמח לענות לך בהרחבה על שאלות בפרטי.
הרבה הצלחה!
גם לי אין אפשרות....
וואו תודה! צפירת הרגעה מרגיעה...אפשר להירגע. הרפורמה בהתפתחות הילד בוטלה ב"ה, לאחר מאבקים רבים.
עם זאת מספר חודשי ההמתנה בקופ"ח לפני קבלת האישור לטיפול פרטי הוארכו מעט. לא חושבת שמשפיע על הביקוש.
עדיין, ללכת ללמוד רק מתוך מחשבה על עבודה כעצמאית נשמע לי שטחי מאד.
יווו תודה! אבל איך נדבר ואין לנו פרימיום וגם לפרסם את המייל שלי בפרהסיה לא מתחשק לי@secret
גם אני עשיתי את זה,
וכשמי - כן אני, אמא לשלושה מתוקים סטודנטים מבטן ומלידה (תרתי משמע )
אם זה עוד רלוונטי- אשמח לענות לך בהרחבה על שאלות בפרטי.
הרבה הצלחה!
תודה על הפירוט, איזה כיף לקרוא ומעודד מאוד!!שלום וברכה,
אני קלינאית תקשורת עם ותק של כ- 7 שנים
לגבי הלימודים- התחלתי אותם עם 2 ילדים קטנים, ונולדו לי עוד שניים במהלכם, כשכל הריון היה עם שמירה ארוכה. במקום שלמדתי היו מקצועיים מאד, אבל ניסו לבוא לעזרתי והתנהגו באנושיות. באמת יש צורך בתמיכה משפחתית וכלכלית במיוחד בשנה השניה ללימודים, שהיא השנה האינטנסיבית ביותר.
לגבי הרפורמה בקופ"ח- ניסו באמת בקופות לבטל את ההחזרים הפרטיים, אך בעקבות מאבק של אנשי מקצועות הבריאות, שלא הסכימו לעבוד בקופות, ולהשתכר מעט יותר משכר מינימום, הקופות ראו שאין להן אפשרות לעמוד בלחץ של דורשי הטיפול, והרפורמה התבטלה.
לגבי הרצון שלך לעבוד שנתיים ואז לעבור לעבודה בשוק הפרטי- אכן קלינאית שעבדה שנתיים בעבודה התפתחותית (בגנים או בהתפתחות הילד) יכולה פעמים רבות להיות מאושרת לקבלת החזרים, אך ישנה אחריות רבה לעבודה של קלינאית תקשורת, ושנתיים הן בהחלט לא מספיקות בשביל לעבור לעבודה בשוק הפרטי. יתכן שלקבל מטופל עם שניים עם הדרכה צמודה- כן מתקבל על הדעת וממקצע. אני מאמינה שאת תרגישי לבד שאין לך באמת יכולת לעבוד בצורה כזאת, ולהחזיק תיק של מטופל. מהשטח, קלינאית עם ותק של שנתיים שעובדת העיקר פרטי, נשמעת לי בלתי אמינה בלתי מקצועית, ופוגעת במקצועיות של עצמה. כן הייתי מציעה לך לתפוס נישה בתחום שמעניין אותך ולהתמקצע בה היטב, ואז לקבל מטופלים בתחום הזה, כך שבאמת תוכלי לתת מענה אמיתי.
בהצלחה מרובה!
לאמא היקרה,וואו תודה! צפירת הרגעה מרגיעה...
קראתי אותך הרבה בחלק לא מבוטל של האשכולות, לא היית מאוד מעודדת שם
השיקולים שלי הם לא שהבת שלי תהיה עצמאית ויהי מה, אני כן רוצה לדעת שהיא לא נדפקת עם השכר ותקרע את עצמה בלימודים מפרכים ואח"כ תיאבק על כל שקל.
בכל מקרה מודה לך, קראתי כל תגובה שלך בתשומת לב! הידע שלך מקצועי ועמוק ועזר לי מאוד!!
רק הצלחה לכולם!!
אני התייחסתי לפותחת השירשור, שכתבה שהיא מתכננת לעבור אחרי שנתיים לעבודה בשוק הפרטי.אני בהחלט לא מצפה שאחרי שנתיים היא תהפוך לעצמאית, לא ממש מבינה מאיפה לקחתם את זה, גם הניקית הקודמת.
לא יודעת ברמה האישית.איפה הלימודים יותר מקצועיים? מבחר או קמפוס שטראוס?
מה תנאי הקבלה שם?לא יודעת ברמה האישית.
הבנתי שלקמפוס שטראוס קשה מאוד להתקבל
למדתי באונו, אבל בחרדי כבר נסגר הפקולטה למקצועות הבריאות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: