הייתימישהו פה היה בוארנה?
אנחנו טסים לשם משפחתית לפני פסח.
המלצות לטיול
ולאוכל...
מבינה שאין שם שום מסעדה כשרה בוארנה.
בד"כ יש מניינים.למישהו יש מידע אם יש מנינים בבין הזמנים בבנסקו? וסתם מידע על המקום... תודה רבה!!!!!
(ההרים בבולגריה)
הי שרי סגרנו טיסה לסופיה לשבוע אני ובעלי ואני מבינה מהתגובות שמשעמם שם יש לך רעיון אולי, אני אשמח שתשלחי לי את התוכניה שלכן לבולגריה למייל בבקשה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>מה עשינו- כתבתי בהודעה למעלה, אם את רוצה יותר פירוט בשמחה- תכתבי מה את צריכה
אוכל- גם הבאנו מהבית לשהות שלנו בהרים כי אין שם אוכל כשרץ הבאנו: לחמניות (שהקפאנו קודם) חלב (כנ"ל- הקפאה עמוקה ששרדה את הטיסה), קפה ושות', גבינה צהובה, קטשופ וטוסטר, פסטרמה, חמוצים וכו'. קנינו שם ירקות ופירות.
לגבי נסיעות- לנסיעות הארוכות יותר- משדה התעופה לספרבה בניה, ואח"כ משם לסופיה- סגרנו עם נהג עוד מלפני הטיסה.
בסופיה האוטובוסים מאד זולים ונגישים.
Hadaramar1998הי שרי סגרנו טיסה לסופיה לשבוע אני ובעלי ואני מבינה מהתגובות שמשעמם שם יש לך רעיון אולי, אני אשמח שתשלחי לי את התוכניה שלכן לבולגריה למייל בבקשה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ממש תודה
שלחתי לך בהודעה פרטיתHadaramar1998
יכולה לשלוח גם לי את התכנייהשלחתי לך בהודעה פרטית
חזרנו היום מבולגריה אם יש לך שאלות את יכולה לכתוב לי במייל או כאן ואני אענה לךהי.
אשמח גם לקבל את התוכנייה.
אנחנו מתכננים חופשה משפחתית כולל ילדים קטנים... אשמח לסיוע.
switch560 שטרודל ג'מייל.קום
תודה ממש!!
אפשר לקבל?אם יש לך עוד שאלות בכייף יש לי חוברת עם כל הטיול שלנו לבולגריה,
הייתי שם השבועבבנסקו יש מלון כשר מהמם!!
והרבה אטרקציות בחורף ובקיץ!
בחופשת סקי ?הייתי שם השבוע
בהחלט מומלץ !
כן,בחופשת סקי ?
מה עשיתם עם ציוד ?
ואיזה חברות טסות לסופיה ?
הייתי שבוע שעברבחופשת סקי ?
מה עשיתם עם ציוד ?
ואיזה חברות טסות לסופיה ?
כן,
שוכרים שם,
אל על ארקיע וויזאייר ישראייר
מעוניינים ? אשמח לעזור progchaser בג'ימייל
הייתי שבוע שעבר
אצרקציות וסקי
שכרנו שם
טסתי עם אלעל
אנחנו נסענו עם קו 66 מפרדייז סנטר,כמובן לא לפספס את הרי ויטושה. גם לשם כדאי נהג אא"כ אתם עם רכב.
אנחנו לקחנו רכב כי הסתובבנו בכל האזוראשמח אם תוכלו לכתוב ,
דרכי גישה מהנמל תעופה למלון
כמה ימים , כמה יצא מבחינת עלות
מה היה הסדר יום , האם רק סקי ואטרקציות ואיך מגיעים אליהם ?
חובה רכב ? או שאפשר גם תחבורה ציבורית ?
תודה רבה !!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: