לא הוא אמר בשיחות פרטיות שהוא לא מוכן לקבל יותר אנג'ל בשום שםואני כתבתי מפורש שמעניין אותי מה באמת הוא עושה.
אם כמו שאנג'ל עשו- עובר ל"אחדות" וד"ל...
לא הוא אמר בשיחות פרטיות שהוא לא מוכן לקבל יותר אנג'ל בשום שםואני כתבתי מפורש שמעניין אותי מה באמת הוא עושה.
ברור ברור, אבל יש כאלו שהקשר מסבך אותם. אם אין קשר, אין סיבוכים.ורק דבר אחד נוסיף
שיש קשר
זה בדיוק העניין.יש לי חשש סביר שמבחינתם הם צודקים, לפי תגובות האשכול הזה ודומיו בקושי על אנג'ל עושים חרם, אפי' לא על חברות בת שלה.
וממשיכים לייבא את אותם מוצרים, תחת השם "אחדות"?
מעניין אותי אם באמת הוא מחליף או שרק את השם הוא מחליף...
מאפיית אנג'ל ברובע ז' אשדוד
מודיעה גם היא כי הם בדרך להחליף שם.
ואני כתבתי מפורש שמעניין אותי מה באמת הוא עושה.
די!!! חלאס!לא הוא אמר בשיחות פרטיות שהוא לא מוכן לקבל יותר אנג'ל בשום שם
ירא שמיים!!!!אני שאלתי את מנהל הסניף (אדם יר"ש) והוא אמר שאין לו ידיעה אם זה אנג'ל.
הגר"י זילברשטיין שליט"א לא מספיק?ירא שמיים!!!!
לא פחות!!
מי ה'רבנים' שהוציאו את החרם??? אה??!!
מי שאינו משתתף במחאה צריך לבדוק את עצמו למה לא כואב לו כבוד שמים, ולמה לא כואב לו כבוד התורה
זה זה או עוד משהו?
הם יכתבו, "עומר בר לב בכלל לא הפגין ליד הבית, זה היה 300 מטר משם, אז אם מישהו מהעדה החרדית נפגע...."חשיפה בפרגוד: הנהלת אנג'ל התכנסה בעקבות ההפסדים! ולקראת חג השבועות שבו הדתיים והחרדים קונים טונות מאפים ועוגות. עומר בר לב הבהיר כי הפסיק להגיע להפגנות נגד חרדים והפסיק להתבטאות נגדם. ולפרגוד נודע כי החברה תפרסם בקרוב מכתב למגזר החרדי. הנוסח בליטוש אחרון.
זה זה...זה זה או עוד משהו?
אבי רבינא: היסטוריה בבני ברק! מאפיית אנג'ל המפורסמת ברחוב חזו"א, עוזבת את החברה בשל הפגיעה בכבוד התורה. מהיום מגדניית שפיצר. לקראת חג שבועות, תיכנסו תהנו ועל הדרך תחזקו יהודי שנרמס ע"י אנג'ל. רחוב חזו"א 2 בני ברק
בייקרי בארי או מגדניית שפיצר?זה זה...
מרחק של 16 דק' הליכה בין 2 החנויות, עומר בר לב כבר היה קרוב יותר לבית של הגרי"ג אדלשטיין...זה זה...
זה עוד סניףזה זה או עוד משהו?
אבי רבינא: היסטוריה בבני ברק! מאפיית אנג'ל המפורסמת ברחוב חזו"א, עוזבת את החברה בשל הפגיעה בכבוד התורה. מהיום מגדניית שפיצר. לקראת חג שבועות, תיכנסו תהנו ועל הדרך תחזקו יהודי שנרמס ע"י אנג'ל. רחוב חזו"א 2 בני ברק
טוב לשמוע.זה עוד סניף
יש שתי סניפים לאנג'ל בבני ברק של שני זכיינים נפרדים
אחד בחזון איש פינת ר' עקיבא
ואחד בבארי ושניהם עוזבים את אנג'ל ומחליפים שם!!
ויש עוד אחד בכהנמןזה עוד סניף
יש שתי סניפים לאנג'ל בבני ברק של שני זכיינים נפרדים
אחד בחזון איש פינת ר' עקיבא
ואחד בבארי ושניהם עוזבים את אנג'ל ומחליפים שם!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: