הטבות לחברי אירגון המורים》》》

קופסא קטנה

משתמש מקצוען
ראיתי שיש המון חדרי בריחה וחשוב לי ללכת לחדר בריחה שיש המלצות עליו, לא סתם.
אז אשמח לדעת...

תהילה1

משתמש חדש
מצטרפת לאשכול בנושא ארגון המורים- אני חברה באירגון אך לדעתי מלבד הסבסוד ללימודים אין דבר שמשתלם בארגון.
1. הגנה משפטית- בבתי ספר חרדים זה לא לגיטימי בעיני המנהל להפעיל את אירגון המורים, קרי פעלת בצורה זו ימצאו את הדרך למרר לך את החיים. ישנם בלי סוף עוולות בבתי ספר, קשה לי להאמין שחרדית פנתה, אולי רק לקראת פרישה או עזיבה.
2. השי לקראת פסח- לידיעתכם זהו שי ממשרד החינוך בס''ך 450 ש''ח שגם מורות שאינן חברות באירגונים מקבלות את התשלום ישירות למשכורת ולא דרך כרטיס הטבות, שכרגע הצטבר לי בו מעל 1000 ש''ח כי אני לא מרבה לקנות ברשתות הנ''ל. ז''א המתנה היא סה''כ 100 ש''ח. וזאת הטעיה לציבור שמרגיש שהוא בעצם לא משלם דמי חברות.
3. ההנחה לנופשים היא מגוכחת ומצחיקה בכלל גם לציבור הכללי ק''ו לציבור שלנו שכמעט אין נופשים למהדרין שמקובלים בציבור החרדי בהסדר.
בתחום הזה ארגון המורים הוא על הפנים, ההסתדרות הרבה יותר טוב.
ומה מורה צריך יותר מאשר נופש...
4. הרשתות בכרטיס ההטבות נחמדות אך פחות שימושיות לנו. אני עד היום לא הטענתי כסף היה טוב אם היו מצרפים רשתות חרדיות ולא חסר...
5. לצערי גם האירגון וגם ההסתדרות אלו ארגוני שחיתות, שמגלגלים הרבה כסף שלא מגיע לציבור המורים כפי שצריך, והשירות שלהם גרוע.
6. אם היה לי זמן וכוח הייתי מקימה ארגון למורים המתאים לחרדים..
כולל תמיכה במורות ע''י גופים של בתי דין רבניים.
לצערי בהרבה בתי ספר חרדים מורות נעשקות ומפחדות לצייץ, מה שאין כך בשאר הבתי ספר הכלליים.
7. בקיצור יתכן ובל''נ אחרי התואר השני לא אראה צורך בחברות בארגון הזה, מקסימום אצטרף לקראת פרישה.

Netta

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הנדסת תוכנה
2. השי לקראת פסח- לידיעתכם זהו שי ממשרד החינוך בס''ך 450 ש''ח שגם מורות שאינן חברות באירגונים מקבלות את התשלום ישירות למשכורת ולא דרך כרטיס הטבות, שכרגע הצטבר לי בו מעל 1000 ש''ח כי אני לא מרבה לקנות ברשתות הנ''ל. ז''א המתנה היא סה''כ 100 ש''ח. וזאת הטעיה לציבור שמרגיש שהוא בעצם לא משלם דמי חברות.
זה רציני? איך זה שאף פעם לא שמעתי על זה ממורות שלא חברות בארגון...?
גם בתיכונים חרדיים מקבלים את זה?

ואת ממש צודקת שהרשתות בכרטיס לא משהו... לא חולמת שהם יכניסו רשתות חרדיות, אבל לפחות לשדרג קצת את הקיים. אפילו את טרמינל X הורידו וזה ממש חבל.

112123

משתמש מקצוען
מצטרפת לאשכול בנושא ארגון המורים- אני חברה באירגון אך לדעתי מלבד הסבסוד ללימודים אין דבר שמשתלם בארגון.
1. הגנה משפטית- בבתי ספר חרדים זה לא לגיטימי בעיני המנהל להפעיל את אירגון המורים, קרי פעלת בצורה זו ימצאו את הדרך למרר לך את החיים. ישנם בלי סוף עוולות בבתי ספר, קשה לי להאמין שחרדית פנתה, אולי רק לקראת פרישה או עזיבה.
3. ההנחה לנופשים היא מגוכחת ומצחיקה בכלל גם לציבור הכללי ק''ו לציבור שלנו שכמעט אין נופשים למהדרין שמקובלים בציבור החרדי בהסדר.
4. הרשתות בכרטיס ההטבות נחמדות אך פחות שימושיות לנו. אני עד היום לא הטענתי כסף היה טוב אם היו מצרפים רשתות חרדיות ולא חסר...
5. לצערי גם האירגון וגם ההסתדרות אלו ארגוני שחיתות, שמגלגלים הרבה כסף שלא מגיע לציבור המורים כפי שצריך, והשירות שלהם גרוע.
לצערי בהרבה בתי ספר חרדים מורות נעשקות ומפחדות לצייץ, מה שאין כך בשאר הבתי ספר הכלליים.
7. בקיצור יתכן ובל''נ אחרי התואר השני לא אראה צורך בחברות בארגון הזה, מקסימום אצטרף לקראת פרישה.
לגבי ארגון המורים חרדי - רק זה מה שחסר לנו... אבל זה לא האשכול המתאים לדון בזה

ארגון המורים אכן לא יפנו לרב השכונתי ע"מ להשפיע על המנהל בדרכי נעם לחזור בו אלא יתקפו עם עו"ד, אבל אחרי שהמורות ילמדו להשתמש בשרות זה כדרך קבע המנהל יחשש להמשיך להתעלל במורים/ות
ובכל אופן זה יכול לשמש כגב וכאמצעי איום,
וגם לא דומה עזיבת מורה עם נציגות של ארגון המורים לבין עזיבה בלי שום סיוע משפטי

לגבי השי לחג - מעולם לא קיבלנו ממשרד החינוך שי לחג (להבנתי אין קשר למשרד החינוך)

לגבי ההטבות של משרד החינוך - צריך לדעת איך לנצל אותם בצורה מיטבית ובאיזה חנויות
יש לדוגמה את נעמן, סולתם ועוד חנויות בתוך בני ברק ותצרפי לזה את ההנחות שיש בחנות מדי פעם (היה עכשיו 70%) כך שזה מקום מושלם לקנות בו מתנות
יש הטבה של פיצה האט מגש אישי עבה +תוספות + שתיה ב-13 ש"ח
יש הרבה אטרקציות כמו קיאקים ספארי ועוד בהנחות משמעותיות
לגבי נופשים אכן צריך לדבר איתם

יש גם הטבות בבנקים שרק בשבילם שווה להיכנס לארגון (הלוואות עד 50,000 ללא ריבית או עד 120,000 בריבית פריים מינוס 0.5)
כך ששווה לעשות סוג של מחקר/בדיקה איך אפשר להרוויח מהכרטיס את המקסימום

נערך לאחרונה ב:

קופסא קטנה

משתמש מקצוען
2. השי לקראת פסח
אני משתמשת בו בעיקר בפוקס. קונה מתנות ליולדות וכו.
אגב, בסכום של הגיפט כארד בפסח האחרון, קנינו מצעים יפים ואיכותיים בוורדינון, אמנם יותר יקר מחנויות בבני ברק, אבל עדיין שווה את זה כי לא שילמנו עליהם שקל.
וגם אני מעולם לא קיבלתי שי ממשרד החינוך. אני מקבלת שי ממקום העבודה שלי, אבל זה בלי קשר לכרטיס עצמו.
אנחנו נסענו מטעם ארגון המורים (שרוחן) לאנ"א מצדה - לילה כולל ארוחת בוקר (דיברנו עם המשגיח ואמר לנו מה אפשר לאכול) יצא לנו 290 לזוג. היה ממש שווה. מקום יפה, נקי ומאורגן.
אמנם לא מפואר מידי, אבל מאד נהננו!
והבנתי שיש אכסיינות נוספות ממש שוות בכל מיני מקומות בארץ.

באופן כללי אני חושבת שהחברות בארגון ממש שווה רק צריך לדעת לנצל את זה.
אני הזמנתי משם הרבה הטבות רק לאחרונה (אגב, אני מזמינה גם לאחרים שמבקשים ממני, למה לא לעשות חסד על הדרך?)

- פיצה האט - פיצה אישית + תוספות + שתיה - רק ב 13 שקל!
- חדר בריחה במחיר מוזל
- שוברים לארוחות בוקר בגרג ועוד
- כרטיסים לחפץ חיים
- שייט בירדן (אינדי פארק)
- מדעטק בחיפה (בשביל חברה)
- באולינג בירושלים - ממש זול

ועוד ועוד!

קופסא קטנה

משתמש מקצוען
זה רציני? איך זה שאף פעם לא שמעתי על זה ממורות שלא חברות בארגון...?
גם בתיכונים חרדיים מקבלים את זה?

ואת ממש צודקת שהרשתות בכרטיס לא משהו... לא חולמת שהם יכניסו רשתות חרדיות, אבל לפחות לשדרג קצת את הקיים. אפילו את טרמינל X הורידו וזה ממש חבל.
עם זה אני מסכימה, אפילו YANGA לא נמצאת שם וזה אחלה חנות. קניתי שם כמה פעמים שמלה לשבת

רבקהא

משתמש מקצוען
ממש לא הייתי רוצה ארגון מורים חרדים- עיין ערך הסתדרות מורי אגודת ישראל------
הגנה משפטית- זה ענין של בחירה, אם מורות יתאגדו מול בעלות/מנהל הכל יראה אחרת- צריך להאמין שמה שמגיע לנו- מגיע בזכות ולא בחסד.
בנוסף ארגון המורים נותן יעוץ פנסיוני מצויין- וגם הטבה בקרן פנסיה דרך מנורה מבטחים ב-2% דמי ניהול ו-0% מהצבירה
גם אני הייתי שמחה שיהיו יותר חנויות חרדיות (קידישיק, מלאנז') וכן מסעדות כשרות בהכשר בדע"ח ולא הכשרים שלא מוסכמים על כולם.
אבל דווקא משתמשת בהמון הטבות של ארגון המורים- יש שוברים שווים לאטרקציות וגם הנחה בכרטיס משמשמשת לפוקס/פוקס/גולף- זה נראה לי אוניבסלי- אלא אם כן גרים בביתר/מודיעין עילית ואז אין כ"כ נגישות לחנויות הנ"ל. צריך ללמוד לעומק את ההטבות- בסופו של דבר כולל המלגת לימודים- הכרטיס משתלם.

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש לי 5 כרטיסים לחפץ חיים למחר
מוכרת את כולם יחד במחיר שקניתי - 33*5
אם מישהי מעונינת אשמח לעדכון מהיר
תודה

יאט

משתמש פעיל
יש גם קיפצובה בזול.
מקום מושלם.
אגב בכרטיס תמורה אפשר לקנות בחנות למוצרי חשמל יוצא ממש שווה אם קונים מוצר יקר.

אורית שמואלי

משתמש פעיל
יש לי 5 כרטיסים לחפץ חיים למחר
מוכרת את כולם יחד במחיר שקניתי - 33*5
אם מישהי מעונינת אשמח לעדכון מהיר
תודה
@ספירלה
יתכן מאד שאני ארצה
פני אלי באישי
אפשר פרטים לגבי השעות, האם יש שם גם מתקנים יבשים ומאיזה גיל משלמים?
תודה

מומחית

משתמש מקצוען
משהו יודע מה ההטבה שיש באופיס דיפו?

קבצים מצורפים

• IMG-20220829-WA0003.jpg
    IMG-20220829-WA0003.jpg
    KB 118.3 · צפיות: 31

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה