שנתייםמאיזה גיל צריך כרטיס?
אולי זאת התשובה?רק דבר אחד לא הבנתי
איך זה שלמרות מכירת כרטיסים מראש מגיעים לתפוסה שהיא הרבה מעבר ליכולת של בנייני האומה להכיל?
כן מוכרים שם כרטיסים במקום
אנחנו קנינו היום בבוקר
גיל ישראלובמישהוא יודע איך קוראים לזמר ששר בהופעה?
אוהההההגם ביתרלנד אנחנו מפיקים. אשמח לשמוע ביקורת
למה?עדיין מפעילים מוזיקה בעוצמה מטורפת בכל המתחם?
זו הסיבה שלא הלכנו השנה...
אוההההה
קטסטרופה, זה המילה!
על ביתר לנד יש לי הרבה הרבה ביקורת, הלוואי שרק ישמעו לנו כי ניסיתי כבר כמה שנים לדבר ואפילו לשלוח מכתב מתוך הרגשות החמות של 'לחכות בתור' 3 שעות!!!!!! כן אמיתי! ובמקרה היותר טוב שעתיים!! עם בנות קטנות שנעבאך כל רצונם זה רק להנות מההזדמנות שניתנה להן ע"י הצמיד שקיבלו בדואר ואין לו כל משמעות! ואסביר: אין שום פיקוח ולו המינימלי ביותר בכניסה על הנכנס/ת לא צמידים ולא בנים/ת וכך מידיעה ברורה יוצא שיש הרבה שמגיעים פעמיים ויותר, למה לא?! גם לפני צהריים וגם אחרי.... יש המון מחוץ לעיר שמאודדד נהנים מ'ביתר לנד' .
כי לא שומעים אחד את השני וזה גורם לעצבים וכו'למה?
עכשיו מובן!כי לא שומעים אחד את השני וזה גורם לעצבים וכו'
לא מובן?
תודה רבה@ייחיאל
היינו אתמול בבוקר, נהננו מאד
הגענו מחוץ לירושלים ב-09:45, התנהלתם בחכמה שנתתם להכנס ולנוח כבר אז, ולא השארתם אותנו להדחס מחוץ לשערים עד 10:00.
הגדולים התחילו עם הבלרינה (שהיתה מאכזבת, שימשה כקרוסלה, ולא עלתה וירדה כמנהג הבלרינות), והקטנים נכנסו לג'ונגל, הם נהנו לראות את החיות בגודל כמעט אמיתי, והתלהבו מההקרנה של החיות.
כמובן הפינת ליטוף....
משם הלכנו למשקפות, ותפסנו תור, היינו בנגלה הראשונה.
אחרי ארוחת בוקר הגברים הלכו למופע המרכזי, והשאר התפזרו במחתם. הקרקס היה יפה מאד (היה חסר שם סדרנים שינווטו כניסה ויציאה, כי זה הווה מעט סכנה המסה נכנסה ויצאה בכניסה אחת)
המופע היה מדהים. אגב, למה חסמו בתחילה את הכניסה ליציעים לפני שהאולם התמלא ? אני מלכתחילה הלכתי ליציע, היה שם נהדר.
מיכאל ויגל היה נהדר, כתמיד, הילדים נהנו לזהות אותו.
גם בת השנתיים וחצי היתה מרותקת לאפקטים ולפעילות, ובכלל הרעיון של הכנסת ס"ת בהתחלה, הכניס את הקטנים להתלהבות מול ארוע שהם מכירים.
היה מקסים, מקסים תודה לכם, ולעיריית ירושלים
אגב, המלצה לשנה הבאה לשנות את שעות המופעים שלא יהיה עם הסיום
השילוב הקטלני של סיום הארוע יחד עם סיום המופע, וחסימת חלק מחדרי השירותים כדי להפנות את הקהל החוצה יצר לחץ הזוי בחדרי השירותים
תודה רבה על הביקורת שלכם ושל הביקורת שהגבתם עליהלגבי ביתרלנד לקחת לי את המילים מהפה
הילדים בביתר מתחלקים לשתים אלו שמסגולים לעמוד מינימום שעתיים בתור לכל מתקן- הם הולכים לביתרלנד פעמיים ואפילו שלוש (אני מכירה אישית 10 ילדים שהיו השנה 3 ימים)
לעומת ילדים שלא מסוגלים ומראש מותרים ולא מגיעים לביתר לנד
חייבים לקחת סכום סמלי כמו באלעד וכמו בעולים לירושלים
אני ישלם בשמחה 20 ש"ח לילד כדי לא לראות את העצב של מי שלא הולך ולשמוע את סיפורי הבלהות של מי שכן הלך ל6 שעות והספיק 3 מתקנים.(בעולים לירושלים תוך שעה הם עלו על 4 מתקנים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: