עזרה היתכנות לשביתה בחברת קווים עילית במודיעין עילית

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
כולם???
את יודעת כמה 'טיסות' אני עוברת? דהרות האוטובסים משוגעת לחלוטין, ולפעמים מעיפה אותי- אישה שמחזיקה בעמודי האוטובוס. ואם אני צריכה להחזיק עגלה ועוד למצוא מקום ל2 ילדים.

לו רק שהיו שואלים לדעתי הייתי אומרת לחברת קווים
אין אוטובוסים כי הערבי נפגע מקובל עלי (לא, אבל נניח שכן)
במקרה שיהודי נפגע מערבי אם מפיגוע ירי, אם מטילים, אם מבלוני תבערה, לא מעסיקים באותו יום שום ערבי!
למה תמיד אנחנו אילו שסובלים מהמיעוט? שיסבלו גם הם כל פעם מחדש!

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
אז לא יהיו לך אוטובוסים. כל עוד ואין מספיק נהגים יהודים.

יהיו!
כי אחרת הם ייקנסו ע"י משרד התחבורה. שיקחו חברה קבלנית מצידי. שיסתדרו.
האמינו לי שאם ככה היה המצב שלנו היה נראה אחרת.

בנוסף- יש להם נהגים חרדים במודיעין עילית.
במקום להודיע על שביתה הם יודיעו שיש אוטובוס כל שעה עגולה

אידינע

משתמש מקצוען
הלוואי, שחברת קווים תתייחס לכל האלימות של הנהגים הבני-דודים כלפי הנוסעים!
הם אפילו לא מגיבים לתלונות על זה!
על מי כאן בעיר לא סגרו דלת למרות שהיתה בתחנה? כמה פעמים נהגים לא פותחים לילדים, כמה פעמים הם סוגרים דלתות על ילדים שמנסים לרדת? נוסעים כמו מטורפים? צועקים על הנוסעים? לא עוצרים בתחנה כי האוטובוס (עירוני) מלא?
אבל כל עוד אין תחליף לנהגים הללו בפועל, אני לא רואה פתרון מעשי.
הקנס הכספי שהחברה (אולי) מקבלת ממשרד התחבורה לאחר התלונות שלנו, לא משיגה נהגים אחרים ולא משפרת את השירות של הנהגים הקיימים.
צריך להבין, שגם הבעלים היהודיים של החברה חוששים מהנהגים הללו.
כדי לפטר נהג, שהיה ידוע שהוא מהטרוריסטים היו צריכים להגיע למצב, של כמעט חטיפת ילד לפני כשנה! (וגם זה עזר רק לכמה חודשים, שאח"כ הוא חזר ובגדול :( )

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה