אנחנו הזמנו 4 מנותמה אכלתם שם שהיה כל כך גרוע? שנדע לא להזמין
לא אהבנו את הפסטה מוקרמת והצ'יפס של נובלינו. אנחנו בבית עושים טוב יותר.שפע מרקט נחמד לא עפתי על האוכל
מסעדת מאה שערים מומלץ מאוד ( בשרי)
מסעדת נובילינו גם מומלצת מאוד (חלבי)
מסעדת יודלה לא להתקרב!!(בשרי)
מעולה טוב לדעת!אנחנו הזמנו 4 מנות
יכולה להגיד לך שהשניצל הוינאי -עגל היה מהמם
הגולש היה מעולה
מה שפחות היה מוצלח היה מנה שנקראת ביף סוג של סטייק...היה יבש
והיה גם דג סלמון מעולה
באופן כללי התוספות היו טובות מאוד וגם הקינוח....
שירות טוב ואדיב.
עד מתי הם פתוחים? או אם תוכל לשלוח קישור לאתר שלהם?
התחבורה ציבורית בוינה מעולה עם 5 קווי מטרו שמרשתים את העיר ועשרות קווי חשמלית ואטובוסים שמגיעים לכל מקום וכמובן רכבות רגילות ומהירות.נסעתם בתחבורה ציבורית? איפה קניתם כרטיסים?
הכרטיס ליומיים משתלם? המחיר שונה אם ממינים באתר?למטה יש את זמני הפתיחה המלאיםHome - shefa-markt kosher supermarket
Der Shefa-Markt bietet Fleisch und Fisch an. In dem integrierten kosher-restaurant kann man koshere Speisen essen.www.shefa-markt.com
התחבורה ציבורית בוינה מעולה עם 5 קווי מטרו שמרשתים את העיר ועשרות קווי חשמלית ואטובוסים שמגיעים לכל מקום וכמובן רכבות רגילות ומהירות.
כרטיסים אפשר לרכוש בנמל התעופה בדלפק של OBB.
מבחינת מחירים - תלוי לכמה זמן אתם מגיעים, יש כרטיסים ליום ליומיים ואפילו לשבוע, לודגמא כרטיס ל-72 שעות עולה בדיוק כמו כרטיס לשבוע רק שכרטיס שבועי הוא מיום שני ועד יום שני.
כמו כן הכרטיסים כוללים רק את וינה עצמה ולכן נסיעה מהשדה ואליו ואפילו נסיעה לפריימרק דורשת כרטיס נוסף.
נסיעה בודדת עולה 2.40 אירו.הכרטיס ליומיים משתלם? המחיר שונה אם ממינים באתר?
איך נסעתם מהשדה תעופה לוינה ברכבת?
גם בנסיעה לשדה הרכבות עוצרות קרוב לטרמינל של הטיסות היוצאות?כל הרכבות יוצאות מתחת טרמינל הנכנסים בנמל התעופה.
כן, אם כי יש בתוך הטרמינל הליכה לא מועטת.האם אפשר להסתמך על המונית שבוקינג רשם שאני זכאית לה?
בעיקרון הכנסתי פרטים,
אבל אפשר לסמוך עליהם שאכן תחכה לי מונית?
גם בנסיעה לשדה הרכבות עוצרות קרוב לטרמינל של הטיסות היוצאות?
מונית מגיעה יותר קרוב? או שאין הבדל?כן, אם כי יש בתוך הטרמינל הליכה לא מועטת.
לא יודע.מונית מגיעה יותר קרוב? או שאין הבדל?
עלה 3.9 לסנדביץ טעים מזונות . יש יוגורטים ומאפים.וואו את ממש עוזרת לי עם כל האינפורמציה הזו
זוכרת אולי כמה עלו הסנדוויצ'ים בערך? אני מתחילה לחשוב שאולי לא נצטרך להכין כלום עצמאית.
אם נאכל שם ארוחת בוקר, נקנה שם סנדוויצ'ים לצהריים ונאכל ב'אלף אלף' בערב, אז אני ממש לא צריכה להביא איתי כלום מהארץ\לקנות שם מצרכים.
מונית מגיעה יותר קרוב? או שאין הבדל?
עד כמה שזכור לי הכניסה לכל הטרמינלים מאותו מקום ורק בהמשך הדרכים מתפצלותלא יודע.
זה יכול להיות תלוי גם מאיזה טרמינל אתם יוצאים
@מושיק פלמטה יש את זמני הפתיחה המלאיםHome - shefa-markt kosher supermarket
Der Shefa-Markt bietet Fleisch und Fisch an. In dem integrierten kosher-restaurant kann man koshere Speisen essen.www.shefa-markt.com
התחבורה ציבורית בוינה מעולה עם 5 קווי מטרו שמרשתים את העיר ועשרות קווי חשמלית ואטובוסים שמגיעים לכל מקום וכמובן רכבות רגילות ומהירות.
כרטיסים אפשר לרכוש בנמל התעופה בדלפק של OBB.
מבחינת מחירים - תלוי לכמה זמן אתם מגיעים, יש כרטיסים ליום ליומיים ואפילו לשבוע, לודגמא כרטיס ל-72 שעות עולה בדיוק כמו כרטיס לשבוע רק שכרטיס שבועי הוא מיום שני ועד יום שני.
כמו כן הכרטיסים כוללים רק את וינה עצמה ולכן נסיעה מהשדה ואליו ואפילו נסיעה לפריימרק דורשת כרטיס נוסף.
כן המשפחה הוינאית שלנו אמרו שהם אוכלים שם...אנחנו לא ניסינו כי היינו קרובים לאהל משה והיה טעים ברמההם המליצו על הכשרות שם?
בוודאות אפשר לקנות בשדה התעופה, עד כמה שזכור לי זה בדלפק של obb, תשאלו שמה אנשים אם לא תמצאו@מושיק פ
OBB זה לא חברת הרכבות שם? גם לחשמליות ולמטרו ניתן קנות בשדה התעופה בדלפק של OBB?
אנחנו רוצים כרטיס ל72 שעות ועוד כרטיס של 48 שעות (נמצאים שם 5 ימים) ובדיוק תהיתי איפה אני אמורה לקנות את הכרטיסים האלו. בשדה זו אופציה מצוינת. אשמח לדעת איפה הדלפק ממוקם, האם ממש ביציאה באולם קבלת הפנים? או לפני כן?
ממש תודה לכולכם על שפע המידע. כל פרט עוזר.
דווקא אהבנו את המסעדה מאד![נובלינו]לא אהבנו את הפסטה מוקרמת והצ'יפס של נובלינו. אנחנו בבית עושים טוב יותר.
האווירה שם הייתה מהממת!התאכזבתם מהמנה או בכללי?
האמת לא זוכרת......מה אכלתם שם שהיה כל כך גרוע? שנדע לא להזמין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: