התייעצות החתן והכלה כמעט לא בחתונה, הצעה לפיתרון

תותים בלבן

משתמש פעיל
בגדול אני הכי מרחם על ההורים.
אחר כך על החברים
ובסוף על האורחים.

וכאן הקריאה לכל הנוגעים בדבר, לחשוב טוב על הנושא.
לחתן והכלה. לצלמים! ולהורים.

נכון שחתונה זה בעזרת ה' רק פעם אחת, ואת הרגע הזה אי אפשר לחזור עליו...
אבל ייתכן שאולי אפשר לוותר על צילומים מרובים ופוזות?
ומצד שני שמעתי הורים שצועקים לזוג, וזה לא תמיד נעים מבחוץ...
ואת החברים שיש גבול כמה אפשר להתעלל בהם.

אז לסכם איתם שחצי שעה אחרי יכנסו הצלמים. ורבע שעה אחר כך ידפקו פעם ראשונה ו5 דקות אחר כך פעם שניה ולצאת.

זה הצעה כמובן.

ואם מאוד רוצים להיות הרבה זמן צריך ללמוד מהירושלמים (צ'אלמריםאו בריסקערס) שעושים חופה בחורף לפני השקיעה באולם.... ואז יש לזוג מלא זמן.
כמה זמן לוקח לך להתאושש מיום של צום?
מתאים לך שאחרי חצי שעה צלם יבוא לדפוק לך תמונות בפוזות שיישארו אתך לכל החיים?
חדר ייחוד זה לשתות לאכול ולהרגע קצת מהיום המרגש שהיה, מהחופה וכו'
יש כלות שנכנסות לחדר ייחוד חצי מעולפות (בעיקר בקייץ ולוקח להן זמן להתאושש ולאגור כוחות)
על מה הזעקה פה?
החברים יכולים להמשיך לאכול בנחת ובשלווה
תנו לזוג את הזמן, הוא יצא בסוף אל דאגה.

rivkar

משתמש מקצוען
בלתק
גם ככה יש אשכולות של צמצום ההוצאות של חתונה..
זו חתונה יקרה הרבה יותר!
סט כפול של בגדים לכל המשפחה הקרובה (כן כל האחיות של הכלה מחליפות GOWN בזמן "ההפסקה")
שוב להתארגן להתאפר לצאת..
לסכם גם על קבלת פנים בבית הכנסת גם באולם של הלילה
קצור בלגן..
ואם צד אחד מעיר אחרת הוא צריך מקום לשהיה בינתים או סתם לקלוץ באולם..
קצור ממש ממש לא מתאים לפה..
מתאים לחיי קהילה כמו פעם שכולם יוצאים לחצר בית הכנסת וחוזרים הביתה..

שמוא דו

משתמש מקצוען
אני חושב שהחתונה בעיקר היא בשביל החתן והכלה אחרי הכל הם מתחתנים באותו ערב
ולכן כדאי לעשות מה שהם הכי רוצים
וממה ששומעים מחתנים אחרי החתונה זה שהם הכי נהנו מהחדר ייחוד מקום ראשון ומהריקודים עם החברים מקום שני
ולא פלא שזה תופס את רוב החתונה וההורים שהכי נהנים משאר האורחים כשהזוג בחדר ייחוד יש יותר זמן להורים להתעסק עם האורחים

איך שתירצה

משתמש פעיל
אני חושב שהחתונה בעיקר היא בשביל החתן והכלה אחרי הכל הם מתחתנים באותו ערב
ולכן כדאי לעשות מה שהם הכי רוצים
וממה ששומעים מחתנים אחרי החתונה זה שהם הכי נהנו מהחדר ייחוד מקום ראשון ומהריקודים עם החברים מקום שני
ולא פלא שזה תופס את רוב החתונה וההורים שהכי נהנים משאר האורחים כשהזוג בחדר ייחוד יש יותר זמן להורים להתעסק עם האורחים
אבל לפעמיים זה מגיע למצב שכבר לא נעים!

שמש!!

משתמש רשום
מהצד של זוג שחתחתנו לא מזמן
חזרנו לבית מותשים ועייפים וחשבנו על רעיון כזה שמחלקים את החתונה ליומיים יום אחד חופה וסעודה וביום השני ריקודים וכו'
אני יודעת שלא רלוונטי אבל אם כבר לחלק את החתונה אז עדיף ליומיים שיהיה זמן להנות גם מהחופה וחדר ייחוד וגם מהריקודים לא?

ר’

משתמש צעיר
כמו בכל דבר יש את מי שלא מפריע לו בכלל ולא מבין מה רוצים פה בכלל
ויש מי שמפריע לו, וגם בזה הסיבות שונות מאחד לאחד
השאלה היא אם יש איך לשפר את ההצעה, לא לומר ככה זה לא אפשרי כי... אלא אולי ננסה למצוא רעיון שכן יאפשר לחתן והכלה להיות בכל החתונה, ואיך המוזמנים יוכלו לשמוח עם החתן והכלה יחד ולא לבוא ברבע ל10 ולנסות למצוא את החתן או הכלה בים הרוקדים...

ד. פריד

משתמש מקצוען
אוקי,
ואז למה מגיעים?
כאילו אם החופה בצהרים לשכנים ולמשפחה,
אז בערב זה רק לחברים כלומר באים לרקוד כמו באיזה מועדון (סליחה על הביטוי)...
לא מריח טוב השחרור הזה.
משום מה מרגיש לי שה גורר אחריו הרבה תופעות לוואי שלא מתאימות אפילו להכתב כאן.
ושוב, תכניסו לעצמכם לראש שהאנשים שיש שם זה לא מי שכאן ולא כל מה שמתאים ומרשים במקום אחד אפשר להעתיק למקום אחר.
כאחד שנכח בהרבה חתונות ישראליות, וגם בכמה חתונות לונדוניות. אז אם אפשר להשוות את סגנון המוזיקה, ובחלק מהישיבות גם את סגנון הריקודים למועדון. החתונות הישראליות הרבה פחות מרוחקות מההגדרה הזו...
אגב, בערב זה ממש לא רק ריקודים וגם לא רק לחברים, אלא סעודה וריקודים, וגם לחברים. ויש גם 'קבלת פנים' שנועדה לחברים ממדרגה שנייה. (ויש הזמנות שונות למי שמוזמן לסעודה והריקודים, ולמי שמוזמן רק ל'קבלת פנים'.)
בקשר לרגשות על ה"תופעות לואי" תרשה לי לחלוק על הרגשות - מכוח ההיכרות עם חתונות כאלו...
לגופו של עניין, בהתחשב בכמות החתונות בלעה"ר, והמנטליות המקומית, לא נראה לי שזה יצליח כאן.

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בחתונה שהייתי באנגליה החופה הייתה בצהריים בחצר ביהכנ”ס בשכונה! אחרי החופה המשפחות הלכו לביתם והחתן והכלה הלכו לחדר יחוד,
כמי שגר באנגליה כבר כמה שנים טובות כמעט ואין כבר חתונות כאלו (למרות שפעם זה היה רוב ככל החתונות)
אז כנראה שמה שהיה באנגליה (לונדון) לא היה טוב מבחינתם (עובדה ששינו(

ד. פריד

משתמש מקצוען
פעם אמר לי רב חשוב שכתוב על השמש "והוא כחתן יוצא מחופתו" וחופתו הכוונה לחדר יחוד. והוא מתקשה בזה, שהרי רוב החתנים ממש לא ממהרים לצאת מהחדר ייחוד...
עניתי לו שלכן יש היום כמה זמנים לנץ, כל חתן והזמן שלו...

שואל לעניין

משתמש מקצוען
מהצד של זוג שחתחתנו לא מזמן
חזרנו לבית מותשים ועייפים וחשבנו על רעיון כזה שמחלקים את החתונה ליומיים יום אחד חופה וסעודה וביום השני ריקודים וכו'
אני יודעת שלא רלוונטי אבל אם כבר לחלק את החתונה אז עדיף ליומיים שיהיה זמן להנות גם מהחופה וחדר ייחוד וגם מהריקודים לא?
אנחנו חילקנו לשבעה ימים
כל ערב עשינו סעודה במקום אחר
עם שירים ודרשות ובסוף איזה ריקוד מאולץ :)

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כמי שגר באנגליה כבר כמה שנים טובות כמעט ואין כבר חתונות כאלו (למרות שפעם זה היה רוב ככל החתונות)
אז כנראה שמה שהיה באנגליה (לונדון) לא היה טוב מבחינתם (עובדה ששינו(
זה לא שזה לא היה טוב, זה פשוט התאים לאורח חיים שהיה עד שלאט לאט אפילו באנגליה השמרנית אורח החיים השתנה וזה כבר לא כזה מתאים ומסתדר, והשינוי הגיע בדרך טבעית.
(זה עדיין תלוי איפה כי בלונדון זה כבר השתנה כמעט לחלוטין ובמננצסטר וגייטסהד זה עדיין יותר נפוץ יחד עם החלב בבקבוקי זכוכית מהחלבן)

רבקה 1

משתמש רשום
יש הצעה אחרת, אולי נפסיק להזמין לחתונות את כל החברות של האחיות של הכלה, וכל השכנים והבני דודים מדרגה מ'
ואז,
1. יחסכו ההוצאות של החתונה.
2. מי שמגיע מרגיש קשור וישאר ליותר זמן וישמח בזה.
3. הכלה והחתן יהיו פנויים לאנשים שבאמת חשובים ולא לכל מיני...
4. וגם לי יהיו פחות ערבים שאני צריכה לצאת :) להתלבש לאחל מזל טוב ולחזור לקפל כביסה....

שירה 34

משתמש מקצוען
יש הצעה אחרת, אולי נפסיק להזמין לחתונות את כל החברות של האחיות של הכלה, וכל השכנים והבני דודים מדרגה מ'
ואז,
1. יחסכו ההוצאות של החתונה.
2. מי שמגיע מרגיש קשור וישאר ליותר זמן וישמח בזה.
3. הכלה והחתן יהיו פנויים לאנשים שבאמת חשובים ולא לכל מיני...
4. וגם לי יהיו פחות ערבים שאני צריכה לצאת :) להתלבש לאחל מזל טוב ולחזור לקפל כביסה....
לא חייבים לבוא לכל אירוע שמזמינים.
אני הולכת רק לאנשים מאוד קרובים
ולארועי שכנים מגיעה לכמה דקות ורק כשעושים ארוע באולם קרוב לבית.

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
אתם מכירים את זה שהחתן והכלה נמצאים בחדר יחוד המון זמן, הרבה מוזמנים כבר לא מחכים, וגם מי שכן מיד מתחילים ריקודים וקשה לגשת אליהם.
בפועל החתן והכלה בקושי חווים את החתונה שלהם שבחוץ, המוזמנים כמעט לא יכולים לגשת בצורה סבירה, והמשפחה נשארת ממש רחוק מכיוון שבזמן שרוקדים זה הזמן של החברים וזה רוב הזמן שהחתן והכלה בחוץ.
אני רוצה להציעה פיתרון לזה ולעוד כמה בעיות נוספות, אני מבין שזה לא הולך מחר להיות בגלל איזה כותב בפרוג אבל אולי כשנציף את זה ונגלגל את הרעיון זה בסוף יגיע לידיים נכונות.
בחתונה שהייתי באנגליה החופה הייתה בצהריים בחצר ביהכנ”ס בשכונה! אחרי החופה המשפחות הלכו לביתם והחתן והכלה הלכו לחדר יחוד, כל זה בזמן שלהם בלי שזב על חשבון החתונה, אחר כך ברוגע יכלה הכלה להתאפר נורמלי ולא בלחץ של החברים שדופקים כבר בדלת, והתמונות של המשפחה לפני החתונה הם של חתן וכלה יחד ולא בלי קשר תמונות רק עם החתן ורק עם הכלה, ובסוף החתונה כשכבר נשאר רק שאריות של תיסרוקות וכו’ תמונות משותפות,
והכי מדהים! החתן והכלה היו כל החתונה ברוגע ושמחה מהסעודה ועד הסוף!!!
נ.ב. זה גם מקל על הצום של החתן והכלה...
מה אתם אומרים על הרעיון?
ככל שהחתונה ארוכה יותר זה מייקר מאוד את האירוע.
חבל על הכסף.
החתונות בחו"ל הרבה יותר יקרות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה