הוא כלל לא דומה למסלולי ההלכה האחרים, למרות השם הזהה.(-באופן עקרוני-דבר שעולה מאוד בלי השוואה לדברים דומים-יכול לתקן ולרדת מעט בהמשך,
לא כך?)
הוא כלל לא דומה למסלולי ההלכה האחרים, למרות השם הזהה.(-באופן עקרוני-דבר שעולה מאוד בלי השוואה לדברים דומים-יכול לתקן ולרדת מעט בהמשך,
לא כך?)
כמובן!הוא כלל לא דומה למסלולי ההלכה האחרים, למרות השם הזהה.
נראה שהוא 100% מנייתי, או איזה בשורה אחרת.כמובן!
לכן ניסיתי להשוות אותו למור חיסכון סיכון מוגבר-והוא עדיין עובר אותו בלי השוואה...
(אולי זה מושפע מעליית הדולר?)
זה גם שונה משמעותית ממור.כמובן!
לכן ניסיתי להשוות אותו למור חיסכון סיכון מוגבר-והוא עדיין עובר אותו בלי השוואה...
(אולי זה מושפע מעליית הדולר?)
זה משקיע בהשקעה פאסיבית.לכן ניסיתי להשוות אותו למור חיסכון סיכון מוגבר-והוא עדיין עובר אותו בלי השוואה...
בהשקעה פסיבית לטווח ארוך לא מנסים לתזמן את הכניסה לשוק.האם שווה להעביר את קופות החסכון עכשו לאינפיניטי למרות שהם בירידות?
אני מאוכזב משירות הלקוחות של כל בתי ההשקעות.@השקעות R הון אני מבין שגם אתה סבור שהשירות לקוחות של אינפיניטי לא משהו
באמת?אני מאוכזב משירות הלקוחות של כל בתי ההשקעות.
לא יצא לי ברור מה מותר לכתוב.באמת?
מדוע??
אתה לא חושב שאינפיניטי גרועים בהרבה מאחרים??
וגם האתר שלהם מיושן והרבה ופחות נוח מהחברות האחרות
סתם כך אני לא מבין איך בתי השקעות יכולים להרשות לעצמם לזלזל בלקוחות שהם כל כך צריכים
נ.ב עם כל האכזבה שלי משירות של אינפיניטי ברור שאני ישים שם את החיסכון לכל ילד של ילדיי משום שהתשואות בעז"ה של המסלול שיש רק להם יותר חשובים לי מהשירות
מאיזו בחינה?לא יצא לי ברור מה מותר לכתוב.
הלכות לשון הרעמאיזו בחינה?
עניתי על זה בסוף המאמר.האם שווה לי להעביר גם ילדים בגילאי
14
16
18
20
תודה רבה
סליחה, לא שמתי לב שלא צרפתי את המאמרעניתי על זה בסוף המאמר.
סליחה על העמרצות.
נולד לי ילד לא מזמן, והכנסתי אותו למסלול אלטשולר שחם (הלכה) בלי לחשוב יותר מדי.
האם עשיתי נכון? האם כדאי לי לשנות את זה?
ומה לגבי הילדים הבאים בעז"ה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: