איפה יש חנויות בהכשר הזה בארץ?פחות מקובלת בוינה כי הם לא מכירים אותו, בארץ הוא בטח מוכר ומקובל
איפה יש חנויות בהכשר הזה בארץ?פחות מקובלת בוינה כי הם לא מכירים אותו, בארץ הוא בטח מוכר ומקובל
כרטיס ל24 שעות - 8 יורוכמה עלו הכרטיסים?
לשבוע - בטוח 17 יורו?כרטיס לשבוע - 17 יורו
ואפשר לנסוע מהשדה תעופה לוינה בכרטיס כזה?כן, בטוח
פה את יכולה לראות מחיר של כל הכרטיסים:
Tickets
A valid ticket is required to travel on public transport in Vienna. The tickets are valid on all streetcars, buses and night buses, subway trains and commuter trains (S-Bahn) operated by Wiener Linien in the core zone. Each validated single ticket is valid until you reach your destination...www.wien.info
לא חנויות שמוכרות בהכשר שלו, אבל עופות ובקר בהכשר שלו שליטאים סטנדרטיים אוכלים וסומכים על זהאיפה יש חנויות בהכשר הזה בארץ?
האמת שאנחנו קנינו פעם ליד שדה התעופה, אבל לא בדלפק המדובר וכנראה לא קנינו את הכרטיס הנכון (כי עלה לנו אחרת ממה שידענו שאמור לעלות), ובאמת נראה לי שהכרטיס הזה הוא רק לוינה עצמה.לא, באמת שכחתי לכתוב את זה וטוב ששאלת.
אי אפשר ליסוע עם הכרטיס הזה משדה התעופה לעיר. חייבים לקנות איזהשהוא כרטיס אחר. אנחנו נסענו עם מונית אז לא יודעת בדיוק באיזה כרטיס מדובר. מאמינה שהבן אדם בדלפק של OBB ידע לאמר לכם מה לקנות, הם היו מאד שירותיים שם.
לא, באמת שכחתי לכתוב את זה וטוב ששאלת.
אי אפשר ליסוע עם הכרטיס הזה משדה התעופה לעיר. חייבים לקנות איזהשהוא כרטיס אחר. אנחנו נסענו עם מונית אז לא יודעת בדיוק באיזה כרטיס מדובר. מאמינה שהבן אדם בדלפק של OBB ידע לאמר לכם מה לקנות, הם היו מאד שירותיים שם.
הכרטיס הנ"ל הוא לוינה רבתי בלבדהאמת שאנחנו קנינו פעם ליד שדה התעופה, אבל לא בדלפק המדובר וכנראה לא קנינו את הכרטיס הנכון (כי עלה לנו אחרת ממה שידענו שאמור לעלות), ובאמת נראה לי שהכרטיס הזה הוא רק לוינה עצמה.
משדה התעופה לוינה זה 10 יורו מתי שאני נסעתיואפשר לנסוע מהשדה תעופה לוינה בכרטיס כזה?
ברכבת המהירה והיקרה.משדה התעופה לוינה זה 10 יורו מתי שאני נסעתי
נסעתי באוטובוסברכבת המהירה והיקרה.
בשניה עולה 2.40 יורו(נראה לי OBB)
הי אסור לצלםמדהים!!!!
היינו שם לפני שנה
ונהנו מכל רגע.
יש סיור מודרך עם אזניות בארמון (לא עברית... אנחנונ הקשבנו לאנגלית, ולגרמנית שדומה לאידיש)
ואחר כך אפשר לטייל בגינות מאחורי הארמון - עוצר נשימה!!!!!
לגבי המחיר - לנו היה כרטיס משולב של 4 ארמונות וינה אז יצא לנו ממש זול, אני לא יודעת בדיוק מה המחיר של כרטיס לשם.
הגענו בדיוק בשבוע שפתחו את הסגר, עוד לא היו תיירים היינו שם לבד
אח שלי גם צילם.הי אסור לצלם
איך הצלחת?
בצחוק ממ אכפת ליאח שלי גם צילם.
לא נראה לי שמישהו אמר בכלל שאסור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: