דרוש מידע החזרת חבילה ל-SHEIN

chavi

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אודה לעזרתכם אני רוצה להחזיר לשיין את החבילה שקיבלתי וראיתי באתר שיש אפשרות להחזיר, אך לא כתוב את הכתובת שאליה אני מחזירה.
מישהו יודע או שכבר החזיר אליהם חבילה ויוכל לעזור לי?
האם אני שולחת את החבילה רגיל בדואר כמו לנקסט?

chavi

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תוכלי לכתוב לי איך אני מתחילה את תהליך ההחזרה

כרמלית בננה

משתמש פעיל
1. היכנסו לחשבון SHEIN שלך.
2. מצאו את ההזמנה בהזמנות שלי, לחצו על כפתור "החזר פריט".
3. בחרו את הפריטים שאתם רוצים להחזיר, ציינו את הסיבה ושלחו.
4. בחרו את דרך ההחזרה ושיטת ההחזר הכספי, וארזו את הפריט / ים שיוחזרו עם האריזה המקורית.

הודעה חשובה:
1. אנא אל תשלח את החזרתך לכתובת השולח בחבילה שלך. זו לא כתובת ההחזרה והיא תשפיע על עיבוד ההחזר שלך. עליך לשלוח אותו רק לכתובת בתווית המשלוח שאנו מספקים גם אם אתה משתמש במשלוח משלך.
2. אנא וודא שאתה לא כולל פריטים שאינם SHEIN בחבילה שלך. לא נהיה אחראים להחזרת פריטים אלה אליך.

קודו

משתמש צעיר
@כרמלית בננה
אולי תוכלי לעזור גם לי?!
אני רוצה להוסיף להזמנה שבוצעה אתמול בלילה עוד פריטים שחזרו למלאי
ההזמנה במצב מעבד
באיזו אופציה בוחרים:רכוש מחדש או בטל פריט?
ועוד שאלה-סכום הקניה יגדל אפשר לשנות את הקופון?

כרמלית בננה

משתמש פעיל
@כרמלית בננה
אולי תוכלי לעזור גם לי?!
אני רוצה להוסיף להזמנה שבוצעה אתמול בלילה עוד פריטים שחזרו למלאי
ההזמנה במצב מעבד
באיזו אופציה בוחרים:רכוש מחדש או בטל פריט?
ועוד שאלה-סכום הקניה יגדל אפשר לשנות את הקופון?
סורי,
אין לי מושג לגבי שני השאלות,
תפני לשרות לקוחות שלהם

chavi

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
4. בחרו את דרך ההחזרה ושיטת ההחזר הכספי, וארזו את הפריט / ים שיוחזרו עם האריזה המקורית.

הודעה חשובה:
1. אנא אל תשלח את החזרתך לכתובת השולח בחבילה שלך. זו לא כתובת ההחזרה והיא תשפיע על עיבוד ההחזר שלך. עליך לשלוח אותו רק לכתובת בתווית המשלוח שאנו מספקים גם אם אתה משתמש במשלוח משלך.
2. אנא וודא שאתה לא כולל פריטים שאינם SHEIN בחבילה שלך. לא נהיה אחראים להחזרת פריטים אלה אליך.

תודה רבה על ההסבר המפורט אני אנסה ומקווה שאסתדר.
את יודעת אולי אם צריך להחזיר להם את הפריטים באריזתם המקורית או לא צריך לשים כל חולצה בניילון שזה הגיע?

chavi

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הודעה חשובה:

אשמח אם תוכלי להמשיך ולעזור לי איזה שיטת החזר אני בוחרת לא כ"כ הבנתי את האפשרויות וכן מה אני בוחרת בשיטת ההחזרה.

כרמלית בננה

משתמש פעיל
אשמח אם תוכלי להמשיך ולעזור לי איזה שיטת החזר אני בוחרת לא כ"כ הבנתי את האפשרויות וכן מה אני בוחרת בשיטת ההחזרה.
לא זוכרת בדיוק איך זה כתוב,
אבל תבחרי בשיטת החזר-תשלום לאותו אמצעי תשלום שאיתו שילמת על ההזמנה.
שיטת החזרה-שליחה עצמאית
תעתיקי את הכתובת שמופיע להחזרות ותדביקי על החבילה מבחוץ.
את לא חייבת את הניילון של החולצות,
רק תוודאי שהשקית סגורה מכל הצדדים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה