הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
בדרכי כבוד וידידות!!יו״ר דירקטוריון אנג׳ל הפגין הבוקר מול ביתו של מנהיג הציבור החרדי הרב אדלשטיין ועוד מנופף בכך!!!
הציבור החרדי לא אמור לתת פרס למי שמכה בו!!!
אפשר להסתדר גם בלי אנג׳ל.
בדרכי כבוד וידידות!!יו״ר דירקטוריון אנג׳ל הפגין הבוקר מול ביתו של מנהיג הציבור החרדי הרב אדלשטיין ועוד מנופף בכך!!!
הציבור החרדי לא אמור לתת פרס למי שמכה בו!!!
אפשר להסתדר גם בלי אנג׳ל.
אין כזה דבר לא קשור.דיווחים שבהנהלת אנג'ל זועמים על החכי''ם החרדים, טוענים שבר לב לא קשור אליהם.
מסכימה חלקית,זה לא עובד ככה
הכשר שנותן כשרויות לרוב החברות במשק
מתנהל אחרת
הוא לא יכול להתערב בכל דבר
ולהתנות את ההכשר בכל דבר
אחרת הוא יכנס לבעיה
גם לדוריטוס הוא לא הוריד את ההכשר
וגם לחברות שראשיה נלחמים נגד הקנאים .....
ואם יכנס לנישה הזו ההכשר יהיה בבעייה גדולה
וממילא גם אנחנו
מסתבר יותר שהיה בהפגנה לצידו של בר לב או שותף קבוע בהפגנות נגד מרן הגרי"ג,יש מצב ש @הכל מאיתו יתברך עובד באנג'ל?
לא מעונין להגיב@הכל מאיתו יתברך @לארג'
וֶהֱוֵי מִתְחַמֵּם כְּנֶגֶד אוּרָן שֶׁל חֲכָמִים,וֶהֱוֵי זָהִיר בְּגַחַלְתָּן שֶׁלֹּא תִּכָּוֶה;שֶׁנְּשִׁיכָתָן נְשִׁיכַת שׁוּעָל,וַעֲקִיצָתָן עֲקִיצַת עַקְרָב,וּלְחִישָׁתָן לְחִישַׁת שָׂרָף,וְכָל דִּבְרֵיהֶם כְּגַחֲלֵי אֵשׁ:
לא יודעת מאיזה חומר אתם עשוים, ואיך איך איך ??? אתם מעיזים....
מה ההיתר לקנות לחם מחברה שמחללת את כבוד התורה ולומדיה?מה ההיתר לגרום כזה נזק לחברה?
לעדה שלך בדיוק.לאיזו עדה כבודו משתייך?
גם לאלקטה היה נזק ממוני!לא מעונין להגיב
רק מכיוון שנשמע מדבריכם כאילו אני מבזה כבודם של רבנים
רק ציינתי שלמחות על כבודם של ת"ח לא מצדיק גרימת נזק ממוני ליהודים
ותאמינו לי שלמדתי וקיבלתי ונהגתי על פי מרן הגרי"ג יותר מרוב האנשים כאן
רק לפני שאתם מוחים על כבודו ראוי שתשאלו דעת תורה יש כאן ממש נזק ממוני ליהודי ואפי אם בגלל זה רק מחר אנשים לא יקנו!!!
מנכל אנגל מוזמן להתנער בפרהסיה בשידור מעומר לב ודבריולא מעונין להגיב
רק לפני שאתם מוחים על כבודו ראוי שתשאלו דעת תורה יש כאן ממש נזק ממוני ליהודי ואפי אם בגלל זה רק מחר אנשים לא יקנו!!!
הוא מוחה על כבודו כי ניתקו לו או על כבוד ר' גרשון?
התקשרתי אליהם ואמרתי להם שקניתי היום בבוקר ואני כבר לא יכולה לאכול עקב כך שנתנו מכות לאבא שלי, הסברתי לה את הענין, והיא נתנה לי אפשרות להחזיר לסופר ולהזדכות על הלחם...אגב, בנוסף לשליחת טופס, התקשרתי אליהם לפני כמה דקות
1-800-200-125
וענו לי, יותר מדי מהר, פקידה עצבנית שהודיעה לי שמחאות אני יכולה לעשות בהפגנות, הם לא מטפלים בדברים כאלו.
הסברתי לה שאת המחאה הם כבר ירגישו בכיס (אני מקווה באמת)
בכל אופן, היה נשמע שהתקשרו הרבה, אבל היה כ"כ קל להשיג אותם, שכנראה לא התקשרו מספיק
לי זה ברור --- שגם אם ההפגנה היתה מול ביתו של אחד מחברי הבד"ץמסכימה חלקית,
אבל מדובר כאן בגדול הדור!
ולכן זה לא נישה ,
ולא כמו הבעיה עם הדוריטוס..
זה היה הפגנה נגד גדול הדורשל החרדים..
הבעיה היא שכנראה , בעדה לא חושבים כמוני...
מוחה על ההשוואה בינו ובין להבדיל אא"ה מרן הגרי"ג
מה ההיתר לפרנס חברות שמחללת שבתמה ההיתר לקנות לחם מחברה שמחללת את כבוד התורה ולומדיה?
אני מקווה שממקומות שמחללים שבת אתה מדיר את רגליךלא מעונין להגיב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: