יו"ר דירקטוריון אנג'ל הפגין מול מרן רה"י. האם תפסיקו בגלל זה לרכוש ממוצרי החברה?

• לא קונה אנג'ל עד להתנצלות!

• לא משתתף בחרם הצרכני

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
שימו לב שהאדון היהיר והמסית מחק את התגובה המכוערת תוך זמן קצר, להערכתי מישהו אמר לו-
'עזוב, אל תדליק אש, תן להם כמה ימים לרתוח, בעוד שבוע הם ישכחו ואנחנו אחרי המשבר הזה, הזיכרון קצר...'
אז בואו נוכיח שלא.
זה די צפוי שאנג'ל עשו כבר את הפשיטת רגל שלהם המכה שהם סופגים עכשיו זה לא משהו קטן בכלל. לא בטוח שיוכלו להשתקם.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
פוסט שכתב הנכד של מייסד מאפיית אנג'ל ואחיין של מנכ"ל המפעל. במקום להתנצל ולהתבייש הוא בשיא חוצפתו קורא לציבור חרדי שלם "אוכלי חינם, מלחכי פנכה, חשוכים וצבועים". אז אם יש עדיין מישהו שלא החרים את אנג'ל, זה הזמן להצטרף למחאה. גועל נפש.
צפה בקובץ המצורף 1369235
אני מרגיש אנג'ל...
1683406718796.png

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
אבי רבינא: מתברר שהנכד של מייסד מאפיית אנג׳ל לא באמת מחק את הפוסט שלו, מי שהסיר את זה אלו פייסבוק העולמית שהבינו שההסתה הזאת עוברת כל גבול ואין לה מקום ברשת. אם אנג׳ל חושבים שהמחאה הזאת תעבור מן העולם הם טועים, הציבור החרדי לא ייתן פרס למי שרומס אותו ואת ערכיו. נפלתם על הדור הלא נכון.

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
להתנצל עכשיו כבר קשה שבעתיים.
הם הגיעו לשלב שבו אם תתנצל, הנמענים יירקו עליך את התנצלותך בבוז.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
כנראה אנגל מחכים לשבוע תחילת המסחר בבורסא והם יחליטו לפי זה עם הם יתנצלו או לא
עם ירד הם יתנצלו ועם לא לא היתנצלו

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
יעקב ריבלין: ‏קראתי את הפוסט שנמחק של יואל שפיגל מבכירי מאפית אנג׳ל. מבחינתי זו הכרזת מלחמה רשמית. הרבה יותר מההפגנה של בר לב מול הגר״ג אדלשטיין. ההוא הגיע לשם כאדם פרטי ולא כנציג המאפיה, אבל כששפיגל מכנה אותי פרזיט ושולח אותי לאכול ממקום מסוים הוא גמר איתי לנצח נצחים.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
יעקב ריבלין: ‏קראתי את הפוסט שנמחק של יואל שפיגל מבכירי מאפית אנג׳ל. מבחינתי זו הכרזת מלחמה רשמית. הרבה יותר מההפגנה של בר לב מול הגר״ג אדלשטיין. ההוא הגיע לשם כאדם פרטי ולא כנציג המאפיה, אבל כששפיגל מכנה אותי פרזיט ושולח אותי לאכול ממקום מסוים הוא גמר איתי לנצח נצחים.
את האמת? עד עכשיו לא הייתי משוכנע בהצדקת החרם בשל עצם ההפגנה, (בפועל כן 'החרמתי' אותם ביום שישי, לא שזה הספיק לבא לידי ביטוי בערב שב"ק... אבל - )
עכשיו, עם הפוסט המשמיץ והמבחיל הזה, השתכנעתי סופית!! ואני אחד שלחם אנג'ל מועדף עשרות מונים משאר הלחמים.

[[ואגב זה, כתבו הרבה שהשמאלנים ילכו איתם, לא חושב שזה עדיין יכפר כלכלית..
כי מי שאוהב את הלחם שלהם מזמן כבר קנה אותם, ומן הסתם אנשי ת"א אלו שקונים עדיין לחם ולא לחמניות טריות או קינואה וסלט חסה - קונים אנג'ל כבר מזמן..]]

קצר ולענין

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית

אברהם חסיד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
את האמת? עד עכשיו לא הייתי משוכנע בהצדקת החרם בשל עצם ההפגנה, (בפועל כן 'החרמתי' אותם ביום שישי, לא שזה הספיק לבא לידי ביטוי בערב שב"ק... אבל - )
עכשיו השתכנעתי סופית!! ואני אחד שלחם אנג'ל מועדף עשרות מונים משאר הלחמים.

[[ואגב זה, כתבו הרבה שהשמאלנים ילכו איתם, לא חושב שזה עדיין יכפר כלכלית..
כי מי שאוהב את הלחם שלהם מזמן כבר קנה אותם, ומן הסתם אנשי ת"א אלו שקונים עדיין לחם ולא לחמניות טריות או קינואה וסלט חסה - קונים אנג'ל כבר מזמן..]]
לצערנו אנגל וברמן טוענים שהמחיר של הלחם המפוקח הוא בהפסד ולכן לכאו' זה לא משפיע עליהם כלכלית
אבל אפי' אם הם מרוויחים משהו עוגת יער שחור אחד בתל אביב מרוויח *50 מלחם בישיבה כל שהו
לכן הם כנראה לא מפחדים

ומי שפתח מחאה כזאת (נומר בעדינות) עשה מרגש ולא משכל

יעקב אב

משתמש מקצוען

מאיים על אגד...
אנטישמיות במיטבה!
להחרים חרדים יען כי הם חרדים? מחזיר אותנו עשרות שנים אחורה...
זה לא שהחרדים מחרימים כל מי שאינו שומר מצוות, אלא מישו ספציפי שפגע בנו.

קצר ולענין

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
אנטישמיות במיטבה!
להחרים חרדים יען כי הם חרדים? מחזיר אותנו עשרות שנים אחורה...
זה לא שהחרדים מחרימים כל מי שאינו שומר מצוות, אלא מישו ספציפי שפגע בנו.
על זה כבר נאמר:
_חרם_חילוני_על_החרדים.png

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה