אפשר גם בנדרים פלוס
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=7000932
https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=7000932
אצלי באתר כתוב שהגיעו ל2 מיליו ושש מאות אלף?נשארו מליון וחצי
לא ברור, היה כבר ב4,150,000 פלוס, פתאום משהו קפץ שם.אצלי באתר כתוב שהגיעו ל2 מיליו ושש מאות אלף?
הם לא כותבים בשביל הילד שלךראיתי את הפרוספקט של ההתרמה, והם לא עבדו עם ייעוץ חיצוני ...
כשחסידות עושה התרמה והם מוציאים פרוספקט ללטאים, הם מדגישים כמה הם פתוחים לכולם וכמה התרומה שלי היא גם בשבילי, לדוגמא כאן הם היו צריכים לכתוב בשביל הילד שלך! שאת זה הם לא הזכירו בכלל.
הסכום הכולל תקוע שם ולא זז, אפילו שתרומות נכנסות בכל שניה.לא ברור, היה כבר ב4,150,000 פלוס, פתאום משהו קפץ שם.
??? איך יודעים איפה זה אוחז?לא ברור, היה כבר ב4,150,000 פלוס, פתאום משהו קפץ שם.
הוא אשר דיברתי, בדקתי בLIVE עם מישהו במקום והוא אמר לי לפני 10 דקות שזה עמד על למעלה מ4,350,000הסכום הכולל תקוע שם ולא זז, אפילו שתרומות נכנסות בכל שניה.
תודה02-5822223
מישהו בדק וראה למעלה מ4350000 העסק מבולבל לגמרי.כעת זה כך
85%
₪4,254,659מתוך יעד של ₪5,000,000
לדעתי זה קרס לכל אחד במצב אחר, אני נכנס בראשי זה תקוע על 35%, וכשאני נכנס בקישור שקבלתי לדף של מתרים מסוים, זה תקוע לי על 83%, וכשדברתי איתו בטלפון זה היה לפני רבע שעה כבר ב4,350,000.מישהו בדק וראה למעלה מ4350000 העסק מבולבל לגמרי.
תן אותובקישור שיש אצלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: