אפשר לצלם את כולו?בעיתון משפחה השבוע יש כתבה מרתקת של י.א. גרובייס, עם אבא של שמחהל'ה ליזרוביץ.
מרתק לקרוא את התובנות שלו, ועוד יותר את דעת של הפנ"מ מגור זצ"ל, בפרוטרוט.
כשבין השורות הוא מתייחס לסוגיה הזו!!!
כתבה מדמיעה.
אפשר לצלם את כולו?בעיתון משפחה השבוע יש כתבה מרתקת של י.א. גרובייס, עם אבא של שמחהל'ה ליזרוביץ.
כתבה מדמיעה.
מה הקשר חסידיות?!והנה עכשיו ילדות חסידיות מזמרות לחברה שהאח התינוק שלה מונגולי,
כל מילה זהבבעיתון משפחה השבוע יש כתבה מרתקת של י.א. גרובייס, עם אבא של שמחהל'ה ליזרוביץ.
כתבה מדמיעה.
אפשר להעלות את כל הכתבה?בעיתון משפחה השבוע יש כתבה מרתקת של י.א. גרובייס, עם אבא של שמחהל'ה ליזרוביץ.
כתבה מדמיעה.
עצוב העיוותראיתי מחזה בתפילה ונזכרתי באשכול הזה
אב ובנו התסמותק באו להתפלל .נכנס עוד מתפלל עם בנו. הילד הרגיל רצה לשבת ליד התסמותק
והאב אמר לבנו. אני לא מרשה לך לשבת לידו
נקודה למחשבה
הזוי ביום כיפור ככה להתנהגראיתי מחזה בתפילה ונזכרתי באשכול הזה
אב ובנו התסמותק באו להתפלל .נכנס עוד מתפלל עם בנו. הילד הרגיל רצה לשבת ליד התסמותק
נקודה למחשבה
לגמרי !הזוי ביום כיפור ככה להתנהג
מה שווה התפילה
בררררמה שווה התפילה
אולי נדון לכף זכות - אולי הילד הרגיל הוא ילד מוסח בקלות ואם ישב ליד הילד התסמותק המתוק זה יסיח את דעתו לגמרי בתפילה? זה מה שעלה לי ברגע הראשון.ראיתי מחזה בתפילה ונזכרתי באשכול הזה
נקודה למחשבה
הכל יוכל להיותאולי נדון לכף זכות - אולי הילד הרגיל הוא ילד מוסח בקלות ואם ישב ליד הילד התסמותק המתוק זה יסיח את דעתו לגמרי בתפילה? זה מה שעלה לי ברגע הראשון.
גם לי.אולי נדון לכף זכות - אולי הילד הרגיל הוא ילד מוסח בקלות ואם ישב ליד הילד התסמותק המתוק זה יסיח את דעתו לגמרי בתפילה? זה מה שעלה לי ברגע הראשון.
על זה גם אני חשבתי.כנ"ל. האב לא הרשה לבנו דוקא מתוך יחס שוויוני, הוא לא היה מרשה לבנו לשבת ליד כל חבר כדי שלא להיגרר לפיטפוטים וציחחקוקים. נורמלי וטבעי.
לא מאמינה שבימינו. אולי הוא רצה שהבן שלו יתפלל ולא ישחק עם התסמונת.ראיתי מחזה בתפילה ונזכרתי באשכול הזה
נקודה למחשבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: