איזה קופת חולים הכי שווה לי להיות עם 3 ילדים ממושקפים, שצורכים משקפיים לפחות פעמיים בשנה?
אשמח לעזרתכם
אשמח לעזרתכם
אבל כמה עולה מכבי זהב לילד? או מאוחדת שיא? וכמה חודשי המתנה צריך?במכבי ומאוחדת מקבלית פעם בשנה משקף חינם (מהמסגרות שבמחיר שזה מכסה.. אם עלה יותר משלמים הפרש)
במכבי עד 700 ש"ח נראה לי לא משלמים כלום- מנסיון דרך מכבי מגן זהב שזה לא הביטוח הכי גבוה
במאוחדת - עד 700 ש"ח משלמים השתתפות של 70 ש"ח למשקף דרך מאוחדת שיא שזה הכי גבוה
זה ממש לא נכון שהם נותנים עדשות דקות בחינם!כולם פחות או יותר אותו דבר, אבל באופטיקה אמרו לי שכדאי לנו לעבור למכבי בגלל שהם נותנים עדשות דקות בחינם וכללית לא.
אולי לזה הוא התכוון. לא שאלתי יותר מדי כי אני לא הולכת לעבור בכל מקרה.זה ממש לא נכון שהם נותנים עדשות דקות בחינם!
אני במכבי ויש לי ילד ממושקף עם מספר גבוה, תמיד אני צריכה להוסיף כסף אבל זה שווה!
מכבי נותנים הנחה משמעותית לעדשות דקות רק לילד מתחת לגיל 10 עם מספר מעל 5
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: