קיים, מאתמול.התרעה לנייד כשר על אזעקה באזורך בלבד למי שרוצה מוזיקה בבית או שמכונה מפעילת רעש עובדת זמן רב ...
קיים, מאתמול.התרעה לנייד כשר על אזעקה באזורך בלבד למי שרוצה מוזיקה בבית או שמכונה מפעילת רעש עובדת זמן רב ...
בגדול, את רוב הדברים שכתבת ניתן ליישם באמצעות אוטומציה עסקית.לא מבין איך עדיין אין, הייתי משלם על זה הרבה
אפליקציה לניהול לו"ז אישי.
כלומר, יומן שעתי שבו נוכל למלא יעדים, תכניות, הספקים, ובעיקר - שזה יסתנכרן עם מה שצריך.
כמה דוגמאות לסנכרון:
1. אם בשעה איקס קבעתי עם פלוני פגישה, האפליקציה תקשר בינינו [דומה ללוח שנה גוגל שממה שאני מכיר לא מספיק יעיל].
2. אם יש לי פרויקט שאני עובד עליו לפי שעות - האפליקציה תעקוב כמה שעות עבדתי עליו, אם יש פרויקט לפי תווים / מילים - האפליקציה תתחבר לקובץ וורד / אקסל ותסכם, ותדע לתרגם את זה לכסף.
3. צ'יפורים - אגדיר מראש מה 'מגיע לי' אם עמדתי ביעד, והאפליקציה תדע לסייע בכך. למשל אם החלטתי שאחרי עבודה של 6 שעות אתפנק בוופל בלגי - כשאגיע ל-6 שעות עבודה האפליקציה תשלח לי הודעה עם כפתור שבלחיצה עליו היא תזמין לי מוצר כזה מחנות סמוכה.
אפשר להתרחב כאן הרבה מאד - ניהול צוותי עובדים, השוואה לממוצע של אנשים אחרים כמה זמן לוקחת כל מטלה ועוד ועוד.
קיםוויז לעיוורים
במקום מקל הליכה או כלב
היא תנחה אותה בהוראה קולית כמו בוויז
צעד 5 צעדים קדימה פנה שמאלה וכו'
כמו כלב נחייה
מה זה? איך עובדים עם זה?
אשמח לפרטים.בגדול, את רוב הדברים שכתבת ניתן ליישם באמצעות אוטומציה עסקית.
(ולא לבזבז חצי שנה של עבודה על פרוייקט, אלא עניין של ימים / שעות ספורות)
בהצלחה לכל המתכנתים שלא מבינים שתם זמנם בעולם (כמעט...), הגיע זמן האוטומציה!!!
פנו לקבוצת אוטומציה עסקית פה בפרוג, והעלו שאלת אורח בנוגע לשאלה מי מעוניין לקחת עבודה כזו.אשמח לפרטים.
אם מדובר בענין מעשי - אשמח לרכוש את המוצר בתשלום!
זה כבר קיים.תוסף שיהיה אפשר להשתמש באפליקציות במחשב גם ללא מכשיר חכם כמו שקיים ואצאפ וועב
אולי עדיף באמת להמציא אפליקציה שתגרום להסיר מהמסך את העיניים של בעלי הסמארטפונים כדי שלא יהרסו לעצמם מדי את העיניים ואת הראש...יש לי רעיון מענין (אולי גם זה כבר קיים)
ממש נוגע ללב לראות אנשים עם מכשירים חכמים עומדים ברמזור (מצוי גם בנהגים ה''י)
העיניים למטה, (במסך כמובן...)
אך כמה עצוב... הרמזור למעלה
אפשר לעשות אפליקציה שתהיה מחוברת למערכות מידע של הרמזורים (בערים מתקדמות זה מערכת מקוונת) והמסך יאיר ברקע ירוק כשהרמזור יתחלף לירוק
אין לי בעיה שישתמשו ברעיון, אבל, אני דורש!!!
קרדיט
חסר סיכוי...אולי עדיף באמת להמציא אפליקציה שתגרום להסיר מהמסך את העיניים של בעלי הסמארטפונים כדי שלא יהרסו לעצמם מדי את העיניים ואת הראש...
מדהים!!!כמה רעיונות באדיבות הבינה:
## הצעות לאפליקציות חדשות ומעניינות:
**אפליקציות חברתיות:**
* **אפליקציית שיתוף תחביבים:** אפליקציה שמחברת בין אנשים עם תחביבים משותפים, מאפשרת יצירת קבוצות, אירועים ומפגשים.
* **אפליקציית "טיול ספונטני":** אפליקציה שמחברת בין אנשים שרוצים לצאת לטיול ספונטני באזור מסוים, מאפשרת יצירת קבוצות וצ'אטים משותפים.
* **אפליקציית התנדבות:** אפליקציה שמחברת בין מתנדבים לארגונים ועמותות הזקוקים לעזרה, מאפשרת חיפוש הזדמנויות התנדבות לפי תחומים ואיזורים.
**אפליקציות לשיפור החיים:**
* **אפליקציית ניהול זמן משותפת:** אפליקציה שמאפשרת לזוגות או משפחות לנהל יחד את הזמן שלהם, כולל לוח שנה משותף, רשימת מטלות וניהול תקציב.
* **אפליקציית "אתגר 30 יום":** אפליקציה שמציעה מגוון אתגרים בתחומים שונים (ספורט, תזונה, יצירתיות), עוקבת אחר ההתקדמות ומספקת תמיכה ומוטיבציה.
* **אפליקציית "מיינדפולנס לילדים":** אפליקציה שמלמדת ילדים טכניקות מיינדפולנס באמצעות משחקים, סיפורים ופעילויות יצירתיות.
**אפליקציות ייחודיות:**
* **אפליקציית "זיהוי צמחים":** אפליקציה שמאפשרת לצלם צמח ולזהות אותו באופן אוטומטי, מספקת מידע על הצמח וטיפים לגידול.
* **אפליקציית "תרגום שפת סימנים":** אפליקציה שמתרגמת שפת סימנים לטקסט ולהיפך, מאפשרת תקשורת בין אנשים חירשים לשומעים.
* **אפליקציית "מציאות רבודה למוזיאונים":** אפליקציה שמשתמשת בטכנולוגיית מציאות רבודה כדי להעשיר את חוויית הביקור במוזיאון, מציגה מידע נוסף על מוצגים, משחזרת אירועים היסטוריים ועוד.
**טיפים לבחירת רעיון:**
* **התמקד בבעיה שאתה רוצה לפתור:** חפש בעיה שאתה או אנשים אחרים מתמודדים איתה וחשוב על איך אפליקציה יכולה לספק פתרון.
* **בדוק את השוק:** ודא שאין כבר אפליקציות דומות ושהרעיון שלך ייחודי ומעניין.
* **חשוב על קהל היעד:** למי מיועדת האפליקציה? מהם הצרכים וההעדפות שלהם?
**חשוב לזכור שזהו רק קצה הקרחון וישנם עוד המון רעיונות לאפליקציות חדשות ומעניינות.
**בהצלחה!**
צר לי לאכזבך, אך מי ימשיך לפתח את מערכות האוטומציה העסקית לאחר תום עידן המתכנתים?בגדול, את רוב הדברים שכתבת ניתן ליישם באמצעות אוטומציה עסקית.
(ולא לבזבז חצי שנה של עבודה על פרוייקט, אלא עניין של ימים / שעות ספורות)
בהצלחה לכל המתכנתים שלא מבינים שתם זמנם בעולם (כמעט...), הגיע זמן האוטומציה!!!
או שתחשב כמה חשמל לרכב חשמליאפליקציה שיחשבון עלות הדלק בנסיעה ובשדרוג כל מסלול שוויז נותן ההבדל במחירי הדלק
כמובן ממוצע כי לא כל מקום זה אותו דבר
כבר יש כזה דברקצת מורכב, אפליקציה לחזנים בבית כנסת לדעת איפה כל המתפללים אוחזים.
משהו שמחובר לסטנדר.
זה ממש נצרך לתחילת שמו"ע ולחזרת הש"ץ.
ובכלל זה יכול להיות אפליקציה לניהול כל ענייני הגבאים. עליות, יארצייטים, שמחות, קידושים.( כמויות וכו')
עיין ערך ג'ומנג'י 2017אפליקציה שנותנת ללחוץ על לחצן ימני אצל אנשים ואז לראות את כל האפשרויות עליהם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: