לאיש צ'רנוביץ' ותולדות אהרן, לא?
יש קהילה יפה מאוד של חסידי ברסלב ירושלמים, וכמה וכמה משפחות כלל חסידי, שמאוגדים כקהילה,
וכן קהילה נפלאה של פרושים,
כל אלו מתפללים ביחד בבית כנסת ויש להם חיידר ובית ספר
לאיש צ'רנוביץ' ותולדות אהרן, לא?
בוא נגיד קצת נתוניםלא
יש קהילה יפה מאוד של חסידי ברסלב ירושלמים, וכמה וכמה משפחות כלל חסידי, שמאוגדים כקהילה,
וכן קהילה נפלאה של פרושים,
כל אלו מתפללים ביחד בבית כנסת ויש להם חיידר ובית ספר
מה שקיים כרגע לחסידים בחריש זה בסיסי ביותר בכל אופן המלצה אישית לחסידים תבואו כקבוצה מאורגנת ולא כבודדיםגם לליטאים לפני 3 שנים לא היה מה לחפש, הגענו והיום יש המון מה לחפש.
חוץ מזה שאת הבסיס לחסידים כבר קיים, מוסדות, בית כנסת, קהילה, פשוט תבואו ותהיה קהילה לתפארת.
הרב גולדמן זצ"ל הניח כבר את כל היסודות לקהילה חסידית
ובנתים אתה משלם מחיר שלא בטוח ששווה את זה לפעמים על חשבון הרוחניות שלך ושל הילדים וכו' ...ככה מתחילים....
יבואו עוד יהיו עוד.
גם החיידר הליטאי מתחיל מכיתות של 7 בכיתה .
היום בגיל 3 יש 40 +
שיקול נוסף שכל אחד שעובר לעיר מתפתחת צריך להחליט בעניין .ובנתים אתה משלם מחיר שלא בטוח ששווה את זה לפעמים על חשבון הרוחניות שלך ושל הילדים וכו' ...
שום שיקול, השיקול הרוחני הכי משפיע על חינוך הילדים הוא, לא לחיות בחובות במרכז!שיקול נוסף שכל אחד שעובר לעיר מתפתחת צריך להחליט בעניין .
כן אבל במיוחד חסידים בחריששיקול נוסף שכל אחד שעובר לעיר מתפתחת צריך להחליט בעניין .
תבדוק אותי רוב האנשים שעוברים לחריש לא מסיימים את החודש יותר בקלות זה מציאות !!!!!!!!!!!!!שום שיקול, השיקול הרוחני הכי משפיע על חינוך הילדים הוא, לא לחיות בחובות במרכז!
לגבי פרנסה חד משמעית רוב המשפחות בחריש מסודרות כלכליתתבדוק אותי רוב האנשים שעוברים לחריש לא מסיימים את החודש יותר בקלות זה מציאות !!!!!!!!!!!!!
מזונותיו קצובים לו מר''ה....תבדוק אותי רוב האנשים שעוברים לחריש לא מסיימים את החודש יותר בקלות זה מציאות !!!!!!!!!!!!!
אני מכיר כמה שחשבו כמוך שבחריש יחיו לחיות יותר בהרווחה כלכלית והתבדו
אני מכיר גם משפחות בהר יונה שהבנק רוצה להוציא אותם מהדירות עקב אי יכולת לעמוד בתשלומי משכנתאאני מכיר כמה שחשבו כמוך שבחריש יחיו לחיות יותר בהרווחה כלכלית והתבדו
לגבי פרנסה חד משמעית רוב המשפחות בחריש מסודרות כלכלית
תמיד בכל מקום יש אנשים שפחות מסודרים אבל בגדול משלמים שם הרבה יותר ויש המון ביקוש למשרות שבבית שמש והאיזור צריך פרוטקציה לקבל עבודה כגננת /סייעת וכו שם יש המון עבודה בתחום והשכר שם הרבה יותר גבוה
לגבי כל משפחה שחושבת על מעבר אני בתור תושב חסידי שם ממליץ לבוא ולראות בעינים ואז להחליט זה בהחלט לא מתאים לכל אחד אבל למי שזה מתאים אפשר ליהנות שם מאוד
ואגב זה נכון לגבי כל מקום בעיני אנשים שמקבלים החלטות על סמך פורומים ומשתמשים אנונימים לכאן או לשם בעיני זה לא מראה על שכל בריא כשסוגרים עסקה לכמה שנים קדימה חיבים לבוא ולראות בעינים על מה מדובר אחרת אין באמת שום דרך לקבל החלטה רציונאלית.
בכל מקרה בהצלחה לכולם .
אני אומר מנתונים שבדקתי מציאות שיש הרבה אברכים שהגיעו לחריש ונהיה להם מינוס בחשבון בנקמזונותיו קצובים לו מר''ה....
אין שום קשר. ברור שבמרכז יש יותר תחרות ומשכנתא גבוהה יותר.
אם יחכו אחרי שיהיו מוסדות מסודרים וכו' המחירים יהיו בהתאם
נכון, דיברתי רק על סעיף הדיוראני אומר מנתונים שבדקתי מציאות שיש הרבה אברכים שהגיעו לחריש ונהיה להם מינוס בחשבון בנק
ואני יכול לומר שמות
אז אני אומר על בסיס סקרים שערכתי ולא סתם פרשנות
אני לא יודע למה זה כך אבל זה מציאות !!!!!!!!
בדרך כלל מי שקשה לו כלכלית איני חושב שהפיתרון לעבור לפריפריה מי שרוצה דירה יותר נאה ומרווחת לו מתאים פריפריה
ברוווראני אומר מנתונים שבדקתי מציאות שיש הרבה אברכים שהגיעו לחריש ונהיה להם מינוס בחשבון בנק
ואני יכול לומר שמות
אז אני אומר על בסיס סקרים שערכתי ולא סתם פרשנות
אני לא יודע למה זה כך אבל זה מציאות !!!!!!!!
בדרך כלל מי שקשה לו כלכלית איני חושב שהפיתרון לעבור לפריפריה מי שרוצה דירה יותר נאה ומרווחת לו מתאים פריפריה
בבקשה תכנס לכולל של סורצקין וכולל הר"ן ותבדוק כמה אברכים במינוס אני בטוח שאתה תופתעאני מכיר גם משפחות בהר יונה שהבנק רוצה להוציא אותם מהדירות עקב אי יכולת לעמוד בתשלומי משכנתא
תמיד יש בכל מקום כל הסוגים
תמיד מדד הוא לבדוק באחוזים מה הממוצע בכל מקום
המציאות מוכיחה שאם משלמים 4500++ עבור דירת 3 חדרים בשכירות ומשכנתא מתחילה ב7000++ בבית שמש ברור שיהיה יותר קושי בלסגור את החודש ממקום שהממוצע משכנתא ושכירות הוא 3000- לא צריך להיות בשביל זה כלכלן גדול
ואני מדבר ממקום שאני מכיר חברים שמתעסקים בסכום המימון ועזרה למשפחות במצב כלכלי מסובך ומספרים על המון משפחות מסובכות בשכונות החדשות בבית שמש כך שאין מה לעשות המציאות חזקה מהכל בן אדם בלי משכורת גבוהה במיוחד קשה לו מאוד לעמוד בהחזרים של עלויות מגורים כיום במרכז.
ברור שאם רק הורה אחד עובד הנתונים הכלכלים יהיה בהתאם לא מבין מה ההפתעה השאלה מה היה קורה אם אותו אדם היה גר במקום שהדיור עולה יקר יותר והמשכורת של האישה נמוכה יותר היה גם מינוס רק *2בבקשה תכנס לכולל של סורצקין וכולל הר"ן ותבדוק כמה אברכים במינוס אני בטוח שאתה תופתע
אה הבנתי אתה מדבר על אנשים עובדים ואני מדבר על אברכיםברור שאם רק הורה אחד עובד הנתונים הכלכלים יהיה בהתאם לא מבין מה ההפתעה השאלה מה היה קורה אם אותו אדם היה גר במקום שהדיור עולה יקר יותר והמשכורת של האישה נמוכה יותר היה גם מינוס רק *2
לכן אני לא מבין מה אתה רוצה להגיד ושוב לא צריך להיות כלכלן גדול בשביל זה.
זה בכל הארץ לא רק בחריש....בבקשה תכנס לכולל של סורצקין וכולל הר"ן ותבדוק כמה אברכים במינוס אני בטוח שאתה תופתע
תקרא עוד פעם את מה שכתבתי ..אה הבנ
אה הבנתי אתה מדבר על אנשים עובדים ואני מדבר על אברכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: