ממש לא! אני מכירה אישית מלא בנות מקרלין שמממשיכות..אולי 4-5 בנות מכל כיתה פונות לשם.
אם האדמור מקרלין פתח לימודי תואר, והאדמור מבעלזא כנ"ל אז תבינו לבד...מה זה יותר ממתירים?
ממש לא! אני מכירה אישית מלא בנות מקרלין שמממשיכות..אולי 4-5 בנות מכל כיתה פונות לשם.
אם האדמור מקרלין פתח לימודי תואר, והאדמור מבעלזא כנ"ל אז תבינו לבד...מה זה יותר ממתירים?
ממש לא! אני מכירה אישית מלא בנות מקרלין שמממשיכות..
אם האדמור מקרלין פתח לימודי תואר, והאדמור מבעלזא כנ"ל אז תבינו לבד...
אם את חושבת שאת מתאימה לזה אני מאד מאד מאד ממליצה.@ימס בסך הכולל את ממליצה על המקצוע???.
בכל מקרה הולכות מעט מאוד בנות ללימודים הללו בגלל הקושי הרב הכרוך בהםמהכיתה שלי כולה 2 בנות הלכו למדעי המחשב
נכון הרבנים אסרו, ובצדק.סתם שאלה של בורות..
(ח"ו לא לקנטר...)
איזה רבנים מתירים ללכת למכללה רגילה אפילו חרדית
(בשונה ממכללות מפוקחות עם רב מסוים שמפקח על כל התכנים או קבוצות מאורגנות כמו בעלזא וכד')
מה שאני יודע שגם הרב אלישיב והרב שטיינמן והג"ח קנייבסקי ויבלחט"א מרן הגרי"ג אדלשטיין ומרן ר' דוב לנדא וכו'
וגם גדולי האדמורים כמו האדמור מגור וכו' ויש עוד הרבה מאוד שאני לא זוכר כרגע שאסרו את זה
אשמח להחכים....
שאלה טובהנכון הרבנים אסרו, ובצדק.
לכן צריך וחובה לעשות שאלת רב.
וסתם שאלה, מה נעשה שצריך אותנו? מי יעשה את מה שאנחנו עושות?
בכל מקרה הולכות מעט מאוד בנות ללימודים הללו בגלל הקושי הרב הכרוך בהם
לא נכון לגבי כל המקצועות.וגם בגלל שכמעט אף אחת לא רוצה לשעבד את החיים שלה ל8-9 שעות עבודה ביום.
במקרה זו שציטטת מדברת מהיכרות עם כמה וכמה קלינאיותלגבי השכיר תלוי מסגרת או קופ"ח.
למרות "אופק חדש" הרבה עמותות חרדיות שחסר קלינאיות נותנים השלמה לשכר השעתי בנוסף לשכר השעתי של משרד החינוך.
לגבי קופ"ח, יש הרבה פלוסים אחרים שאין לי כח לפרט ולמרות השכר השעתי הנמוך יותר שניתן להקפיץ בשעות נוספות בשכר גבוה יותר.
בקיצור, מי שלא שוחה בעניין שומע שמועות וחצאי מילים ומסיק מסקנות.
חוזרת שוב, תלוי קופ"ח תלוי עיר.
וגם העצמאי לא מנצנץ כ"כ (מניסיון אישי, העדפתי כמה שיותר להיות שכירה מאשר עצמאית)
ביטולים ברגע האחרון/חופשות חג/ימי מחלה/ימי חופשה/קרן פנסיה/השתלמות, הוצאות של משחקים, קליניקה, הדרכה, וכל ההוצאות של החזקת עסק פטור.
ולא רוב הקלינאיות תקשורת עובדות חצי שבוע כעצמאיות, רחוק מאד מהרוב..
מבחינה רוחנית.לכן מי שחושבת ברצינות תיגש לשאול את הרב שלה.
מאיזו בחינה?
עשו לנו כנס בארנה לאסור את המכללות.סתם שאלה של בורות..
(ח"ו לא לקנטר...)
איזה רבנים מתירים ללכת למכללה רגילה אפילו חרדית
(בשונה ממכללות מפוקחות עם רב מסוים שמפקח על כל התכנים או קבוצות מאורגנות כמו בעלזא וכד')
מה שאני יודע שגם הרב אלישיב והרב שטיינמן והג"ח קנייבסקי ויבלחט"א מרן הגרי"ג אדלשטיין ומרן ר' דוב לנדא וכו'
וגם גדולי האדמורים כמו האדמור מגור וכו' ויש עוד הרבה מאוד שאני לא זוכר כרגע שאסרו את זה
אשמח להחכים....
וזה רק בגלל שהרבה בנות לא אוהבות לעבוד קשה. הן לא חושבות לטווח הארוך שבסופו של דבר זה משתלם.בכל מקרה הולכות מעט מאוד בנות ללימודים הללו בגלל הקושי הרב הכרוך בהם
תלוי איזה תחום היא בחרה כמובןמבחינה רוחנית.
ומעבר לזה, לא כל אחת מסוגלת. מדובר באמת בלימודים קשים וצריך הרבה רצון וס"ד לצלוח אותם.וזה רק בגלל שהרבה בנות לא אוהבות לעבוד קשה. הן לא חושבות לטווח הארוך שבסופו של דבר זה משתלם.
אני לא מדברת על אלה שאין להן מסוגלות של רמת IQ שזה באמת מתנת שמיים, אני מדברת על הרבה חברות שלי שהן חכמות ואפילו מאוד ויכלו להיות הרבה יותר לו היו נכנסות למסלולים כמו הייטק. הן פשוט הרימו ידיים ממש בהתחלה.תלוי איזה תחום היא בחרה כמובן
ומעבר לזה, לא כל אחת מסוגלת. מדובר באמת בלימודים קשים וצריך הרבה רצון וס"ד לצלוח אותם.
שאני שאלתי את זה בזמנו תמרצה הנכבדה שהביאו לסמינר שלנו לדבר נגד המכללות וכל מקום שהוא לא הסמינרוסתם שאלה, מה נעשה שצריך אותנו? מי יעשה את מה שאנחנו עושות?
תראי, מעבר לחכמה וכישורים ורמה מסוימת, צריך כושר התמדה גבוה. עקביות, כוח ויכולת.אני לא מדברת על אלה שאין להן מסוגלות של רמת IQ שזה באמת מתנת שמיים, אני מדברת על הרבה חברות שלי שהן חכמות ואפילו מאוד ויכלו להיות הרבה יותר לו היו נכנסות למסלולים כמו הייטק. הן פשוט הרימו ידיים ממש בהתחלה.
מי שרוצה באמת ללמוד תבוא חדורת מטרה במקסימום האפשרי!!!!!!תראי, מעבר לחכמה וכישורים ורמה מסוימת, צריך כושר התמדה גבוה. עקביות, כוח ויכולת.
צריך תמיכה חזקה מהסביבה [הורים, בעל] הן כלכלית והן רגשית.
כל המכלול הזה גורם להרבה בנות ונשים לבדוק שוב האם הן מתאימות ומסוגלות.
לחלוטי החלוטין!!מי שרוצה באמת ללמוד תבוא חדורת מטרה במקסימום האפשרי!!!!!!
ולעיתים בת שכזו תבוא עם רצון אדיר ומוטיבציה בשמים ולעיתים תגבר על הבת שבעלת IQ יותר גבוהה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: