• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

הזדמנות גדולה בעזרה לבחורים היקרים שלנו

yes h

משתמש פעיל
עריכה תורנית
זה הזמן והמקום להודות למנהלי הפורום כל אחד לפי כבודו,
על החזרת האשכול לפורום, לתועלת המוסד ובעצם לתועלתנו כולנו להצלת הבחורים היקרים שלנו כולנו
אכן המגבית בעיצומה
וכל הרוצה לזכות בהצלת נפשות כפשוטו בכמה לחיצות על המקלדת יכול להציל עולם מלא,
לחצו כעת על הקישור לתרומה ישירה, ותזכו לרוב שפע ונחת מכל ילדיכם.
https://www.causematch.com/he/projects/rashi/9000000752/?cm_track=mp

והמהדרין, יעתיקו את ההודעה הראשונה של האשכול, וישלחו אותה לרשימת התפוצה שלכם, לכמה שיותר אנשים, ובכך נעזור לעם ישראל לזכות במצוה חשובה זו.

חושב מחדש

משתמש מקצוען
זכורני לפני לא מעט שנים, כאשר נכנסתי לביתו של ראש הישיבה הגראי''ל זצ''ל לתפלת מנחה, נכנס אחרי הרב מילצקי ראש הישיבה, ואז יצא הרב שטיינמן מחדרו, וכאשר ראה את הרב מילצקי אמר - זה ה-ראש ישיבה של הדור, ואני חושב שהוסיף הכל לשם שמים, והמשיך לתאר את מעלתו של ראש הישיבה.
וכידוע לכל, גודל ענוונתנותו ומסירותו של הרב מילצקי, עד שמי שרואה לא יכול להאמין.

נ.ב. אין כל קשר לישיבה, ולא מכיר לומדים שם.
אבל כמובן ששמה המפואר לשם ולתהילה ידוע בכל מקום.

yes h

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אנחנו גם לא מכירים מקרוב,
אבל, יש לנו ידידים קרובים, שהישיבה הצילה להם את הבחורים, והם היום אברכים לתפארת.
כל פעם שאנו פוגשים אותם, זה לא להאמין איזה מהפך הם עברו, וזה בדור שלנו כאן ב2018,
בואו ונתרגם את המילים היפות הללו, ל הצלת עוד בחורים יקרים שלנו

שמחת החיים

משתמש פעיל
ראיתי את הפרוספקט של ההתרמה, והם לא עבדו עם ייעוץ חיצוני - לאורך כל החוברת הם כותבים כמה הרב מלצקי גדול הדור אצל הבחורים וזה חסידות לטאית, אם אני לא מכיר את הרב מלצקי אישית זה רק גורם לי לא לתרום.
כשחסידות עושה התרמה והם מוציאים פרוספקט ללטאים, הם מדגישים כמה הם פתוחים לכולם וכמה התרומה שלי היא גם בשבילי, לדוגמא כאן הם היו צריכים לכתוב בשביל הילד שלך! שאת זה הם לא הזכירו בכלל.

מוישה

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אחי ורעי, תבינו, זהו אחד המפעלים החשובים ביותר היום להצלת הדור הצעיר. אין לי ספק שרובכם נחשפתם לנשמות יקרות שעברו תהליך בלתי ייאמן תחת ידי הרב מילצקי. הכרתי נוער ברזלים, נוער שירד מכל הפסים, בחורים שהורידו את הכיפה ואבק כיסה את התפילין שלהם. בלתי נתפס לראות בחורים כאלו חוזרים למסלול לגמרי, חלקם לישיבות רגילות, כשלא ניתן כלל להכיר עליהם מה עבר עליהם.

הקב"ה ישפיע עליכם רק שפע של נחת יהודית מכל הילדים. אבל לצורך העניין תחשבו על הילדים שלכם. לאף אחד אין ביטוח. הרחוב מקבל לחיקו את ילדיהם של ר"מים משגיחים ואברכים חשובים, הוא לא מבחין בין פראק לחולצה כחולה ואת הכל הוא מעכל.
אין ספק שמי שמתאמץ להיות שותף במפעל הצלה זה, מוסיף לעצמו זכויות ומגביר את השמירה שלו על ילדיו.

נותרו שעות בודדות להצלחת המבצע, וחסרים עוד קרוב ל-2.4 מליון ש"ח. אנא הושיטו יד, איש כמסת ידו, בשבילו, בשבילי, בשבילך ובשביל אבא שבשמיים שמחכה לנו.

מצ"ב כתבה מעיתון 'בקהילה', ושני סרטונים על המגבית.

קבצים מצורפים

• WhatsApp_Video_2018-12-24_at_00.03.33.mp4
    12.5 MB · צפיות: 118
  • פירוש רשי, בקהילה.pdf
    KB 789.2 · צפיות: 125
  • סרטון_תדמית_ישיבת_רשי.mp4
    37.6 MB · צפיות: 109

שילוחון

משתמש פעיל
מעתיק מייל שקיבלתי מידיד [לא נגעתי]:

"שלום לכל מכריי וידידי,
נכון אני נשוי כבר מספר שנים ואני לא נראה שונה משאר האברכים שנמצאים סביבי,
נכון אתם מכירים אותי כברור מאליו, כאחד שנולד למשפחת X וגדלתי בשכונת Y.
אולי אתם לא כ"כ יודעים על כל הדרך שעברתי
אבל היום קרה משהו שאני חייב לשתף אתכם.
היום ניתנת לי הזדמנות להוקיר טובה לקב"ה על חסדיו שעשה איתי,
היום אני מבין משהו שלקח לי המון זמן, שלא הבנתי אותו עד פתיחת הקמפיין הזה.
אני כותב לכם עם דמעות בעיניים ,הלב שלי זועק ,
זה לא עוד קמפיין ------
זה פשוט מזעזע אותי לחשוב על אותם בחורים -----

שבדור כמו המבול שיש היום בחוץ, ובפנים, ועם כל הקשיים והניסיונות-----
בוחרים הפוך מההיגיון הבריא,
להכניס את עצמם למסגרת קדושה,
למסגרת לא קלה,
למסגרת שדורשת, המון!!
והבחורים פשוט מנסים בכל הכח!!
מתדפקים על דלתות הישיבה ומתחננים על נפשם.
אני יכול לומר לכם באופן אישי-
אם לא הייתי מקבל את העזרה והתמיכה------
את הבנייה האיתנה שהמקום הזה נתן לי----
אני אפילו לא מתחיל להיכנס לפן הרוחני של העניין,
אין לי אפילו הגדרה להגדיר את המצב שהייתי נמצא בו.
המקום בונה לכל בחור את האישיות,
נותן את הכלים להתמודד בחברה ,
מכין את הבחור לחיי משפחה תקינים+
נותן את הכלים לבריאות המלאה לנפש,
את המיקוד בעיקר לעומת הטפל,
"הרב" פשוט דוחף בכמה שנים בודדות שהבחור בישיבה:
ידע וכלים, חינוך מחדש, ותיקון כל הנזקים שקרו בעבר. ועיקר העיקרים החיבור לתורה ולמצוות מתוך שמחה!!
אני מבקש ומתחנן, בשביל אותם אלו שגם אני הייתי יכול להיות במקומם
חס וחלילה
שאין מקום מחמת חוסר תקציב לקבלם לישיבה,,,
חוסו על נפשותיהם,
והקב"ה יחוס על נפשות אנשי בתיכם
ועל עמו ישראל
ויתן כח ותעצומות למקום הנפלא הזה שימשיך להרבות חיילים לצבא השם יתברך
מתוך שפע בריאות איתנה וכל טוב"

נערך לאחרונה ב:

ליבה ארזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני מצטרפת מעדות אישית כמה המקום הזה בונה, הרבה מעבר ללהציל מהרחוב, הוא בונה אנשים בריאים בגופם ונפשם, יראי שמים, תלמידי חכמים!
וכמה שידוע לי התקבלו בשנה האחרונה עוד 150 בחורים.
אבל עוד 700 בחורים קיבלו תשובה שלילית.
הסיבה היחידה היא חוסר כסף!!
זה אומר עוד 700 בחורים שנשארו ברחוב.

נשארו עוד 5 שעות...

naomif

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
ראיתי את הפרוספקט של ההתרמה, והם לא עבדו עם ייעוץ חיצוני - לאורך כל החוברת הם כותבים כמה הרב מלצקי גדול הדור אצל הבחורים וזה חסידות לטאית, אם אני לא מכיר את הרב מלצקי אישית זה רק גורם לי לא לתרום.
כשחסידות עושה התרמה והם מוציאים פרוספקט ללטאים, הם מדגישים כמה הם פתוחים לכולם וכמה התרומה שלי היא גם בשבילי, לדוגמא כאן הם היו צריכים לכתוב בשביל הילד שלך! שאת זה הם לא הזכירו בכלל.
אז חבל שאתה לא מכיר...
אומנם ברובה היא ישיבה ליטאית אך יש שם לא מעט בחורים חסידיים.
והם פתוחים לכולם! ועדה/חוג/ מוצא לא מעניין אף אחד שם

אוקינוס

משתמש מקצוען
לדעתי הם עשו טעות שהם לא עשו את זה דרך חברת צרדי
הם הכי הוכיחו את עצמם בשוק..

אנוכי

משתמש מקצוען
שמעתי פעם מבת מה אח שלה היה מוכן לעשות כי ר' חייקל מילצקי ביקש, וזה אח שהיה בג'ינס ובסמארטפון, והיה מוכן לעשות כל מה שהר"י יבקש ממנו (והוא ביקש ממנו בין השאר לעבור לטלפון מוגן...)
חסידות או לא- זה כנראה מה שהבחורים הללו צריכים ומוצאים בו.

yes h

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הזמן הולך ואוזל,
ההזדמנות הגדולה שלנו כציבור איכותי ומשותף, הולכת ונסגרת.
עד לחצות.....

Yerushalmit

משתמש מקצוען
הרב שטיינמן זצוק"ל היה עוזר לרב מילצקי - גם בהכוונה וגם תקציבית
הוא אמר לו לפתוח עוד ועוד סניפים ובזמנו צחק איתו ושאל את הרב מילצקי מתי הוא פותח את הסניף ה-50?
ולכן לא מובן לי מה לא ברור פה!!!
הנה קישור:
https://www.causematch.com/he/projects/rashi/
ולמי ששאל/ה - ההתרמה היתה בימי ב' וג' השבוע- ז"א שזה כמעט נגמר!!!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה