אגב תבדקו בשעה נורמליתכנראה תלוי בשעה
גם לפי מפות גוגל זה שעה וקצת (יכול להיות שאני טועה ולקח לנו שעה ו- 10 דקות, כי זה הסביבות זמן שזכור לי)
צפה בקובץ המצורף 1709772
ערב שבת
ב6 בערב שבנאדם יוצא לחתונה כמה זמן לוקח
מתי יוצאים ב10:30 בערב
אגב תבדקו בשעה נורמליתכנראה תלוי בשעה
גם לפי מפות גוגל זה שעה וקצת (יכול להיות שאני טועה ולקח לנו שעה ו- 10 דקות, כי זה הסביבות זמן שזכור לי)
צפה בקובץ המצורף 1709772
הרבה אנשים כנראהאגב תבדקו בשעה נורמלית
ערב שבת
ב6 בערב שבנאדם יוצא לחתונה כמה זמן לוקח
מתי יוצאים ב10:30 בערב
זה מה שהיה לפי הוויזהבדר"כ של גוגגל זה בדרך כלל לא
מזכיר את הבדיחה על ק"ס 20 דק' מבני ברק 20 דק' מירושלים מה שאומר שהכי קצר מב"ב לירושלים זה דרך ק"ס..לפניכם מפות מסודרת היכן חריש והיכן שאר הריכוזיים החרדים
מתוך המגזין שיצא לפני כשנה ''חריש שלא הכרתם'' 1
צפה בקובץ המצורף 1705828
צפה בקובץ המצורף 1705829
כרגע קצת טיעון מטופש, כי בית שמש היא לא קרובה למרכז אלא היא חלק ממנו.מחיר של 4 חדרים בבית שמש
בעיר שהיא באותו מרחק מבני ברק והמרכז כמו בית שמש!!!
כל מילהגם אני מרגיש שהקמפיין בעד חריש הוא דבר מבורך אבל מצד שני ברור לי שזה הדרך הכי גרועה לעשות קמפיין כי אנשים שקוראים את זה בטוחים שזה עיר מטורפת יותר ממה שהיא וככה יכול להתחיל הזנקת מחירים בדיוק אתמול דיברתי על הענין הזה עם כמה מבינים ויצאנו לי שזה מגניב לבדוק עיר ברמת הקריבה שלה למרכז אבל תכלס לדעתי עדיף לקחת עיר יותר פריפריה כרכסים שיש לה בעצמה הרבה יותר מה למכור כי תכלס אנשים נמצאים רוב הזמן בעיר שלהם ותכלס זה מה שקובע עיר עם היא טובה או לא קחו לדוגמא את תל ציון שאני לא אומר שאין לה באגים כמו המחסום שיש שם פקקים אבל ברור שהיא קרובה לירושלים 20 דקות וזה לא מענין אנשים כי מי שגדל בירושלים או בני ברק מחפש את האוירה העירונית ופחות מענין אותו המרחק שיהיה הדברים לתשומת לב
דירות יוקרה יקרות יותר בכל מקום.לפנטהאוז
יוקרה זאת לא המילה המדוייקת לתאר פנטהאוז בחריש.דירות יוקרה יקרות יותר בכל מקום.
לשם האמת ורק האמת:כל מילה
הקמפיין הזה עושה רק טוב למישהו אחד וזה המתווכים פה
מחיר יותר טוב על הדירה, עמלה יותר טובה.
חזרנו להשוואות עפולה מול חריש??
תגיד הכל בסדר
אתה בדיוק כמו ההוא שדיבר על עמנואל.גם אני מרגיש שהקמפיין בעד חריש הוא דבר מבורך אבל מצד שני ברור לי שזה הדרך הכי גרועה לעשות קמפיין כי אנשים שקוראים את זה בטוחים שזה עיר מטורפת יותר ממה שהיא וככה יכול להתחיל הזנקת מחירים בדיוק אתמול דיברתי על הענין הזה עם כמה מבינים ויצאנו לי שזה מגניב לבדוק עיר ברמת הקריבה שלה למרכז אבל תכלס לדעתי עדיף לקחת עיר יותר פריפריה כרכסים שיש לה בעצמה הרבה יותר מה למכור כי תכלס אנשים נמצאים רוב הזמן בעיר שלהם ותכלס זה מה שקובע עיר עם היא טובה או לא קחו לדוגמא את תל ציון שאני לא אומר שאין לה באגים כמו המחסום שיש שם פקקים אבל ברור שהיא קרובה לירושלים 20 דקות וזה לא מענין אנשים כי מי שגדל בירושלים או בני ברק מחפש את האוירה העירונית ופחות מענין אותו המרחק שיהיה הדברים לתשומת לב
בדקתי עד הכניסה לחריש לעומת הכניסה לעפולה. גם שכונת בצוותא נמצאת יותר בפנים.אתה יודע מה זה בכלל רחוב הבנים בעפולה
כפי שאני יודע עד לקהילה בגבעת המורה או עפולה עלית זה לפחות עוד 10 דקות
זה לא שעה ורבע אלא שעה, אמרו כאן שאין סיכוי להגיע מעפולה למו"ע תוך שעה.מה עוזר לבנאדם שגר בעפולה ש 1 בלילה לוקח לו שעה ורבע למו"ע
דבר נוסף נא לבדוק בשעות שרגילים לנסוע בכבישים מה ההפרש בין עפולה לחריש
גם אני מרגיש שהקמפיין בעד חריש הוא דבר מבורך אבל מצד שני ברור לי שזה הדרך הכי גרועה לעשות קמפיין כי אנשים שקוראים את זה בטוחים שזה עיר מטורפת יותר ממה שהיא וככה יכול להתחיל הזנקת מחירים בדיוק אתמול דיברתי על הענין הזה עם כמה מבינים ויצאנו לי שזה מגניב לבדוק עיר ברמת הקריבה שלה למרכז אבל תכלס לדעתי עדיף לקחת עיר יותר פריפריה כרכסים שיש לה בעצמה הרבה יותר מה למכור כי תכלס אנשים נמצאים רוב הזמן בעיר שלהם ותכלס זה מה שקובע עיר עם היא טובה או לא קחו לדוגמא את תל ציון שאני לא אומר שאין לה באגים כמו המחסום שיש שם פקקים אבל ברור שהיא קרובה לירושלים 20 דקות וזה לא מענין אנשים כי מי שגדל בירושלים או בני ברק מחפש את האוירה העירונית ופחות מענין אותו המרחק שיהיה הדברים לתשומת לב
ווהההאוכל מילה
הקמפיין הזה עושה רק טוב למישהו אחד וזה המתווכים פה
מחיר יותר טוב על הדירה, עמלה יותר טובה.
בקיצור מסמנים את המטרה מסביב לחץאתה בדיוק כמו ההוא שדיבר על עמנואל.
תל ציון היא לא עיר,
ואם הייתה עיר אז דינה ומחירה הייתה כמו ביתר.
תבדוק,
תחרוש את הארץ לארוך ולרחוב,
אין ולא קיימת עיר שהיא כך מציאה כמו חריש
מבחינת מרחק, מחיר, דירות חדשות, ואופציות התפתחות!!!
מרחק ומחיר הם אלו הדברים החשובים ביותרמבקשת לחדד לכל המגיבים לגבי מרחק הפריפריה מהמרכז...
מרחק וזמן נסיעה של כל פריפריה שהיא מהמרכז היא רק נתון אחד ממכלול הנתונים אותם אנחנו בודקים במחשבה לעבור לפריפריה, ישנם עוד הרבה מאד שיקולים נוספים כמו מוסדות חינוך, קהילות, עבודה, התפתחות המקום וכו'
כי בסופו של אדם כשמשפחה גדלה ומתבססת בעיר מגוריה כבר נוסעים הרבה פחות, והכי חשוב זה להתבסס במקום שמתאים לך ותהנה בו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: