עמוד 8 בקובץ המצורףיש דירות נופש בחריש?
מתענינת לחופש לכמה ימים..
יש ביד 2 דירות מעודכנות מהימים האחרונים בפחות מזה3 חדרים 1,300,000
4 חדרים החל מ- 1,400,00
אגב היום היה בשבועון חריש מודעה על דירת 4 חדרים ב1.340.000
ועוד איך שהיה וזה גם יכול לחזור.זה מחירים שלא היו וגם לא יחזרו
נכון, בכל הארץ יש ירידת מחירים כללית (זוכרים איפה קראתם לראשונה לפני שנה שזה עומד לקרות?), אך כאן לא מדובר בירידה אלא בצניחה חופשית של 25% מהמחיר, אין דברים כאלו בשום מקום, תבדקו.
אם אותו אברך שיש לו דירת 4 חדרים לוחצת בבית שמש, ימכור אותה נניח ב2.2 מיליון, וירכוש דירה יותר מרווחת בחריש נניח ב 1.3 ₪ הוא ימשיך לחיות את אותם חיים: עם חיידרים וכוללים וכל מה שיש לו בבית שמש. אותה איכות בפחות כמות, ובד"כ אפילו לא יצטרכו להחליף מקום עבודה כי המרחק למרכז הוא בערך אותו דבר. עם הבדל אחד: הוא יכול לוותר לחלוטין על המשכנתא! ברוך זוקף ומתיר אסורים שעשה לי כל צרכי.
קריית גת מערב 3 חדרים יעלה כ950,000 כולל מדדהמחירים בקריית גת מערב יהיו יקרים בכמה מאות אלפים יותר מחריש+מדד
ואז מה? גם את ירושלים אין סיכוי לחרד לעולם.אבל אין סיכוי לעולם לחרד את קריית גת, לעולם זה יהיה שכונה חרדית בעיר חילונית
בעמנואל שהיא אותו מרחק לבני ברק כמו חריש אפשר לקנות ביותר זול, בנוסף לזה שעמנואל עיר חרדית.מחיר של 4 חדרים בבית שמש
בעיר שהיא באותו מרחק מבני ברק והמרכז כמו בית שמש!!!
כאילו כל מי שלא גר בחריש, אז או שהוא חי בדירה ישנה ומוזנחת בפירפריה, או שהוא משלם הון תועפות על הדירה שלו, או שהוא חי חיי דחק במרתף תת קרקעי במרכז.כל מי שמעדיף חיי דחק וצפיפות העיקר שיהיה לו איצקוביץ' (הילדים אין להם ענין באיצקוביץ), מוזמן לעבור לאשכול אחר, אין שום ענין להעכיר פה את האוירה......
בכרמי גת עולה 4 חדרים מיליון 900קריית גת מערב 3 חדרים יעלה כ950,000 כולל מדד
4 חדרים כ1,250,000 כולל מדד
אצל הנכדים שלנולשפיר
עד שיבוא אלקין חדש...7000 דירות לציבור החרדי.
לא נכון, זה אותו מחירבעמנואל לקנות ביותר זול,
הכוונה המרחק מהמרכזהמחיר של בית שמש הוא לא בגלל מרחק לבני ברק.
לא צריך לחרד לגמרי,גם את חריש אין סיכוי לחרד לגמרי.
אתה חרדי מיינסטריים או מודרני?אני חרדי,
למה דחוף לכם לחרד את חריש??
בעיני עיר מעורבת בריאה בהרבה (ועם איכות חיים וניקיון )
וגם נכונה יותר לחינוך ילדים ( הגבולות חזקים יותר)
אף אחד לא מנסה לחרד את המקוםאני חרדי,
למה דחוף לכם לחרד את חריש??
בעיני עיר מעורבת בריאה בהרבה (ועם איכות חיים וניקיון )
וגם נכונה יותר לחינוך ילדים ( הגבולות חזקים יותר)
מהברורים שלי, אין מענה לבנים מעל כיתה ב' במגזר הליטאישאלה,
אני חולמת על מעבר לחריש כבר הרבה זמן
אבל מתלבטת מאוד בגלל מוסדות לימוד
יש לי ילדים בין גיל שנה ל-19
ישיבות קטנות וגדולות
בנים בחיידר (כיתה ח')
אני יודעת שלקטנים (כיתה ה' ומטה) יש מוסדות
מה עושים עם הגדולים?
נכון מאודמעניין שפותח האשכול הוא מתווך... הכי אינטרסנטי שיש
וצריך לומר את האמת לא לכולם מתאים לגור בעיר מעורבת ממש (לא שכונה ליד שכונה) ויש הרבה שמסכימים לשלם
מחיר של נוחות/כסף בשביל לא לגור במקום כזה
וצריך לבדוק מה קצב ההתחרדות כי ברגע שהמחירים יעלו ויפתחו פרויקטים אחרים בקרית גת/תילה וכו'
קצב ההתחרדות יפסק וישארו חרדים תקועים בבנין חילוני
בבית שמש יש שכונות שנקראות מתחרדים אבל ברגע שהמחירים עלו שם ונפתחו שכונות חדשות הפסיקה ההתחרדות
בת"ת איילת השחר שנה הבא יש כיתה גמהברורים שלי, אין מענה לבנים מעל כיתה ב' במגזר הליטאי
האם מישהו יכול לאמת את זה???מהברורים שלי, אין מענה לבנים מעל כיתה ב' במגזר הליטאי
רק למחיר למשתכןקריית גת מערב 3 חדרים יעלה כ950,000 כולל מדד
4 חדרים כ1,250,000 כולל מדד
יש שני חיידרים ליטאיםהאם מישהו יכול לאמת את זה???
בנוגע לוויכוח שהיה לי אתך על מגורים בעיר מעורבת ועל נושא שמירת העיניים, רוצה לשתף אותך בתובנה מעניינת שעלתה לי בשבת:לא אומר לעזוב את הכולל ולעבוד בעבודה חילונית. אבל מי אמר שעדיף ללמוד בכולל בעיר חילונית מאשר לעבוד בעבודה תורנית בעיר חרדית?
זה לא רק העניין של מראות אסורות אלא שאדם מושפע מסביבתו ולכן ז'בוטינסקי בב"ב יש יותר סביבה חרדית מעיר מעורבת.
אני לא רואה בעיה להתענג על עונג שבת בליל שבת. זו המטרה של שבת.הסתובבתי בליל שבת בעיר חרדית, ושם ראיתי קבוצות של "חרדים" שחוץ מזה שהם לבושים בסוג של שחור לבן, אין להם שום קשר לחרדיות. הם התענגו על סיבוב בליל שבת, פיצחו פיצוחים, שתו בירות, וממש התגשמקו על האווירה החרדית ברחובות.
ואז פתאום חשבתי על כך: למה גם האנשים המודרניים האלו רוצים לגור בסביבה חרדית? הרי כולנו יודעים שהרבה מהקהילות המודרניות והסגנונות המודרניים נמצאים דווקא בתוך הערים החרדיות (ואם אתה מבית שמש, אתה מבין היטב מה אני מדבר...) מדוע? הם שומרים יותר על העיניים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: