אין מצב...מכה חזקה למאפיית אנגל ישיבת מיר המעטירה הודיעה כי תפסיק לצרוך אנג'ל. יצויין כי הצריכה היומית של הישבה יותר גדולה מהצריכה השבועית של כל תל אביב.
מבטיחה מבטיחה שזה לא מזיז לי על עצמי ועל כבודיאם הייתם נכנסים לחנות בגדים והמוכרת הייתה מתפרצת עליכם בחמת זעם ועם עיניים רושפות שנאה הייתם חוזרים לחנות הזו כל כך מהר?
מאוד נחמד לומר שהכל בשביל כבוד התורה אבל לא צריך להגיע לזה.
מותר לנו גם להיפגע במובן הפשוט ולא לחפש תירוץ תורנ/י
עומר בר לב הוא לא עובד של החברה, הוא יו"ר הדירקטוריוןאולי ואולי אם זה היה משהו מטעם החברה עצמה ממש ממש
שאז זה דיון אחר
לא עובד שכיר בכיר ככל שיהיה
יש לך פרטים יותר מדויקים?מידיעה - הרבה ישיבות ומוסדות עברו!
יש כאלו שלא אוכלים לחם פשוט של העמךאין מצב...
5000 בחורים מול מאות אלפי תושבים
משפחה 12 ילדים יכולה להחשב שווה ערך למוסד לא?יש לך פרטים יותר מדויקים?
איזה מוסדות כמשל?
ברגע שיהיו שמות זה ירוץ כמו מגדל קלפים
ואנג'ל תרגיש את זה תוך שעה (מחר שבת והישבות צורכות חלות ולחמניות)
כמה בחורים יש במיר?*ישיבת מיר המעטירה הודיעה כי תפסיק לצרוך אנג'ל. יצויין כי הצריכה היומית של הישבה יותר גדולה מהצריכה השבועית של כל תל אביב.*
מקור?*ישיבת מיר המעטירה הודיעה כי תפסיק לצרוך אנג'ל. יצויין כי הצריכה היומית של הישבה יותר גדולה מהצריכה השבועית של כל תל אביב.*
חובה להפיץ את זהישיבות גדולות מכל המגזרים!
אני עובדת עם ישיבות וכל כמה דקות יש פה טלפון לעבור מאנג'ל לברמן פשוט מדהים!
אבל תאריך העדכון הוא מאתמול.....
בתור אחד שמאוד מקפיד על הלכה....לא הבנתי איך הוא ביזה את מרן הגרי"ג
אשמח להסבר משכנע. @יבנה המקדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: