סורי,@כרמלית בננה
אולי תוכלי לעזור גם לי?!
אני רוצה להוסיף להזמנה שבוצעה אתמול בלילה עוד פריטים שחזרו למלאי
ההזמנה במצב מעבד
באיזו אופציה בוחרים:רכוש מחדש או בטל פריט?
ועוד שאלה-סכום הקניה יגדל אפשר לשנות את הקופון?
1. היכנסו לחשבון SHEIN שלך.
2. מצאו את ההזמנה בהזמנות שלי, לחצו על כפתור "החזר פריט".
3. בחרו את הפריטים שאתם רוצים להחזיר, ציינו את הסיבה ושלחו.
4. בחרו את דרך ההחזרה ושיטת ההחזר הכספי, וארזו את הפריט / ים שיוחזרו עם האריזה המקורית.
הודעה חשובה:
1. אנא אל תשלח את החזרתך לכתובת השולח בחבילה שלך. זו לא כתובת ההחזרה והיא תשפיע על עיבוד ההחזר שלך. עליך לשלוח אותו רק לכתובת בתווית המשלוח שאנו מספקים גם אם אתה משתמש במשלוח משלך.
2. אנא וודא שאתה לא כולל פריטים שאינם SHEIN בחבילה שלך. לא נהיה אחראים להחזרת פריטים אלה אליך.
1. היכנסו לחשבון SHEIN שלך.
2. מצאו את ההזמנה בהזמנות שלי, לחצו על כפתור "החזר פריט".
3. בחרו את הפריטים שאתם רוצים להחזיר, ציינו את הסיבה ושלחו.
4. בחרו את דרך ההחזרה ושיטת ההחזר הכספי, וארזו את הפריט / ים שיוחזרו עם האריזה המקורית.
הודעה חשובה:
1. אנא אל תשלח את החזרתך לכתובת השולח בחבילה שלך. זו לא כתובת ההחזרה והיא תשפיע על עיבוד ההחזר שלך. עליך לשלוח אותו רק לכתובת בתווית המשלוח שאנו מספקים גם אם אתה משתמש במשלוח משלך.
2. אנא וודא שאתה לא כולל פריטים שאינם SHEIN בחבילה שלך. לא נהיה אחראים להחזרת פריטים אלה אליך.
לא זוכרת בדיוק איך זה כתוב,אשמח אם תוכלי להמשיך ולעזור לי איזה שיטת החזר אני בוחרת לא כ"כ הבנתי את האפשרויות וכן מה אני בוחרת בשיטת ההחזרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: