ברור שלא.ולא רק בלחם המפוקח.
הציבור החרדי צורך את כל סוגי הלחמים! זה מצחיק שבהצחלה אמרו שזה לא יזיק להם כי אנחנו צורכים רק לחם לבן מפוקח.
מבוגרים בסביבתי אוכלים רק קמח מלא/כוסמין/קל ועוד
ברור שלא.ולא רק בלחם המפוקח.
כמו שכבר אמרו 100 פעמים,הוא בכלל בא להפגין נגד הרפורמה, ואין להפגנה שום קשר לבית הרב שליט"א.
לא משנה אם יש קשר או אין.הוא בכלל בא להפגין נגד הרפורמה, ואין להפגנה שום קשר לבית הרב שליט"א.
לא נסחפנו קצת?
ורק דבר אחד נוסיףלא משנה אם יש קשר או אין.
מבחינתנו הוא והחברה בה הוא מכהן כדירקטוריון הם שעיר לעזעזל.
מסיתים, מקללים, מבזים, חטפנו שעיר להראות שדי, זהו! נוו מור!
אין מה להתפלפל ולהקשות.
למה הוא? כי בא לנו.
אני שאלתי את מנהל הסניף (אדם יר"ש) והוא אמר שאין לו ידיעה אם זה אנג'ל.אנחנו ביום שישי קנינו מהארגזים של החמש בעשר
ואז מגיע הערבי בחנות וצוחק "למה אתם קונים? זה של אנג'ל..."
קשה להאמין שדבר כזה יקרהמה אתם אומרים?
הדבר הבא יהיה להחרים החנויות שמתעקשים להביא מוצרים של אנגל?
לפי דעתי אין פה עניין של 'חרם' כשמישהו יחליט להפסיק את זה זה ייפסק.מה אתם אומרים?
הדבר הבא יהיה להחרים החנויות שמתעקשים להביא מוצרים של אנגל?
הם לא שעיר לעזאזל הם פגעו בנוורק דבר אחד נוסיף
שיש קשר
יש לי חשש סביר שמבחינתם הם צודקים, לפי תגובות האשכול הזה ודומיו בקושי על אנג'ל עושים חרם, אפי' לא על חברות בת שלה.חושבים שאנחנו לא חכמים,
ולא יודעים שעוד שנים קדימה אנג'ל והמסייעים להם מחוקים אצלנו.
וממשיכים לייבא את אותם מוצרים, תחת השם "אחדות"?הבעלים של הסניף ברחוב בארי: "עקב המחאה אנחנו החלטנו להוריד את השם ולעבור החל ממחר לשם חדש 'ביקרי בארי'. לכבוד עמלי התורה, לכבוד כבוד השם מחליפים את השם, כולל המוצרים".
הוא אומר מפורש שהוא מחליף גם את התוצרתוממשיכים לייבא את אותם מוצרים, תחת השם "אחדות"?
מעניין אותי אם באמת הוא מחליף או שרק את השם הוא מחליף...
מאפיית אנג'ל ברובע ז' אשדוד
מודיעה גם היא כי הם בדרך להחליף שם.
ואני כתבתי מפורש שמעניין אותי מה באמת הוא עושה.הוא אומר מפורש שהוא מחליף גם את התוצרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: