זו רק הייתה השערה, אין לי מושג. היינו היום בצהרייםאיזה ריק?? היה ממש צריך לפסל דרך בכל המתחם. בבוקר. לא עמדתי בעומס
זו רק הייתה השערה, אין לי מושג. היינו היום בצהרייםאיזה ריק?? היה ממש צריך לפסל דרך בכל המתחם. בבוקר. לא עמדתי בעומס
כנראה גם תלוי שעותאיזה ריק?? היה ממש צריך לפסל דרך בכל המתחם. בבוקר. לא עמדתי בעומס
נכון,לדעתי היה מיותר לשים להם כיפות בכלל
מה אכפת לי אם הם אתיופים / חילונים או חרדים?
מכרו במזומןיודע למשהו האם היום מכרו גם במקום כרטיסים??
מוזר, בד"כ מחדשים אחר כך עודלא תמיד עובד אתמול בערך ב19:30 יצאנו לקחת וכבר נגמר....
אני מסכימה עם כל מילהלגבי האקרובטים והלוליינים בהופעה:
המוצר הזה הוא מוצר חילוני הוא לא דתי ובוודאי לא חרדי, נקודה. ועדיין אין שום סיבה שאנחנו החרדים נפסיד ולא נהנה מדברים שאין איתם בעיה. ולכן, אנחנו מנסים לגייר ולהתאים את זה כמה שיותר, בלבוש, בתנועות מתאימות ובקטעי קישור. זה עדיין לא הופך את זה לחרדי אבל זה בהחלט לא מציק בעין (לרוב האנשים). אין שום סיבה שנוותר על שואו בגלל שאנחנו חרדים (חיפשנו אמנים חרדיים בנרות אבל עדיין אין ברמה הזאת)
ובקשר למה שנכתב ע"י ציפור כחולה:
אף אחד לא ניסה להשוות את לימוד התורה ללוליינות או את לימוד התורה לאקרובטיקה אבל המסר יכול לעבור גם באמצעות הדברים האלו
(מצרף פה את הטקסט שנכתב על ידי (אברך חסידי) ומושמע במעברון שלפני האקרובטיקה כדי להוכיח:
והתורה, התורה מביאה לשמחה.
וכשהאדם שמח הוא עולה ומתעלה.
והשמחה בכוחה לשבר כל גבול ולהרים את המחזיק בה לפסגות וגבהים עצומים, גבוה מעל גבוה.
והאדם המתעלה, אל לו לחשוש, ייתכן והוא יפול, יכול שהוא ימעד, אך, המחזיק בתורה, מלטש היהלום, בטוח יקום, בטוח יחזור להתעלות. הן כבר נאמר: שבע פעמים יפול צדיק וקם.
וזוהי ירידה שהיא צורך עלייה.
אך חובה על המטפסים אל הפסגה לזכור, כי גם בנפילתם, במעידתם, בירידתם, עליהם ליפול עם רגליים יציבות על הקרקע, להכשיר את הקרקע להמשך הטיפוס.
עלה נעלה כי יכול נוכל, וכשנעלה, ברננה נעלה.)
מקסימום שלא יכנסו, סתם קטנוניות בעיניאני מסכימה עם כל מילה
רוב הציבור לא רואה בעיה במופעים האלו, המיעוט מאד שכן כנראה שבאמת לא מתאים לו ושלא יבואו.
אין סיבה ששאר הציבור יפסיד.
ההבדל הוא שהסדרן הוא רק בהפקה הטכנית, משא"כ הלולין שהיה אמור לייצג את התורה. בסוף הכל ענין של הסתכלות.נכון,
זה לא שיח רלוונטי ואם הסדרן הוא חילוני מישהו מתחלחל?
התכוונו שאת מגיעה ושומרת מקום לאחרים שלא נמצאים. זו בהחלט בעיה, במיוחד אם זה בניגוד לכללים שקבעו מפיקי האירוע. אם כולם הגיעו וישבו חצי שעה קודם - לא אמורה להיות שום בעיה. כל אחד שומר את מקומו הוא.הם לא הגיעו ברגע האחרון
כמו שכתבתי הם הלכו לשירותים והגיעו כמה דקות אחרי
ישבו חצי שעה והמתינו במקום שלהם.
לגבי בעיה הלכתית - אני אשמח לשמוע מרב שיש בעיה הלכתית לתפוס מוקמות,
ועל איזה תורות את מדברת? לא היה תור להיכנס לאולם
שמרתי להם עד שהגיעו, זה היה כמה דקות לא הסתכלתי על השעוןהתכוונו שאת מגיעה ושומרת מקום לאחרים שלא נמצאים. זו בהחלט בעיה, במיוחד אם זה בניגוד לכללים שקבעו מפיקי האירוע. אם כולם הגיעו וישבו חצי שעה קודם - לא אמורה להיות שום בעיה. כל אחד שומר את מקומו הוא.
השעון זה לא העניין...שמרתי להם עד שהגיעו, זה היה כמה דקות לא הסתכלתי על השעון
נכון לגמרי עניין של הסתכלות, בעינים שלי התורה גם של החילונים.ההבדל הוא שהסדרן הוא רק בהפקה הטכנית, משא"כ הלולין שהיה אמור לייצג את התורה. בסוף הכל ענין של הסתכלות.
אם לא היה תור והם הלכו לשניה זה בסדר,הם לא הגיעו ברגע האחרון
כמו שכתבתי הם הלכו לשירותים והגיעו כמה דקות אחרי
ישבו חצי שעה והמתינו במקום שלהם.
לגבי בעיה הלכתית - אני אשמח לשמוע מרב שיש בעיה הלכתית לתפוס מוקמות,
ועל איזה תורות את מדברת? לא היה תור להיכנס לאולם
המקור זה 'תופס לבעל חוב במקום שחב לחברו', ואין שום היתר לעבור על זה.אם לא היה תור והם הלכו לשניה זה בסדר,
מתוך מה שכתבת - הבנתי אחרת.
אני בטוחה שיש בעיה הלכתית לגבי שמירת מקומות,
אם יש למישהו מקור לבעיותיות ההלכתית בכך אשמח.
למרות שזה די עניין של בין אדם לחברו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: