אלו דמי ניהול נמוכים.אני מאמין שזה כסף שישמש לחתונות של כל אחד ואחד. יש מה להשאיר את הכסף אחרי גיל 21 בקרן הזו של המדינה הרי בכל מקרה מהגיל הזה צריך לשלם דמי ניהול ואולי בכל מקרה יהיה שוה לי להוציא את הכסף?
אלו דמי ניהול נמוכים.אני מאמין שזה כסף שישמש לחתונות של כל אחד ואחד. יש מה להשאיר את הכסף אחרי גיל 21 בקרן הזו של המדינה הרי בכל מקרה מהגיל הזה צריך לשלם דמי ניהול ואולי בכל מקרה יהיה שוה לי להוציא את הכסף?
כמה נמוך זה.אלו דמי ניהול נמוכים.
אשמח לקישורבאינפיניטי
לא S&P 500
אבל מחקה מדד עולמי.
להוציא את הכסף = אירוע מס.אני מאמין שזה כסף שישמש לחתונות של כל אחד ואחד. יש מה להשאיר את הכסף אחרי גיל 21 בקרן הזו של המדינה הרי בכל מקרה מהגיל הזה צריך לשלם דמי ניהול ואולי בכל מקרה יהיה שוה לי להוציא את הכסף?
נכון שדמי הניהול נמוכים - אבל בחשבון השקעות פרטי אין בכלל דמי ניהול.אלו דמי ניהול נמוכים.
מסלול הלכהאשמח לקישור
לא ראיתי באתר.
בכ"ז מה ההפסד להשקיע לבד בלי דמיי ניהולאלו דמי ניהול נמוכים.
ראיתי שגם מסלול סיכון מוגבר באינפיניטי מדד הייחוס שלו הוא המדד עולמי.
על החלק הראשון כמובן.על מה את חולקת
על הרישא
או על הסיפא
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.@מקצועי בלבד @השקעות R הון או אולי עוד מישהו יש למישהו המלצות?
כפי שכבר הסבירו לכם, אז ניתן לעשות זאת גם בחיסכון לכל ילד.נכון שדמי הניהול נמוכים - אבל בחשבון השקעות פרטי אין בכלל דמי ניהול.
ובנוסף - ניתן להשקיע במדדים מובילים, ולא לפי גחמת מנהל הקרן.
@מקצועי בלבד @השקעות R הון או אולי עוד מישהו יש למישהו המלצות?
למה אתה סבור כך?בהגיעם לגיל 18 או גיל 21
מה תעשו עם הכסף:
תמשכו ותבזבזו
או שתמשיכו להשקיע?
אם תמשיכו להשקיע - עדיף להשקיע במסלול 100% מנייתי.
אז אם אני מבין רמזים ממה שכתבתם כעת ומההפניה לאשכול ההוא, שאתם ממליצים לכל הילדים להעביר לאינפניטי המנייתילמה אתה סבור כך?
כמה כסף יש בחיסכון לכל ילד נכון להיום?
סכום קטן = סיכון קטן.
0.23%כמה נמוך זה.
איך אפשר לדעת היום בפתיחת הקופה כמה יהיה בעוד 20 שנה?
תקרא את המאמר שאני מקשר אליואז אם אני מבין רמזים ממה שכתבתם כעת ומההפניה לאשכול ההוא, שאתם ממליצים לכל הילדים להעביר לאינפניטי המנייתי
שלחתי למייל שלכםתפנו אליי למייל mikzhoibilvad @ gmail.com ואוכל להפנות אתכם ליועץ כזה.
אני משתדלת מאד להגיב לכל מי שפונה אליי למייל.שלחתי למייל שלכם
מחכה למענה
שלוםאני משתדלת מאד להגיב לכל מי שפונה אליי למייל.
ואני לא יודעת מה קרה במקרה שלכם, אבל מי שלא קיבל מענה מוזמן לפנות אליי שוב.
הנושא שנידון פעמים רבות
איפה לשים את כספי החיסכון לכל ילד היום באיזה קופה ובאיזה מסלול הכי משתלם ?
אולי @השקעות R הון או @מקצועי בלבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: