הורדתם?אנחנו הדבקנו חתיכה שבוע שעבר,
ונוריד בעז"ה בסוף השבוע.
איך יצא?
הורדתם?אנחנו הדבקנו חתיכה שבוע שעבר,
ונוריד בעז"ה בסוף השבוע.
אתמול קילפנו קצת מסקרנות, ונראה מעולה.הורדתם?
איך יצא?
לא נדבק כמעט...הטפט של משנת יוסף של השנה יורד מעולה וגם לא נדבק חזק (דבק מתפתח כנראה)
אצלנו כבר יומיים על השיש ושולחן ודווקא דבוק מצוין, במהלך ההדבקה היה קל יותר להדביק כי היה אפשר לסדר תוך כדי, אבל עכשיו שכבר על השיש, דבוק חזק וטוב ולא נראה בינתיים שזז או מתקלף ממים וכולא נדבק כמעט...
כנ"להורדנו את הטפט וירד במהירות וללא סימנים
כנ"ל ב"ההורדנו את הטפט וירד במהירות וללא סימנים
אמנם בשוליים לא נדבק הכי חזק, אבל בכללי הדבק נתפס מאוד חזק על השיש והיה צריך קצת שרירים להוריד אבל לא נשאר שום שאריות, ומה שלי היה בעיה שנה שעברה זה היה לשים את זה על השיש לפני פסח הנייר מאחורה נקרע כל הזמן, השנה היה מעולה ירד יפההשנה הטפט היה מעולה!
ירד בקלות
ולא נשאר סימנים!
מה שכן- הדבק באמת לא מידי חזק...
ולמשל בכל שולי השיש(במסגרת) הוספתי דבק סלוטייפ למטה-כדי שיעמוד טוב ולא יקפוץ
אבל בגדול היה ממש בסדר
זו תגובת חובה מבחינתי..אחרי התגובות שלי שנה שעברה שאז זה היה זוועה..
השנה הם השתפרו.. אז עכשיו -תגובה חיובית..
משתפת (קרדיט לבן יוקיר שלי)אמנם בשוליים לא נדבק הכי חזק, אבל בכללי הדבק נתפס מאוד חזק על השיש והיה צריך קצת שרירים להוריד אבל לא נשאר שום שאריות, ומה שלי היה בעיה שנה שעברה זה היה לשים את זה על השיש לפני פסח הנייר מאחורה נקרע כל הזמן, השנה היה מעולה ירד יפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: