אז לפחות לפחות יעמדו בכניסה ויבדקו כרטיסים (כמו בעולים לירושלים) ולא יעשו צחוק ........יש התעקשות של העירייה שם לא לקחת כסף. אבל הביקורת נכונה נחשוב על פתרונות.
והלוואי ויועיל באמת ,הלוואי!
אז לפחות לפחות יעמדו בכניסה ויבדקו כרטיסים (כמו בעולים לירושלים) ולא יעשו צחוק ........יש התעקשות של העירייה שם לא לקחת כסף. אבל הביקורת נכונה נחשוב על פתרונות.
תודה רבה.@ייחיאל קודם כל יישר כח גדול על ההפקה וההשקעה!
היינו אתמול בבוקר, היה יפה מאוד, אבל העומס בלתי נתפס.
מובן למה התורים למתקנים נסגרים חצי שעה לפני הסגירה כדי לפנות את כולם, אבל הבעיה כשחצי מהמשפחה (הבנות) במופע - אין לבנים מה לעשות, היה את הקרקס הקולומביאני 5 דק' ולאחר מכן 5 ד' את האחים קהן וזהו.
לספארי כיף לא הצלחנו בכלל להכנס מהעומס. למשקפות גם לא ניגשנו כלל, כך יצא שבקושי יכלנו להפיק משהו מהאירוע. גם הבלרינה לא עבדה על הבוקר כראוי.
אבל עדיין ניכרת ההשקעה ויש לנו הצעת ייעול אחת חשובה ביותר שחייבים לעשות אותה.
זה לא הגיוני שאנשים עומדים ונדחפים חצי שעה-40 דק' לפני תחילת המופע רק בשביל מקום,
אתם חייבים להוסיף ברכישת הכרטיסים אפשרות לבחור מקומות באולם למופע ושלום על ישראל!! כל אחד יש לו מקום שמור וכך ייגמר הסיפור העצוב וההזוי הזה של דחיפות בלי סוף, ילדים שנרמסים וסכנת חיים ושמירת מקומות שמעצבנת את כולם.
כל אחד יכול להתנהל לאיטו ויודע שמקומו שמור. ונגמור את הסאגה המיותרת הזו.
ושוב, תודה רבה על ההשקעה ועל הפקת האירוע.
וזה מעולה- אם הייתי יודעת מראש הייתי נכנסת בשניה האחרונה .חשוב לדעת שבניגוד לעבר היום גם כשהאולם מלא אנחנו לא סוגרים דלתות ומי שבא בראש פתוח ומסכים לעמוד במופע או לשבת על מדרגות ולהצטופף יכול לעשות את זה ללא הפרעה ולהגיע למופע ברגע האחרון
בהחלט יכלו להנמיך את המוזיקה של הרקע לחצי, אין סיבה שלא יהיה מקום אחד אפילו מעט רגוע יותר.עדיין מפעילים מוזיקה בעוצמה מטורפת בכל המתחם?
זו הסיבה שלא הלכנו השנה...
תודה רבה על ההתייחסות והתגובה,תודה רבה.
אסביר כאן ואקווה שכולם יבינו.
לא שייך לחלק מקומות ישיבה באולם מכמה סיבות:
1. רכישה משולבת דרך טלפון ואתר אינטרנט
2. במופע רגיל שמוכרים מקומות משלמים יותר כסף על מקומות טובים כאן המופע לא עולה כסף ואנשים יתמרמרו למה הם נדפקו עם מקום
3. אפשרות של בחירת מקום תחייב סתם רוכשי כרטיסים שלא תכננו להיכנס למופע לבזבז מקומות
ובלי קשר להכל גם בארועים עם מקומות מחולקים יש סיפורים מכאן ועד אמריקה
אני לא מחנך ולא פדגוג אבל חושב שאם כולם יפנימו את יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך הבעיה תיפתר אבל כנראה שזה יקרה רק כשיבא משיח
חשוב לדעת שבניגוד לעבר היום גם כשהאולם מלא אנחנו לא סוגרים דלתות ומי שבא בראש פתוח ומסכים לעמוד במופע או לשבת על מדרגות ולהצטופף יכול לעשות את זה ללא הפרעה ולהגיע למופע ברגע האחרון
אפשר אולי לחלק את התשלום לשתים:
כרטיס רגיל 15 ש"ח
כרטיס+ מופע יציע 20 ש"ח
כרטיס+ מופע אולם 25 ש"ח
בלי מספר כסא עצם זה שיכנסו לאולם רק מי שיש לו כרטיס יחסוך הרבה לחץ
וזה מעולה- אם הייתי יודעת מראש הייתי נכנסת בשניה האחרונה .
נכנסתי חצי שעה מראש כי פחדתי שלא יתנו להכנס בכלל...
ומהכרותך עם הקהל הקדוש, הם פשוט ישמעו לענייןלהשמיע תקליט ברקע - אין שמירת מקומות
תודה...חשוב לדעת שבניגוד לעבר היום גם כשהאולם מלא אנחנו לא סוגרים דלתות ומי שבא בראש פתוח ומסכים לעמוד במופע או לשבת על מדרגות ולהצטופף יכול לעשות את זה ללא הפרעה ולהגיע למופע ברגע האחרון
בעייני ראיתי סדרנים מונעים מנשים להכנס בטענה שהאולם מלא.חשוב לדעת שבניגוד לעבר היום גם כשהאולם מלא אנחנו לא סוגרים דלתות ומי שבא בראש פתוח ומסכים לעמוד במופע או לשבת על מדרגות ולהצטופף יכול לעשות את זה ללא הפרעה ולהגיע למופע ברגע האחרון
אבל הם נותנים לעלות ליציעבעייני ראיתי סדרנים מונעים מנשים להכנס בטענה שהאולם מלא.
נראה לכם שאנחנו סוגרים בין המופעים כי אנחנו נהנים להתעלל באנשים?תודה רבה על ההתייחסות והתגובה,
באמת חשבתי להציע את מה שכתבו פה:
או עוד הצעה:
להשאיר את הכניסה לאולם פתוחה כל הזמן ופשוט שאנשים יזרמו ולהשמיע תקליט ברקע - אין שמירת מקומות או משהו כזה
כך יימנע הדוחק הנוראי בכניסה
היינו היום ומאוד היה כיף שהמוזיקה היתה מאוד נמוכה והיה בהחלט סביבה נעימה בכל הבנין בפנים.בהחלט יכלו להנמיך את המוזיקה של הרקע לחצי, אין סיבה שלא יהיה מקום אחד אפילו מעט רגוע יותר.
גם אנחנו הרגשנו כך זה עוול לא יתואר לנשמות ילדינו. למי היה חסר במופע כל כך יפה הרקדנים המטופשים האלו??אך אשמח להסבר איך התורה קשורה לכל הפעלולים של אנשים שאינם חובשי כיפות , ואיך מסבירים את זה לילדים שמחר מתחילים שנה חדה בחיידרים ?????
בטח שאכפת. לי ולעוד אחרים מאוד אכפת מה הילדים רואים ומריחים!לדעתי היה מיותר לשים להם כיפות בכלל
מה אכפת לי אם הם אתיופים / חילונים או חרדים?
גם אנחנו גילינו לאחר מעשה שהיה חסר לנו כרטיס@ייחיאל היינו כל המשפחה ופתאום קלטנו שעל מישהו אחד לא שילמנו (כנראה בהזמנה לא חישבנו בטעות את בן ה-3). יש איזו אפשרות להעביר תשלום? למי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: