ולמה זה כואב וחורה לך?אלא מה - בגלל שמדובר בדאון יש איזה נטיה לעשות מזה כתר
אואהו מה היא עוברת בגלל הדאון שלה איזה מסירות נפש וכו'
יש אנשים שקל להם עם הילד המיוחד והם מקבלים אותו כמתנה,ילדה העליבה את הבת שלי בכיתה זה לא נושא לבכי ולהרגעה בפורום של 9 עמודים
אלא מה - בגלל שמדובר בדאון יש איזה נטיה לעשות מזה כתר
אואהו מה היא עוברת בגלל הדאון שלה איזה מסירות נפש וכו'
ניתן גם לך כתר, רק תבקשי
התגובות האלו הרבה פחות ראויות מהתגובה של @chiclookאפשר לעזור גם לך במשהו?
אני שאלתי באמת ובתמים! לא התכוונתי לזלזל בכלל!התגובות האלו הרבה פחות ראויות
אני כן מכירה אמהות שמתביישותיש קבוצה ענקית של הורי דאון: משפחת יד על הלב
ישנם המון מפגשים
מעולם לא שמעתי על אמא אחת שלא מאוהבת בבת/ בן שלה ומרגישה אהבה מטורפת אליו
כמו שלא נשמע על אמא שהילד שלה חולה במחלה אחרת אפילו סופנית והיא מתביישת בו או נפגעת בשבילו שהוא חולה
התגובה שלה היתה שיפוטית לעילא.התגובות האלו הרבה פחות ראויות מהתגובה של @chiclook
מתגובתה ניכרת דמות של אמא לילד עם תסמונת דאון שמתמודדת עם הנתון הזה באופן בוגר ומפוכח, אנשים כאלו מתקשים להבין הורים במצב שלהם שמתערערים מכל תגובה ועקימת אף
בימינו?אני כן מכירה אמהות שמתביישות
לא יוצאות עם הילד לרחוב
אני לא, אבל כחלק מהלימודים שלמדתי בבי"ס של החיים (והרבה מהם בזכות המתוק שלנו) אני מסוגלת להבין ולקבל אמא שכן מרגישה כך. וזה לא אומר שהיא פחות טובה ממני או משהו בסגנון!האם את מתביישת בו? האם תבכי לילות כי חברה של הבת שלך אמרה שהוא מפגר??
בהחלטבימינו?
אני לא שיפוטית אני מבינה את אלו שיושבות ובוכות לילות כי קיבלו דאון. כמה עצוב להן.התגובה שלה היתה שיפוטית לעילא.
ולך וגם לה אין שמץ של מושג עם מה מתמודדים המגיבים ובאיזה אופן.
אכןמי אני שידון אותן?
ההודעה שלך הזו לא עושה רושם של הבנה באמת וחוסר שיפוטיות. מצטערת לאמר.אני לא שיפוטית אני מבינה את אלו שיושבות ובוכות לילות כי קיבלו דאון. כמה עצוב להן.
וגם את אלו שבוכות על השלום בית שלהן שהוא לא שם את הגרביים בכביסה. אפשר להבין אותן. הן מעולם לא הכירו התמודדות גרועה יותר.
ואת אלו שבוכות על שהפרוסה נפלה על צד הממרח. אפשר להבין אותן בהחלט! מי אני שידון אותן?
את יודעת מה העבודה המרכזית של כולנו בחיים? זה לקבל באהבה ולהשלים עם כל מה שה' מזמן ומתכנן לנו בחיים ובכדי להגיע לזה ולחיות כך זה תהליך שלם וארוך ובעיקר בעיקר של האדם עם עצמו.אני יכולה להבין אמא שקשה לה עם הדאון שלה היא לא השלימה היא מתביישת וכו היא בהחלט מתמודדת עם אמונה וכבוד וכו
אבל לבכות לילות בגלל חברה של הבת שעלתה לג' שאמרה כך וכך? נו באמת...
בקשתי תגובה. אני מודה לה" שזיכה אותי לילד המתוק ואת אלו שלא זיכה כי לא מבינות .היא ביקשה :תגובה
אני מאוד מסכימה איתך,אני צועקת בשביל עוד אמהות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: