דרוש מידע הכל על קלינאות תקשורת »»»

O-n-l-y

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה אכפת לך לנסות?
היא מנוסה כבר בשטח ומסתמא שהיא יודעת על החוקים החדשים.
וגם, הציבור שלנו מפחד מכל דבר חדש ומכל לימודים שהם קשים ודורשים.
הייתה לה חברה עם 5 ילדים שכל יום נוסעת מירושלים לדרום במשך 4 שנים... ועברה את התואר בהצלחה.

ככר השוק

משתמש מקצוען
אבל הסבירו שיהיה מסובך להפוך לעצמאית, שזה יהיה רק דרך הקופה והשכר לא יהיה כמו היום.
לכן לא בטוחה שאקטואלי בשבילי לדבר עם קלינאית וותיקה, אני ממש בדילמה.
תמיד להפוך לעצמאית עבר דרך הקופות והתנסות בשכר לא גבוה. זה מקצוע שדורש כמה וכמה שנים מכבר לחימודים, עד שמרוויחים טוב. תמיד היה כך ובזה אין שינוי

secret

משתמש סופר מקצוען
מה אכפת לך לנסות?
היא מנוסה כבר בשטח ומסתמא שהיא יודעת על החוקים החדשים.
וגם, הציבור שלנו מפחד מכל דבר חדש ומכל לימודים שהם קשים ודורשים.
הייתה לה חברה עם 5 ילדים שכל יום נוסעת מירושלים לדרום במשך 4 שנים... ועברה את התואר בהצלחה.
בכיף!
אשמח שתתני לי את הפרטים שלה בהודעה פרטית, אין לי פרימיום.

תמיד להפוך לעצמאית עבר דרך הקופות והתנסות בשכר לא גבוה. זה מקצוע שדורש כמה וכמה שנים מכבר לחימודים, עד שמרוויחים טוב. תמיד היה כך ובזה אין שינוי
ברור מעל לכל ספק.
בשרשורים כאן כתבו שעומד להיכנס חוק רע מאוד בענין, זה לכן.

החיים מצחיקים :)

משתמש מקצוען
אבל הסבירו שיהיה מסובך להפוך לעצמאית, שזה יהיה רק דרך הקופה והשכר לא יהיה כמו היום.
לכן לא בטוחה שאקטואלי בשבילי לדבר עם קלינאית וותיקה, אני ממש בדילמה.
בת דודה שלי סיימה את הלימודים שנה שעברה התחתנה ובה נהפכה לאמא במהלך הלימודים
היא כיום מרוויחה סכומים נמוכים בהרבה וכמובן בעתיד מתכננת להפוך לפרטי אבל לא יכולה להגיד לך שהיא רעבה ללחם בה היא מסתדרת. לה היה יותר חשוב שעות עבודה נוחות לעבוד בעבודה שמתאימה לה והיא אישה ואמא מאושרת ורוגועה ויש לה זמן וכח לילדים.
אני חושבת שברגע שאת עובדת בעבודה שאת אוהבת ומסופקת בה יהיה לך את הרצון והחשק להתקדם ותמיד אפשר להתקדם!!! (זה גם מוכיח את עצמו בשטח) אז בהתחלה היא לא תרוויח סכומים גדולים
אבל אם המקצוע מתאים לה ונשמע שבדקתם תנושא ברצינות תשלחי אותה לשם ותתני לה להגשים את עצמה ולהוציא לפועל את המתנות שהקבה חנן אותה בהם! ובעז"ה שתצליח!

reish

משתמש מקצוען
אפשר להירגע. הרפורמה בהתפתחות הילד בוטלה ב"ה, לאחר מאבקים רבים.
עם זאת מספר חודשי ההמתנה בקופ"ח לפני קבלת האישור לטיפול פרטי הוארכו מעט. לא חושבת שמשפיע על הביקוש.

עדיין, ללכת ללמוד רק מתוך מחשבה על עבודה כעצמאית נשמע לי שטחי מאד.

אם פי 3

משתמש מקצוען
@secret
גם אני עשיתי את זה,
וכשמי - כן אני, אמא לשלושה מתוקים סטודנטים מבטן ומלידה (תרתי משמע ;) )
אם זה עוד רלוונטי- אשמח לענות לך בהרחבה על שאלות בפרטי.
הרבה הצלחה!

secret

משתמש סופר מקצוען
אפשר להירגע. הרפורמה בהתפתחות הילד בוטלה ב"ה, לאחר מאבקים רבים.
עם זאת מספר חודשי ההמתנה בקופ"ח לפני קבלת האישור לטיפול פרטי הוארכו מעט. לא חושבת שמשפיע על הביקוש.

עדיין, ללכת ללמוד רק מתוך מחשבה על עבודה כעצמאית נשמע לי שטחי מאד.
וואו תודה! צפירת הרגעה מרגיעה...

קראתי אותך הרבה בחלק לא מבוטל של האשכולות, לא היית מאוד מעודדת שם :confused:
השיקולים שלי הם לא שהבת שלי תהיה עצמאית ויהי מה, אני כן רוצה לדעת שהיא לא נדפקת עם השכר ותקרע את עצמה בלימודים מפרכים ואח"כ תיאבק על כל שקל.

בכל מקרה מודה לך, קראתי כל תגובה שלך בתשומת לב! הידע שלך מקצועי ועמוק ועזר לי מאוד!!
רק הצלחה לכולם!!

secret

משתמש סופר מקצוען
@secret
גם אני עשיתי את זה,
וכשמי - כן אני, אמא לשלושה מתוקים סטודנטים מבטן ומלידה (תרתי משמע ;) )
אם זה עוד רלוונטי- אשמח לענות לך בהרחבה על שאלות בפרטי.
הרבה הצלחה!
יווו תודה! אבל איך נדבר ואין לנו פרימיום וגם לפרסם את המייל שלי בפרהסיה לא מתחשק לי :rolleyes:

sgspeesh

משתמש רשום
שלום וברכה,
אני קלינאית תקשורת עם ותק של כ- 7 שנים
לגבי הלימודים- התחלתי אותם עם 2 ילדים קטנים, ונולדו לי עוד שניים במהלכם, כשכל הריון היה עם שמירה ארוכה. במקום שלמדתי היו מקצועיים מאד, אבל ניסו לבוא לעזרתי והתנהגו באנושיות. באמת יש צורך בתמיכה משפחתית וכלכלית במיוחד בשנה השניה ללימודים, שהיא השנה האינטנסיבית ביותר.
לגבי הרפורמה בקופ"ח- ניסו באמת בקופות לבטל את ההחזרים הפרטיים, אך בעקבות מאבק של אנשי מקצועות הבריאות, שלא הסכימו לעבוד בקופות, ולהשתכר מעט יותר משכר מינימום, הקופות ראו שאין להן אפשרות לעמוד בלחץ של דורשי הטיפול, והרפורמה התבטלה.
לגבי הרצון שלך לעבוד שנתיים ואז לעבור לעבודה בשוק הפרטי- אכן קלינאית שעבדה שנתיים בעבודה התפתחותית (בגנים או בהתפתחות הילד) יכולה פעמים רבות להיות מאושרת לקבלת החזרים, אך ישנה אחריות רבה לעבודה של קלינאית תקשורת, ושנתיים הן בהחלט לא מספיקות בשביל לעבור לעבודה בשוק הפרטי. יתכן שלקבל מטופל עם שניים עם הדרכה צמודה- כן מתקבל על הדעת וממקצע. אני מאמינה שאת תרגישי לבד שאין לך באמת יכולת לעבוד בצורה כזאת, ולהחזיק תיק של מטופל. מהשטח, קלינאית עם ותק של שנתיים שעובדת העיקר פרטי, נשמעת לי בלתי אמינה בלתי מקצועית, ופוגעת במקצועיות של עצמה. כן הייתי מציעה לך לתפוס נישה בתחום שמעניין אותך ולהתמקצע בה היטב, ואז לקבל מטופלים בתחום הזה, כך שבאמת תוכלי לתת מענה אמיתי.
בהצלחה מרובה!

secret

משתמש סופר מקצוען
שלום וברכה,
אני קלינאית תקשורת עם ותק של כ- 7 שנים
לגבי הלימודים- התחלתי אותם עם 2 ילדים קטנים, ונולדו לי עוד שניים במהלכם, כשכל הריון היה עם שמירה ארוכה. במקום שלמדתי היו מקצועיים מאד, אבל ניסו לבוא לעזרתי והתנהגו באנושיות. באמת יש צורך בתמיכה משפחתית וכלכלית במיוחד בשנה השניה ללימודים, שהיא השנה האינטנסיבית ביותר.
לגבי הרפורמה בקופ"ח- ניסו באמת בקופות לבטל את ההחזרים הפרטיים, אך בעקבות מאבק של אנשי מקצועות הבריאות, שלא הסכימו לעבוד בקופות, ולהשתכר מעט יותר משכר מינימום, הקופות ראו שאין להן אפשרות לעמוד בלחץ של דורשי הטיפול, והרפורמה התבטלה.
לגבי הרצון שלך לעבוד שנתיים ואז לעבור לעבודה בשוק הפרטי- אכן קלינאית שעבדה שנתיים בעבודה התפתחותית (בגנים או בהתפתחות הילד) יכולה פעמים רבות להיות מאושרת לקבלת החזרים, אך ישנה אחריות רבה לעבודה של קלינאית תקשורת, ושנתיים הן בהחלט לא מספיקות בשביל לעבור לעבודה בשוק הפרטי. יתכן שלקבל מטופל עם שניים עם הדרכה צמודה- כן מתקבל על הדעת וממקצע. אני מאמינה שאת תרגישי לבד שאין לך באמת יכולת לעבוד בצורה כזאת, ולהחזיק תיק של מטופל. מהשטח, קלינאית עם ותק של שנתיים שעובדת העיקר פרטי, נשמעת לי בלתי אמינה בלתי מקצועית, ופוגעת במקצועיות של עצמה. כן הייתי מציעה לך לתפוס נישה בתחום שמעניין אותך ולהתמקצע בה היטב, ואז לקבל מטופלים בתחום הזה, כך שבאמת תוכלי לתת מענה אמיתי.
בהצלחה מרובה!
תודה על הפירוט, איזה כיף לקרוא ומעודד מאוד!!

ובכן, מדובר בבת שלי, נערה בת 18 שגם ככה בעבר התנגדתי לבנות צעירות שיוצאות ללימודי מקצועות טיפוליים, נשמע בעיני לא אמין. צריך קצת נסיון וחכמת חיים, עם כל הכבוד ללימודים הכבירים.

עכשיו שזה מה שקורה, אלו הנתונים וזו תקופה שמתאימה פחות או יותר ללימוד, והרבה בנות בתכל'ס פשוט עושות את זה, נכנסנו גם אנחנו לנישה עם הרבה דפיקות לב והתלבטויות.
זה לצלול ראש לתוך המים ולצאת מהם רק כעבור 4 שנים.

אני בהחלט לא מצפה שאחרי שנתיים היא תהפוך לעצמאית, לא ממש מבינה מאיפה לקחתם את זה, גם הניקית הקודמת.
המטרה שלי שהיא בעז"ה תתפרנס בכבוד. אני רואה מה קורה היום בשוק, מסכימה לשלם ולתת את המסוגלות שלי אמן שה' יתן לי את הכוחות והכסף.

כן מאמינה במקצוע עם נשמה, עם סיפוק, עם השקעה לטווח ארוך ובתפילה לסיעתא דשמיא בכל שלב.

sgspeesh

משתמש רשום
וואו תודה! צפירת הרגעה מרגיעה...

קראתי אותך הרבה בחלק לא מבוטל של האשכולות, לא היית מאוד מעודדת שם :confused:
השיקולים שלי הם לא שהבת שלי תהיה עצמאית ויהי מה, אני כן רוצה לדעת שהיא לא נדפקת עם השכר ותקרע את עצמה בלימודים מפרכים ואח"כ תיאבק על כל שקל.

בכל מקרה מודה לך, קראתי כל תגובה שלך בתשומת לב! הידע שלך מקצועי ועמוק ועזר לי מאוד!!
רק הצלחה לכולם!!
לאמא היקרה,
קודם כל, אל דאגה, ד' זן ומפרנס.
אבל אני חושבת שעבודה כקלינאית תקשורת היא בהחלט השתדלות ראויה.
גם מבחינת שעות העבודה (אני עובדת כיום 5 שעות ביום במסגרות חינוכיות, וחופשותיי כמו משרד החינוך, כל חופשות החגים, וחודשיים חופשה בחופש הגדול+ מוסיפה יום אחד בקליניקה הפרטית).
וגם מבחינת השכר - השכר השעתי כיום של קלינאית במסגרות החינוכיות (בלי לדבר על הרפורמה של אופק חדש, שהיא אכן מוזילה את השכר) הוא יפה מאד, והשכר לטיפול פרטי בקליניקה הוא יותר ממשולש לסכום הזה.
אבל חייבת להדגיש שמרגישים ממש שבסוף, ההחלטה כמה יהיה לי בבנק היא רק ממנו יתברך.....

וגם רוצה להוסיף את הנק' המשמעותית מאד, שהעבודה שלי והחיכוך האינסופי שלי עם אנשי מקצוע שונים, ועם עבודה התפתחותית, בסופו של דבר מביאה אותי להיות אמא שמבינה יותר בהתפתחות של הילדים שלה עצמה, ונותנת כלים לא רק בתחום של קלינאות תקשורת, אלא בתחומים נוספים כמו התחום הרגשי, המוטורי והאבחוני בכלל...
ושלא נדבר על השליחות והסיפוק כשרואים בסיעתא דשמיא הצלחות וצמצומי פערים אצל ילדים.

sgspeesh

משתמש רשום
אני בהחלט לא מצפה שאחרי שנתיים היא תהפוך לעצמאית, לא ממש מבינה מאיפה לקחתם את זה, גם הניקית הקודמת.
אני התייחסתי לפותחת השירשור, שכתבה שהיא מתכננת לעבור אחרי שנתיים לעבודה בשוק הפרטי.

אם פי 3

משתמש מקצוען
@secret שיהיה לה מלאאאאא בהצלחה!!! זה סרט מתחחחח אבל עם סוף טוב בעז"ה!
לתשומת ליבך- אני לא יודעת מהן התוכניות שלכם, אבל סטודנטית נשואה עם ילדים חייבת עזרה! (גם אם היא לא מבקשת...)
עזרה עם הילדים, הכביסות, הכלים וכיוצ"ב!!!!!!! וכן מבחינה כלכלית (לא שההורי שלנו יכלו לסייע לנו כספית, אבל זה בגדר המלצה חמה ואיחול לבבי....)
וכמובן- אין סוף תפילות!, במהלך התואר חייבים לעבור מבחנים בציון מסויים,
ויש הרבה בנות שלא שורדות את זה, מקבלות ציונים נמוכים יותר ופורשות/נופלות לשנה מתחת...
תמסרי לבת שלך הרבה הצלחה ושתהנה מכל רגע- כי בסה"כ זה חוויה!

החיים מצחיקים :)

משתמש מקצוען
איפה הלימודים יותר מקצועיים? מבחר או קמפוס שטראוס?
כי מבחינת סיכויי קבלה קמפוס שטראוס נראה יותר קל

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה