English Tech
משתמש פעיל
לדודה שלי פעם היה רעיון מקווה שזה בסדר לכתוב פה...להכל יש אפליקציות
ממש מייאש
רציתי רעיון שטרם נשמע כמותו
ארנק דיגיטלי לילדים - שאפשר לראות ממש שטרות ומטבעות, לפרוט וכו'
לדודה שלי פעם היה רעיון מקווה שזה בסדר לכתוב פה...להכל יש אפליקציות
ממש מייאש
רציתי רעיון שטרם נשמע כמותו
יש ישן מאודאןלי יש לא בדקתי
אפליקציה למציאת קבר בבית הקברות
היום יותר קל לצלם את הכול מהאויר ולחפש את הכיתוב לפי תמונה וכו' אני לא מבין בנושא כלל אבל סתם זורק
קיים נמכר בעבר באושר עד.בכלל אני בעד לשים את השבב הזה על כל מיני דברים הנוטים להיעלם..
כמו העט היחיד בבית , השלט של המזגן וכד'
קיים.אןלי יש לא בדקתי
אפליקציה למציאת קבר בבית הקברות
היום יותר קל לצלם את הכול מהאויר ולחפש את הכיתוב לפי תמונה וכו' אני לא מבין בנושא כלל אבל סתם זורק
אפשר לשכלל את זה לזה שהיא שולחת התרעות במייל עכל יום על דברים שהיית צריך לעשות אתמול ולא עשיתאני תמיד חולם על אפליקציה יעילה לניהול זמן ומטלות.
כזו שאתה רושם את כל המטלות שלך, לפי פרויקטים, לפי ימים וכו' מסמן ויא על ביצוע וכן הלאה. בסוף יום היא מתריעה בפניך מה תכננת לעשות היום ולא הספקת.
יש דבר כזה ?
אפליקציית assanaאפשר לשכלל את זה לזה שהיא שולחת התרעות במייל עכל יום על דברים שהיית צריך לעשות אתמול ולא עשית
או התרעות בזמן מוגדר על מטלות שצריכות להיעשות.
נניח יהיה אפשרות טיימר כדי להספיק דברים, אפשרות להגדיר מטלה, ליצור פרויקט, וכו...
Todoistאני תמיד חולם על אפליקציה יעילה לניהול זמן ומטלות.
כזו שאתה רושם את כל המטלות שלך, לפי פרויקטים, לפי ימים וכו' מסמן ויא על ביצוע וכן הלאה. בסוף יום היא מתריעה בפניך מה תכננת לעשות היום ולא הספקת.
יש דבר כזה ?
יש שלט כזה.שלט אוניברסלי עם שעון שבת.
פעם חיפשתי משהו כזה ולא מצאתי.
יש לי מזגן יחסית ישן, שאפשר לתכנת לו תחנת כיבוי אחת ותחנת הדלקה אחת. אפילו בשבת רגילה זה מאד מגביל, שלא לדבר על יומיים חג.
אפילקציות שלט אוניברסלי למיניהן לא עוזרות לזה, כי הן שולחות פקודה למזגן בפעם אחת וזה לא עוזר לשלוח למזגן פקודות שהוא לא מסוגל להבין.
מה שחיפשתי בזמנו זו אפליקציה שאפשר לתכנת אותה שתשלח למזגן פקודות בזמנים מסוימים. לא תשלח לו פקודת תזמון להדליק מחר את המזגן, אלא היא בעצמה תחכה למחר ותשלח פקודה פשוטה להדליק.
אני מנחשת שהסיבה שאף אחד לא בנה אפליקציה כזו היא שבאופן כללי זה רעיון מאד מטופש, וזה שימושי אך ורק לשומרי שבת.
[הפתרון שמצאתי היה מכשיר סנסיבו, שעושה את כל זה ועוד. זה באמת אחלה פתרון אבל זה מצריך מכשיר ייעודי שמחובר לחשמל+וויי-פיי באופן קבוע. אפליקציה יכולה להיות פתרון זול שניתן גם לנייד אותו למקומות שמתארחים בהם וכיוצא בזה]
אפשר להקליט את השיחות, להעלות לGPT ולתת לו לנתח. הוא עושה את זה מצוין!אפליקציה שממספר שיחות עם בן אדם- תתן דו"ח מפורט עליו.
לדוגמא- לפי נטייה שלו להתלהב מדברים מסוימים, או לשאול בסגנון מסוים, תסיק איזה צבע הוא הכי אוהב, מה הטעם שלו במאכלים ובאיזה אזור הוא רוצה לגור.
וכד'.
כמה רעיונות באדיבות הבינה:אפשר להקליט את השיחות, להעלות לGPT ולתת לו לנתח. הוא עושה את זה מצוין!
אגב, לכל מי שרצה אפליקציות שמביאות רעיונות לשיעמום/לאפליקציות חדשות או כל דבר אחר -
פשוט תשאלו את GPT לא נגמרים לו הרעיונות
יש כבר. מקרר חכם.מקרר שמראה לך מבחוץ מה בדיוק יש בתוכו ומציע לך איזה ארוחות אתה יכול להכין (אולי שיתחבר גם עם הארונות) כך שכל מוצר יסרקו לפני שמכניסים
יש כבר. מקרר חכם.
קיים.
קיים נמכר בעבר באושר עד.
אפליקציית assana
אולי צריך לעבוד על אפליקציה שתהיה זולה ואז גם נוכל להשתמש בכל הדברים הקיימים האלהיש שלט כזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: