זה קיים כבר,גאוני ממש
לפותח/ת האשכול
אפשר לעשות יותר פשוט- עם משקפיים/תכשיטים
זה קיים כבר,גאוני ממש
לפותח/ת האשכול
אפשר לעשות יותר פשוט- עם משקפיים/תכשיטים
@מחפשת שלמות רעיון! זה חוקי? וסתם ככה יש מאיפה למשוך מידע על הרכבים?ההיסטוריה שלו כגון טיפולים או מכירה וכו',
וסתם כך אפליקציה שתתן מידע על רכבים רנדומאליים כאשר רוצים לדעת איזה חב
באמת?זה קיים כבר,
יש דבר כזה שאת שמה מספר רכב ורואה את ההסטוריה שלו@מחפשת שלמות רעיון! זה חוקי? וסתם ככה יש מאיפה למשוך מידע על הרכבים?
אחרי שלב ראשון שתתוך בין אלו שכתבו שהתחביב שלהם זה לבשל לסדר ועדיין משעמם להם לאלו שלא מגיעים לזה לעולם... עולם חסד יבנהאפליקציה שנותנת מענה לשעמום!!!!!!!!!!!!
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל אחד מגדיר את הפרטים האישיים שלו, תחביבים וכו... ועל פי זה מוצאת לו תעסוקה
אמןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני הראשונה להשתמש באפליקציה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחרי שלב ראשון שתתוך בין אלו שכתבו שהתחביב שלהם זה לבשל לסדר ועדיין משעמם להם לאלו שלא מגיעים לזה לעולם... עולם חסד יבנה
מן הסתם האפליקציה לא תעסיק אותך, אלא רק תיתן רעיונות לתעסוקה שבדכ לא תרצו לעשות..אפליקציה שנותנת מענה לשעמום!!!!!!!!!!!!
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל אחד מגדיר את הפרטים האישיים שלו, תחביבים וכו... ועל פי זה מוצאת לו תעסוקה
אמןןןןןןןןןןןןןןןןן
אבל זה התפקיד של האפליקציה..מן הסתם האפליקציה לא תעסיק אותך, אלא רק תיתן רעיונות לתעסוקה שבדכ לא תרצו לעשות..
זה לכשעצמו תעסוקה...לחפש תעסוקה...מן הסתם האפליקציה לא תעסיק אותך, אלא רק תיתן רעיונות לתעסוקה שבדכ לא תרצו לעשות..
לא יודעת מה איתך אבל אותי זה ממש לא מעסיק.זב לכשעצמו תעסוקה...לחפש תעסוקה...
אני חושבת שאת זה פרוג עושה מצויין.זב לכשעצמו תעסוקה...לחפש תעסוקה...
אולי.אני חושבת שאת זה פרוג עושה מצויין.
ישהי,
לי יש רעיון
אולי כבר יש אותו, אבל אני לא מכירה
וניתקלתי כמה פעמים בזה..
בתור אחת שרוצה להקל על מישלוחנים ועוד יותר רוצה שמשלוח הפרחים יגיע ליעדו
וכמה שיותר מהר...
במיוחד בערבי חג וכו' שיש עומס
חשבתי שטוב יהיה
אם תיהיה אפליקציה (אולי שיושבת על וויז)
שהמשלוחן יכניס לתוכה את כל הכתובות שיש לו למשלוח
והאפליקציה תסדר לו לבד מה הסדר שהכי כדאי לו ליסוע
כולל פקקים, עומסים, חד סיטרי וכו'
בעיני מאוד יכול להקל
הרבה הצלחה
(ואם יש כזו אפליקציה, אשמח שתספרו לי על זה- תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: