אלי חיים הכהן
משתמש פעיל
@חן פלוסיש למישהו את התמונה של הדגם של הגליל של הטפט התכול אפור זה שעשה בעיות?
ויכול להעלותכאן או לשלוח לי בפרטי?
לאיזה מייל לשלוח?
@חן פלוסיש למישהו את התמונה של הדגם של הגליל של הטפט התכול אפור זה שעשה בעיות?
ויכול להעלותכאן או לשלוח לי בפרטי?
כותבת בפרטי...@חן פלוס
לאיזה מייל לשלוח?
לא התכוונתי לתביעה ייצוגית- בפרושה האמיתי.לפני שאת חושבת לפתוח בתביעה יצוגית, תחשבי איך את יכולה לעמוד מול בעלי החברה על מנת לקבל מהם פיצוי הולם.
אם אכן את חושבת שמגיע לך פיצוי הולם בתמורה לכמה עשרות שקלים.
תביעה יצוגית זה עסק לא פשוט שיכול לרושש את הבעלים. יהודי - כך מסתבר.
לחשוב טוב לפני שזורקים הצהרות לחלל האויר.
שמתם לב שיש הרבה מאוד אנשים שכתבו שזה ירד להם בקלות אז למה שבשנה הבאה הם יצטרכו לקנות משהו במחיר יותר יקר....לא התכוונתי לתביעה ייצוגית- בפרושה האמיתי.
אבל כן חשוב לי שידעו בהנהלת משנת יוסף- שנגרמה עוגמת נפש רבה!! ונזק להמוןןן משפחות!!!
ושלא יחזרו על הטעות הזו שוב בשנה הבאה.
חושבת שיהיה טוב להתאגד ולפנות אליהם במייל מרוכז, או להחליט ששולחים אליהם מיילים- שיבינו את אחריותם בענין! לא הולכת להפיל שום בעל מפעל על 36 שח מסכנים.
אבל היות ומשנת יוסף צברו שם אמין! שמביא דברים טובים!
אכפת לי שככה נפלו הרבה אנשים
לפי מה שידוע לי זה מיעוט!שמתם לב שיש הרבה מאוד אנשים שכתבו שזה ירד להם בקלות אז למה שבשנה הבאה הם יצטרכו לקנות משהו במחיר יותר יקר..
אם שמת לב לזה חבל שלא שמת לב שהיו שם 2 סוגים וחלק היה להם מזל וקבלו את הסוג הטוב וחלק נפלו עם הסוג הגרוע שמשנת יוסף רצתה להתפטר כנראה....שמתם לב שיש הרבה מאוד אנשים שכתבו שזה ירד להם בקלות אז למה שבשנה הבאה הם יצטרכו לקנות משהו במחיר יותר יקר....
זה בעיה הלכתית שיהיה רטיבות בין הטפט לשישאני קניתי במשנת יוסף ושמעתי כבר לפני ששמתי שצריכים לשים על השיש "שמפו כלים"!!!!
וזה מה שעשיתי, וכשהורדתי זה הלך לי מאוד בקלות!!!
(בקטע קטן שכחתי לשים שמפו כלים ואז הבנתי הסיוט שחסחכתי....)
מצווה לפרסם
00 זה חומצה בריכוז גבוה. זאת ומצה מאכלת מאוד חריפההצלחתי להוריד בקלות עם 00 של השירותים
ברב יאושי שפכתי וזה ירד לגמרי בכמה שניות
(עם שפשןף הכי קליל שיש)
לחרדי מותר למכור מוצר דפוק ולספר עליו שהוא מוצלח?תבניכל- לא יודעת מה היום אבל בעבר הבעלים היה חרדי.
לא אמרתי את זה.לחרדי מותר למכור מוצר דפוק ולספר עליו שהוא מוצלח?
על אמירה מטופשת זו אפי' לא שווה להגיב...בשביל 14 שח לא צריך להתלונן לדעתי. אז היה קצת קשה להוריד. לקח קצת זמן ונגמר.
תחפשו באינטרנט או בטמבוריותהיכן קונים טפט גרמני?
אני קניתי ביש את הטפט של חברת שלהבתכאמור אני קניתי של יש
אף אחד לא עדכן אותי שזה לא יורד
ואין לי אפילו צד להתלונן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: