לא.
כי הבסיס לא נכון.
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.
כמי שאומר אני נותן המלצה איך אינו ממליץ
הכל בסדר לא לקחתי את הדברים כ"כ רחוק
רציתי לדעת עם הבנתי נכון זה הכל
לא.
כי הבסיס לא נכון.
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.
בלת''ק (סליחה - אבל מדובר בכ-20 עמודים),
רציתי לברר מהמבינים (כולל אלו שאינם יועצים ולא ממליצים ואין להם רישיון ייעוץ...) מה היום המקום הכי כדאי (וכמובן - כשר הלכתית) להפקיד את סכום החסכון,
אפרט אישית:
יש לי 3 ילדים עד גיל 5,
עד-עכשיו הם היו במסלול הכשר של פסגות (שכעת הועבר להראל),
אני מעוניין להעביר לחברה שהכי משתלמת וגם להכפיל את הסכום,
בתודה מראש
כרגע רצוי חשיפה של 100% מניות,ע"מ למקסם ככל האפשריש לי 3 ילדים עד גיל 5,
כל המשקיעים הפאסיביים החילוניים פתאום שמים במסלול הלכהחיסכון לכל ילד כל מה שצריך וכדאי לדעת
במאמר הזה אני רוצה לסקור עוד מוצר השקעה בשוק ההון שיש כמעט בכל משפחה, ואיך משתמשים בו בחכמה ובצורה שתניב לנו בעז"ה את הרווחים הכי גדולים, האם כדאי להוסיף לחיסכון עוד כסף? מתי אפשר להשתמש בכסף? האם לכל הילדים מומלץ אותו אפיק השקעה? על כך ועוד...www.prog.co.il
תודה על המידע החשוב.אגב, השורה הזו -
לא מופיעה למי שלא מחובר לפורום.
יש כאלו שזה לקח אצלם כמה חודשים.כמה זמן לוקח לאינפיניטי להעביר את התיקים אליהם?
תודה רבה על המענה המפורט !!כרגע רצוי חשיפה של 100% מניות,ע"מ למקסם ככל האפשר
וכמובן מס' שנים בודדות (כ"א וסיבולת הסיכון שלו) לפני פדיון לנייד למסלול סולידי יותר.
ורצוי פאסיבי.היינו,אין למנהל ההשקעות שיקול דעת.
מסלול הלכה אינפיניטי.
עוקב אחרי מדד MSCI WORLD .
ג"נ: כספי הילד שלי במסלול זה.
לא מייעץ ולא ממליץ!
תודה רבה על המדריך המפורט,חיסכון לכל ילד כל מה שצריך וכדאי לדעת
במאמר הזה אני רוצה לסקור עוד מוצר השקעה בשוק ההון שיש כמעט בכל משפחה, ואיך משתמשים בו בחכמה ובצורה שתניב לנו בעז"ה את הרווחים הכי גדולים, האם כדאי להוסיף לחיסכון עוד כסף? מתי אפשר להשתמש בכסף? האם לכל הילדים מומלץ אותו אפיק השקעה? על כך ועוד...www.prog.co.il
מצורף קובץ שמראה שאינפיניטי הניב יותר ממור סיכון גבוה בכשרות בדץ העדה החרדית.יש לכם אולי מושג כמה אחוזי ריבית נוספו בתוכנית זו במהלך ה-5 השנים האחרונות - וביחס לחברות האחרות (שיקלול של השנים ביחד - לא כל שנה בנפרד) ?
הייתי עונה לך,כמה אחוזי ריבית נוספו בתוכנית זו
כמעט תמיד זה נכוןאם תדגום בצורה אחראית את מדד SP 500 לא קרה מעולם יותר מעשור של תוחלת תשואה שלילית.
תודה רבה על המענה המפורט,הייתי עונה לך,
אבל נראה לי שאתה מפספס את הנקודה,
כשאנחנו משקיעים אנחנו לא מחפשים רק תשואה גבוהה
אלא בעיקר יחס סיכון תשואה טוב,
פאסיבי או אקטיבי?
פאסיבי = השקעה פשוטה במוצר עוקב מדד רחב ונוח בדמי ניהול זולים ככל האפשר=תשואת השוק הממוצעת
אקטיבי = השקעה ע"י מנהלי ההשקעות שמנסים להכות את המדד.=מנסים להביא תשואה גבוהה מהממוצע.
כל המחקרים מראים שהשקעה פאסיבית מפוזרת מנצחת ואפילו מביסה את אסכולת ההשקעה האקטיבית,לאורך זמן.
דבר נוסף,בשוק ההון יש הרבה קומבינות וכולם חברים של כולם,
(ראה מקרה דלק קידוחים ומנורה פנסיה הלכה,שמחקה ממאזנה המון המון כסף.
ואמא שלי אישית נפגעה מזה. וזו רק דוגמא אחת.)
סיכון מול תשואה!
ההיסטוריה של השוק האמריקאי עכ"פ מראה 150 שנה אחור.
אם תדגום בצורה אחראית את מדד SP 500 לא קרה מעולם יותר מעשור של תוחלת תשואה שלילית.
לאורך זמן ההשקעה הרווחית ביותר עלי אדמות היא השקעה פסיבית במדדי מניות.
ועכשיו לשאלה.3 שנים אחרונות נדמה לי שהמסלול המדובר בפסגה.
במקרה שלו זה לא נכון כי כסף חדש מוזרם בכל חודש.מי שהשקיע בתחילת שנות האלפיים
זהאקטיבי
פאסיבי? זה.אלטשולר-שחם
מסלול הלכה אינפיניטי.
בהנחה שהוא מעוניין במסלול עם הכשר.הייתי עונה לך,
אבל נראה לי שאתה מפספס את הנקודה,
כשאנחנו משקיעים אנחנו לא מחפשים רק תשואה גבוהה
אלא בעיקר יחס סיכון תשואה טוב,
פאסיבי או אקטיבי?
פאסיבי = השקעה פשוטה במוצר עוקב מדד רחב ונוח בדמי ניהול זולים ככל האפשר=תשואת השוק הממוצעת
אקטיבי = השקעה ע"י מנהלי ההשקעות שמנסים להכות את המדד.=מנסים להביא תשואה גבוהה מהממוצע.
כל המחקרים מראים שהשקעה פאסיבית מפוזרת מנצחת ואפילו מביסה את אסכולת ההשקעה האקטיבית,לאורך זמן.
דבר נוסף,בשוק ההון יש הרבה קומבינות וכולם חברים של כולם,
(ראה מקרה דלק קידוחים ומנורה פנסיה הלכה,שמחקה ממאזנה המון המון כסף.
ואמא שלי אישית נפגעה מזה. וזו רק דוגמא אחת.)
סיכון מול תשואה!
ההיסטוריה של השוק האמריקאי עכ"פ מראה 150 שנה אחור.
אם תדגום בצורה אחראית את מדד SP 500 לא קרה מעולם יותר מעשור של תוחלת תשואה שלילית.
לאורך זמן ההשקעה הרווחית ביותר עלי אדמות היא השקעה פסיבית במדדי מניות.
ועכשיו לשאלה.3 שנים אחרונות נדמה לי שהמסלול המדובר בפסגה.
אני מתנצל אבל אינני דובר את השפה הזאת...בהנחה שהוא מעוניין במסלול עם הכשר.
אז התגובה מעניינת, אבל לכאורה לא קשורה לשאלה שלו.
מבין המסלולים עם ההכשר בחיסכון לכל ילד, יש רק אחת מנייתית 100%, עוד אחת שהיא 70% מנייתית, וכל השאר הרבה יותר סולידיות, כך שהשאלה פה היא לא האם פאסיבית או אקטיבית, אלא האם מנייתית או סולידית.
האם אפשר להשאיר יות מאשר גיל 21/המדינה לא מאפשרת,
מכמה סיבות,
אבל הנה אחת מהם,
המדינה משלמת את הדמי ניהול, ולא רוצה לשלם יותר.
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ, ולכן לא אוכל לענות ספציפית על השאלה שלכם.אני שואל למעשה - האם גם אתם מסכימים לדברי @קלופ ו @ארי בכרמים שמסלול אינפיניטי הוא הכי מומלץ אם זה מדובר לטווח של מעל 15 שנים ?
אני לא יודעת מה זה אצל כולם, אבל בשניהם זה אותו הכשר, ששמו "תשואה כהלכה" שהוא הכשר מצוין.(וגם מבחינת כשרות - אינני מתמצא בסוגי הכשרים מלבד למאכל... - האם הכשרות שלו היא מקובלת על הציבור החרדי ? והאם אצל כולם ?)
כן אפשר להשאיר עד מתי שרוצים, וגם עד הפנסיה, ואז להוציא כקצבה פטורה ממס, וגם אפשר להשאיר זאת ליורשים אחרי 120.האם אפשר להשאיר יות מאשר גיל 21/
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: