אחלה רעיון, יש משו מומלץ?
אם הוא אוהב מוזיקה יש אוזניות יותר מיוחדות שמיועדות לחובבי מוזיקה מושבעים,ישלו כל מיני...
בעייתי הא?
את תתיאשו חברים, בסוף נמצא משו שאין לו
דווקא גנבו לי את הרעיוןאחלה רעיון, יש משו מומלץ?
נגלה לכם איזה רכב יש לנו?
תבטיחו לא לצחוק...
טויוטה קורולה שנת 1996
תעדכני בסוף מה קנית/ עשית...מחפשת רעיון למתנה לבעלי, חשבתי אולי משו שקשור למוזיקה, הוא ממש אוהב...
אולי לופר או משו בסגנון.. לא כזה מבינה בזה.
משו עד ה-500 ש"ח...
פליזז.. תביאו רעיונות.
כגבר מוזיקלי מאד וחובב מוזיקה ושירים איכותיים מושבע, נראה לי שזה רעיון קצת יותר נשי מקוה שאני לא פוגע באף אחד, הייתי שמח יותר בזה:אם היו שואלים אותי מה אני הייתי רוצה
ככה בתור אחד שאוהב מוזיקה ויצירות טובים
שיר
לכתוב שיר טוב שמראה את הערכה שלך אליו זה דבר מאוד אמיתי ומרגש
לגבי עלות לא חייב שיהיה יקר
במידה ויש לך חברה טובה שיודעת לנגן על גיטרה היא תנגן לך
ולהקליט את זה לא חייב שיהיה יקר
לערוך לו מסיבת הפתעה
וכשהוא מגיעה לשים לו את זה זה יכול להיות מאוד מרגש ואמיתי
בהצלחה
או אפי' שישלח סרטון ברכה או משהו!אולי תביאי לו איזה זמר שהוא מאוד אוהב שישיר לו משהו?
אפשר אפילו דרך הטלפון!
וכמובן הוא שילם על המתנה שהוא קיבל, לא?גבריים בעייתים במתנות כמעט אין מה לקנות להם הכל חוזר על עצמו. לפני מספר שנים קניתי לבעלי רכב והחבאתי לו את המפתח בתוך עוגה מעוצבת...אם את משוגעת כמוני ואין לך הרבה תקציב שימי לו בארנק כרטיס להופעה של זמר טוב
כגבר מוזיקלי מאד וחובב מוזיקה ושירים איכותיים מושבע, נראה לי שזה רעיון קצת יותר נשי מקוה שאני לא פוגע באף אחד.
יאא תודה רבהמקלדת שליטה זה רעיון נהדר כמובן שמצריך תוכנה תואמת במחשב (תוכנת DAW) ישנם תוכנות חינמיות מצוינות לחובב מוזיקה שלא מכיר את התחום של תוכנות DAW זה יכולה להיות מתנה שתשרוף לו מאות ואולי אלפי שעות בשנים הקרובות! (ללא הגזמה!)
מקלדות שליטה עד 500 ש"ח ניתן לראות דוגמאות כאן
תוכנות DAW חינמיות ניתן לראות לדוגמה כאן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: