דרוש מידע הולך רגל? מה אתה מציע לעשות?

חני קלמן

משתמש צעיר
חידוד ההבדלים בינינו הוא כדלהלן.

ולדברי: השאלה אם זה באשמתך או לא, איננה רלוונטית.
ולכן: א. היזהר.
ובמידה וקרה מה שקרה, קח אחריות ושא בתוצאות. א. התנצל, ב, אם יש צורך, סייע לנפגע להתמודד עם תוצאות מעשיך.
(ועדיין יהיו כאלו שלא יכולים בכללללללל שהם ממממהרים, בסדר. אז שזה ירד ל10%. אוקיי?)
וליתר המחשה, נהג לפחות כאילו נתת דפיקה לרכב אחר, בכלל לא באשמתך! (לא שמת לב, הילדים הפריעו, היית מרוכז בכביש וכו' וכו'.)

עניין האשמה שכתבתי עליו לא מכוון כלפי הנהג אלא כלפי האנשים שמחפשים להאשים אותו.

חוץ משאר המקרים שציינתי אותם,
לגבי המקרים החריגים שתיארתם אני אכן תומכת במה שכתבת.

Tehila B

משתמש פעיל
סורי שאני מסיטה את האשכול,
לא חושבת שצריך ממש לפתוח אשכול שלם, אבל כנספח לאשכול הזה:
חזרתי קודם מנסיעה בתוך העיר, חשוך וגשום, והיה נורא לראות את חוסר המודעות של הולכי הרגל,
תבינו, הנהג לא רואה אתכם! במיוחד כשחשוך וגשום ואתם עטופים במעיל שחור עם מטריה שחורה.
גם אם אתם עוברים במעבר חציה, תוודאו שהנהג ראה והאט,
ראיתי היום כמה ניסים בעיניים...

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
מה לעשות שאת/ה נמצא/ת בארץ ישראל ולא בחו"ל?

שם יש עוד דברים שאין בארץ, אם את/ה בוחר/ת במשהו קח/י בחשבון את כל המכלול שבו.

חוץ מזה, גם בחו"ל יש אנשים שלחוצים בזמן,
יש גם מדינות בהם זה יותר גרוע מאשר מה שקורה בארץ.
זה גם תלוי איפה בארץ. כשאני מגיעה מהצפון למרכז אני חוטפת הלם תרבותי. כולם שם בלחץ אטומי, אין סבלנות. זה כנראה מדבק...

חני קלמן

משתמש צעיר
זה גם תלוי איפה בארץ. כשאני מגיעה מהצפון למרכז אני חוטפת הלם תרבותי. כולם שם בלחץ אטומי, אין סבלנות. זה כנראה מדבק...

כתבתי את מה שכתבתי על תגובה שכתבו שככה זה רק בארץ ולא בחו"ל...
לפי תגובתך נראה שאת מסכימה איתי כי במקום מגוריך אין לחץ אטומי כך שזה לא קשור להכללה של כל הארץ.

לדעתי זה הדור שהשתנה, לצעירים היום יש מלא מרץ (ואני בתוכם)

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אפרופו האשכול
חייבת לציין שאתמול היסתובבתי בכנפי נשרים היו שם שלולליות ענק ואני רצה תוך כדי השליליות לתחנת אוטובוס והיו רכבים שראו שאני רצה וכולם האטו את הנסיעה כי ראו שאני רצה....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה