למען הדיוקבלאומית אפשר בביטוח של כ9 ש"ח לחודש
במכבי המשקפיים חינם ועם אחריות.אני גם בלאומית
הבעיה היא שהמשקפיים שמקבלים ב21 שקלים לא כוללים אחריות
מעניין אותי מאוד
גם בקופות האחרות המשקפיים שמקבלים הם ללא אחריות?
בטח שיש.אני גם בלאומית
הבעיה היא שהמשקפיים שמקבלים ב21 שקלים לא כוללים אחריות
מעניין אותי מאוד
גם בקופות האחרות המשקפיים שמקבלים הם ללא אחריות?
בלאומית. השבוע עשיתי בעינית ויש אחריות.במכבי המשקפיים חינם ועם אחריות.
באיזה עיר?בטח שיש.
בלאומית. השבוע עשיתי בעינית ויש אחריות.
ממש לא בריאלבת ה12 שלי נשברו כל ארבעה חודשים המשקפים,
תמיד שלא באשמתה.
היו לי בבית עדשות רכות במספר שלה, נתתי לה לנסות,
הצליחה, הלכה לקנות במידה שלה, ושלום על ישראל עם רכישות המשקפים התכופות.
ומגיל 18 יש גם הנחה על משקפיים למי שיש מספר גבוה מעל 7.מכבי נותנים הנחה משמעותית לעדשות דקות רק לילד מתחת לגיל 10 עם מספר מעל 5
זה לא קשור לאיכות, לפעמים המשקפיים איכותיות רק מספיק שהילד רץ במסדרון ונתקל בחבר והופ, המשקף עף ומתעקם.מה צריך לעשות משקפיים פעמיים בשנה? אולי אתם עושים במקום לא איכותי?
י-םבאיזה עיר?
אני נמצאת בלאומית ובחיים לא ידעתי את זה פעם שאלתי אותם על זה ולא היה להם את המידע הזה...בלאומית אפשר בביטוח של כ9 ש"ח לחודש לקבל משקפיים פעם בשנה ב 21 ש"ח. (ולא צריך רצץ ביטוחים, ז.א. שאפשר לעשות רק לחודש אחד את הביטוח ולבטל)
בבני ברק יש אפשר לקנות באופטיקה ליבוב יש שם מבחר גדול.
למה את פחות ממליצה על מירפלקס?לקטנים ממש, אני ממליצה על משקפיים גמישים כמו של נאנו, פישר פרייס וכו'. (מירפלקס פחות מומלץ.) הבת שלי עם מקשפיים מגיל שנה וב"ה אף פעם לא היינו צריכים תיקונים.
הזוג הראשון של הבת שלי היה של מירפקלס וזה נשבר תוך שנה.למה את פחות ממליצה על מירפלקס?
תודה
קופצת על האשכולהזוג הראשון של הבת שלי היה של מירפקלס וזה נשבר תוך שנה.
הזוג השני היה של פישר פרייס וזה החזיק לה הרבה יותר זמן. (בעצם הם עדיין טובים אבל החלפנו בגלל שינוי במספר.)
עכשיו יש לה נאנו וזה דומה מאוד לפישר פרייס.
טרופיקקופצת על האשכול
איפה מומלץ לקנות משקפים לתינוק?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: