אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
עקב אלימות כלפי נהג בשעות הערב יתכן ותהיה שביתה. אנשים תקועים בתחנות בבני ברק והנהגים הורידו את הנוסעים באמצע הנסיעה בתוך מודיעין עילית. אם תיכננתם לצאת/להגיע לעיר מחר אז שימו לב ותתעדכנו.
0732067773ש לך את המספר של הודעות החירום של קווים? הוא נמחק לי
@זושא כץ יש לך את המספר של הודעות החירום של קווים? הוא נמחק לי
1. הפעם זה לא הסיפור!חייבים להגיד את האמת, ישנם קבוצות שליימות שאכן מורכבות משוליים אבל השוליים האלו מתרחבים (כמה שהציבור גדול גם השוליים גדלים)
החברה האלו מתנכלים לנהגים הבני דודים ומקיימים בהידור התגרות באומות, אני נתקלתי בעשרות סיפורים כאלו בשנה האחרונה.
נכון הרבה יותר נעים כשנהג הוא אברך משלנו אבל כרגע המצב לא כך, צריך להעיר לכל מי שמתחיל עם הנהג או מקלל אותו או מראה לו סימנים של קללות וכדו' שזה סכנת נפשות והזייקה דרבים
ידוע לי על קמפיין מאסיבי שחברת קווים מתכננת בכדי לגייס נהגים חרדיים בעזרת השם יצליחו אבל בנתיים הזהרו והשמרו
שום סכנת נפשות!צריך להעיר לכל מי שמתחיל עם הנהג או מקלל אותו או מראה לו סימנים של קללות וכדו' שזה סכנת נפשות
השביתה היא לא על גבם של הנוסעים אלא בגללם. בניגוד לשביתה על רקע של תנאי שכר.1. הפעם זה לא הסיפור!
2. אין כזה דבר לקחת עיר שלימה ואורחיהם כבני ערובה
3. מה השביתות האלה עוזרות? שהאברכים העדינים יעיזו להעיר לפרחחי העיר? שהרב קסלר יוציא מכתב לפרחחים?
שיעסיקו בילוש בעיר שיטפל בנושא ביד קשה.
אז זהו שעכשיו התקבלה הודעה שיש שביתה
ועדות קטנה:
אני הייתי באוטובוס בשעה שבחורי ישיבה קטנה חזרו הביתה בצהריים.
עלתה קבוצת בחורי ישיבה וישבה מאחורה. השתוללו בצורה מטורפת. אבל ממש. עד שהנהג ביקש שירדו. ובצדק לחלוטין.
בחורי הישיבה [עלמי חמד מבחוץ לפחות נראים] התחילו לקלל את הנהג "תמות. מהר. חמור. תלך לעזזל. מי אתה בכלל" ועוד אי אלו פנינים.
הגדיל לעשות אחד מהם שירד מקדימה ופגע בנהג פיזית.
תתעוררו.
יש סיפורים כאלו.
אישית, התביישתי ממש בשבילם. בשביל העיר שלנו. בשביל הציבור שלנו.
הם נראים בחורים סטנדרטיים למדי
ואיני יודעת באיזו ישיבה לומדים כיעלו בתחנה שממוקמת ליד כמה ישיבות.
אבל זו בושה.
האם זו סיבה להשבית את כל האוטובוסים.
לא יודעת.
אבל רק שמתי כאן את הדברים כפי שהיו.
ישנה הלכה ברורה שאסור להתגרות באומות העולם.
אלו בחורים שחייבים במצוות.
במקרה זה הנהג לא עשה שום דבר לא מוצדק. ההתנהגות שלהם היתה מסוכנת ממש והדרישה לרדת מהאוטובוס הגיונית לחלוטין.
השביתה היא לא על גבם של הנוסעים אלא בגללם. בניגוד לשביתה על רקע של תנאי שכר.
אני נוסעת הרבה בשעות חזרה של תלמידי הכיתות הגבוהות של הת"תים.
התנהגות על הפנים
לא מכובדת ולא מכבדת, מסוכנת וגם מסכנת.
נחמד שיש שעיר לעזאזל בשם "שבבניקים" אבל זה לא גרעין הבעיה.
מתענינת בכנותאז זהו שעכשיו התקבלה הודעה שיש שביתה
ועדות קטנה:
אני הייתי באוטובוס בשעה שבחורי ישיבה קטנה חזרו הביתה בצהריים.
עלתה קבוצת בחורי ישיבה וישבה מאחורה. השתוללו בצורה מטורפת. אבל ממש. עד שהנהג ביקש שירדו. ובצדק לחלוטין.
בחורי הישיבה [עלמי חמד מבחוץ לפחות נראים] התחילו לקלל את הנהג "תמות. מהר. חמור. תלך לעזזל. מי אתה בכלל" ועוד אי אלו פנינים.
הגדיל לעשות אחד מהם שירד מקדימה ופגע בנהג פיזית.
תתעוררו.
יש סיפורים כאלו.
אישית, התביישתי ממש בשבילם. בשביל העיר שלנו. בשביל הציבור שלנו.
הם נראים בחורים סטנדרטיים למדי
ואיני יודעת באיזו ישיבה לומדים כיעלו בתחנה שממוקמת ליד כמה ישיבות.
אבל זו בושה.
האם זו סיבה להשבית את כל האוטובוסים.
לא יודעת.
אבל רק שמתי כאן את הדברים כפי שהיו.
ישנה הלכה ברורה שאסור להתגרות באומות העולם.
אלו בחורים שחייבים במצוות.
במקרה זה הנהג לא עשה שום דבר לא מוצדק. ההתנהגות שלהם היתה מסוכנת ממש והדרישה לרדת מהאוטובוס הגיונית לחלוטין.
אף לא אחד.מתענינת בכנות
האם שאר הנוסעים ניסו למחות? לצעוק על הנערים-
גם אם זה לא היה עוזר לפחות מבחינת ההרגשה של הנהג- שהציבור מתנגד לענין ומגבה אותו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: