קיבלתי כזו תשובה גם כן.
מה לדעתכם, הייתם ממשיכות לצרוך את החטיף הזה?
כי מה שמשתמע מההודעה זה שהמוצר לא השתנה...
מה לדעתכם, הייתם ממשיכות לצרוך את החטיף הזה?
כי מה שמשתמע מההודעה זה שהמוצר לא השתנה...
זה הענין, שהם לא כותבים שהמוצר הוא אותו מוצר רק שינו את הכיתוב,
משהו קצת מעורפל בהודעה הזאת.
הברכה לא משתנה כיוון שזה הלכלוך, ולא קמח...זה לא רלוונטי לצליאקים, זו שאלה גם על הברכה. אם שמים את הקמח כדי לשפר את הטעם זה יהיה לכאורה מזונות, ואם זה רק לדבק והקמח הוא מסיבות כלכליות וכדומה, הברכה תישאר שהכל
ואכן, ברור שזה חמץ, גם מה שאני אופה בתנור לא של פסח, מבחינתי הוא חמץ, גם אם זה דג...בטוחות שחיטה ממש? כי יש ממתיק העשוי מחיטה-אולי אפילו זו שענתה לכן אינה מודעת לכך. הרב לנדא פעם אמר שקולה שאינה כשרה לפסח היא חמץ גמור-מכילה חיטה
עד כה החטיף טעמי היה הכמעט יחיד אותו יכלו ילדי הצליאק לאכול.
גם אנו כלא צליאקים או קשורים לצליאק,
אהבנו לקנות למסיבות בגן/ בבית הספר את הממתק הנחמד הזה,
שכל ילדי הכיתה יכולים לאכול בוודאות.
שמענו שלאחרונה הוספתם קמח ,
וחבל לנו מאוד להפסיק לצרוך את המוצר,
נשמח לדעת את הסיבה לכך...
קיבלתי כזו תשובה גם כן.
מה לדעתכם, הייתם ממשיכות לצרוך את החטיף הזה?
כי מה שמשתמע מההודעה זה שהמוצר לא השתנה...
בעקבות תקלות של אנשים שלא הבינו את זה ובטעות צרכו זאת,
הם החליטו לכתוב כאחד מהרכיבים גלוטטן, לא כי הם הוסיפו, אלא כי הם חוששים משפטית מהאפשרות שמישהו רגיש לגלוטן יצרוך...
לרובם המוחלט של אלו שפגשתי (ופגשתי המון), לא קורה בכלל שום נזק מ'עלול להכיל'.
את בטח מבינה בצליאק יותר ממני, אבל ממה שאני יודעת ,הנזק ברקמת המעי קורה הרבה לפני שרמת הנוגדנים בבדיקות עולה. אלא אם כן הם עשו ביופסיה אחרי כל חשיפה קטנה.ולרובם המוחלט של אלו שפגשתי (ופגשתי המון), לא קורה בכלל שום נזק מ'עלול להכיל'.
בדיקות הדם נוצצות, הבריאות תקינה והכל בסדר.
,הנזק ברקמת המעי קורה הרבה לפני שרמת הנוגדנים בבדיקות עולה. אלא אם כן הם עשו ביופסיה אחרי כל חשיפה קטנה.
אם יהיה נוסח מוצע, ייקל על אנשים להעתיקו ולשלוח אותו.צליאקים, חברים של צליאקים, הורים של צליאקים, וכל מי שקשור או לא -
עלית הפכה בחודשים האחרונים את חטיף ה'טעמי', למכיל קמח חיטה.
הטעמי היה טעים מאד גם קודם. זה לא שהוא דרש שיפור או משהו.
החדרת הקמח לתוכו היא לא רק מיותרת, היא גם פוגעת באלפי או עשרות אלפי ילדים עם צליאק, שהתרגלו לחטיף המוצלח והכמעט-יחיד-בנוף.
אם יש לכם כמה דקות פנויות, יהיה מאד מאד חביב מצידכם לפנות לעלית, במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ולהגיד להם שבגלל הקמח, הרבה אנשים לא יוכלו יותר לקנות את ה'טעמי'.
ושכדאי מאד שהם יחזירו אותו להיות ללא גלוטן.
תודה!
אם התנור נוקה ביסודיות, לפי הספרדים מותר לאכול בפסח אם אפו בו דג. רק אם כבר אפו ולא לאפות לכתחילה.גם מה שאני אופה בתנור לא של פסח, מבחינתי הוא חמץ, גם אם זה דג...
גם לי יש המון מוצרים ללא גלוטן בבית:יש לנו למעלה מ 300 מוצרים ללא גלוטן שמסומנים כך
חשוב לציין כי בעלי צליאק צריכים להימנע ממוצרים עליהם כתוב "עלול להכיל"
יש לה תואר ברפואה או בשירות צרכנים?קארין משירות הצרכנים,
יש לה תואר ברפואה או בשירות צרכנים?
לנו הרופא אמר שהוא לא יכול לאסור אכילת מוצרי 'עלול להכיל'.
הוא גם לא יכל להגיד רשמית שזה בסדר, אבל זה מה שהוא נתן לנו להבין, במידה ובדיקות הדם יוצאות תקינות.
אכן כןלכו תסבירו למפעלים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: