אני ממש אשמח לדבר איתךעשינו שנה שעברה טיול ראשון - חמישי
ונציה - אגם גארדה - מילאנו
התניידות בתחב"צ בלבד
אשתדל להעלות מסלול בערב.
והיעד מדהים - תהנו!!
@joellyאני ממש אשמח לדבר איתך
אנחנו גם רוצים לעשות בדיוק כזה מסלול
ואשמח לקבל ממך טיפים והמלצות
את פה?אני ממש אשמח לדבר איתך
אנחנו גם רוצים לעשות בדיוק כזה מסלול
ואשמח לקבל ממך טיפים והמלצות
אשמח גםבשמחה.
שלחו כתובת מייל./הודעה פרטית
@פנינה 99אשמח גם
dy69493*gmail.com
תודה רבה!
כן, מאוד מומלץ.מישהו כאן נסע ברכבת ה'צנטובלי מדומודוסולה ללוקרנו ויכול להמליץ?
שווה לקחת הלו"ש או לנסוע מלוקרנו ישירות למילאנו?כן, מאוד מומלץ.
לדעתי צד אחד מספיקשווה לקחת הלו"ש או לנסוע מלוקרנו ישירות למילאנו?
תשאלו ברכבת, הם מכירים את כל המקומות ואדיבים מאוד.באיזה כפר הכי מעניין לרדת?
אני עשיתי את זה ביומיים.ואפשר להספיק את כל זה ביום אחד אחרי שנוסעים מסטרזה לאיים הבורומאיים או שזה עמוס מדי ליום אחד? (מתכננים לטוס באוקטובר, שזה כבר שעון חורף)
התכוונתי מבחינת טיימינג, לשכור את הרכב בסמוך לזמן שרוצים כבר לצאת ממילאנו, ולא לדוגמא ליומיים שרוצים לשהות בעיר.מה זה מחוץ למילאנו?
איפה אפשר לקחת אם לא בשדה...
מתכננים גם טיול לצפון איטליה, נחיתה במילאנו (לא כולל שבת) לזוג, יש לך המלצות עבורנו בתכנון המסלול?שבת במילאנו או בונציה.
ונציה בקיץ לוהטת ומפוצצת תיירים, והם התחילו לגבות לאחרונה מס תיירים מכל אחד, כולל ממי שנכנס גם לביקור קצר ללא לינה. מילאנו יותר רגועה.
בידעבד לא הייתי עושה שבת באף אחת מהן בקיץ, אלא מתכננת טיול בימות החול בלבד
בדקתם לפי מספר רכב?? ויש חיוב על תאריך אחר?? אז למה לשלם? כנראה זה של שוכר קודם אל תדאגו לא יחייבו אתכם בחברת השכרה רק על התאריכים ששכרתם לא על תאריכים אחרים@מאיר עלי באבא , ברשותך שאלה,
הסתכלתי עכשיו באתר הזה https://apl.pedemontana.com/en/paga-il-pedaggio
לראות האם בטעות נכנסנו לכביש אגרה של מנויים, ומתברר שיש לנו שם איזה 6 יורו חוב...
ואז הוא שואל: האם הרכב מושכר? לחצתי כן, ואז הוא פותח לי חלונית של תאריך שבכלל לא השכרנו אז הרכב..
זה אומר שפשוט מי שהיה לפנינו חייב את זה? זה לא עלינו?
להשאיר ככה, לשלם? לא רוצים שבסוף זה יתנפח סתם.
תודה
תודה!בדקתם לפי מספר רכב?? ויש חיוב על תאריך אחר?? אז למה לשלם? כנראה זה של שוכר קודם אל תדאגו לא יחייבו אתכם בחברת השכרה רק על התאריכים ששכרתם לא על תאריכים אחרים
אכןתודה!
כן בדקתי לפי מספר רכב, ואז הוא שואל: האם הרכב מושכר? סימנתי וי,
ואז הוא פותח חלונית על תאריך של לפני שבועיים...
זה אומר שזה לא שלנו, נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: