מצטרפת הכי טוב שיש..איני מנסיון קונה רק
P.V.S
יורד בקלות
מדבקים עם סלוטיפ עבה וזהו
ועולה 14 ש''ח למטר.
נותן משטח חלק לגמרי..
מצטרפת הכי טוב שיש..איני מנסיון קונה רק
P.V.S
יורד בקלות
מדבקים עם סלוטיפ עבה וזהו
ועולה 14 ש''ח למטר.
כנ"ל, היה קשה מאד, מאכזב ומתסכל כעסנו מאד אתמול בלילה שעתיים שלמות חמישה מבוגרים מגרדים את השישים. חבל שהתפתינו.אני קניתי בשנה שעברה את הגרמני, בצבעי השיש, אכן היה צריך קצת כח לקלף אותו ברגע שהוא התחיל להתקלף אז הוא רץ, תוך כמה דקות זה היה בפח, היה תענוג.
השנה התפתיתי לקנות את הכסוף/חצוף ואכלנו קש, שעות לקח לגרד את האלפי חתיכות, זה כל רגע התפרק לעוד ועוד חלקים, סיוט לשמה!
ואחרי זה לקרצף את השיש מכל הדבק, זוועה!
איפה קונים אותו?אני קניתי בשנה שעברה את הגרמני, בצבעי השיש, אכן היה צריך קצת כח לקלף אותו ברגע שהוא התחיל להתקלף אז הוא רץ, תוך כמה דקות זה היה בפח, היה תענוג.
השנה התפתיתי לקנות את הכסוף/חצוף ואכלנו קש, שעות לקח לגרד את האלפי חתיכות, זה כל רגע התפרק לעוד ועוד חלקים, סיוט לשמה!
ואחרי זה לקרצף את השיש מכל הדבק, זוועה!
אני פעם ראשונה עם הטפטמצטרפת למאוכזבים, גרדנו את הטפט הכסוף הזה שעות, חתיכות חתיכות, עם הציפורניים,
אחכ עם שפפכטל- היה יותר קל
ואז עוד שעה של קרצופים עם סקוצ' ושפכטל על הסימני דבק מהשיש....
חוזרת על המלצתיאני פעם ראשונה עם הטפט
וכמו כולם עבדנו כמה שעות
עד שבסוף שפכנו מים רותחים ושפכטל
אבל עדיין השיש דביק
את הדבק שנשאר הורדתי עם שפשוף מברשת בתוספת אקונומיקה ואנטי קאלק לסירוגין
לי היו ריבועים. עבודה של 2 אנשים שעתיים וחצי ועדיין נותרו סימני דבק. (שיש קטן)ממש מעניין אותי האם כל אלו שמתלוננים על הכסוי הכסוף הדפוק הזה, האם היה לכם את הדוגמא עם הפסים או עם הריבועים?
כי בחברה אמרו לי שהייתה תקלה רק בדגם עם הפסים, רוצה לדעת האם זה נכון.
עור פלסט בירושליםאיפה קונים אותו?
רוצה לרשום ברשימות לשנה הבאה בעז"V
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: