שזה התשואה הכי גדולה בנדל"ן...................ודי למבין(כמובן שכאן יש חלק דברים שהם לא לגמרי לבנים)
כך גם בסיכון גבוה...[
שזה התשואה הכי גדולה בנדל"ן...................ודי למבין
סיכון מטורף.שיפצו ולפעמים גם הרחיבו, חלקו ליחידות והגדילו משמעותית את התשואה
אפשר גם להשקיע במניות יותר מסוכנות, גם מניות של חברות גז ונפט.סיכון מטורף.
אפשר גם לקנות מניות בחו"ל ולא לדווח על רווחי מס בארץ , זה רווח עצום באותה המידה...
זה מאוד תלוי איפה יש מקומות והם רבים שזה סיכון קלוש מאוד וגם שהסיכון מתממש הנזק לא בשמיםסיכון מטורף.
אפשר גם לקנות מניות בחו"ל ולא לדווח על רווחי מס בארץ , זה רווח עצום באותה המידה...
זה לא כולל דיבידנדים.בתקופה מקבילה, באתר הבורסה:
מדד ת"א 125 עלה ב67% (שזה אחרי ריבית דריבית כמובן).
לא ראיתי את זה במדל"ןע"פ אתר מדל"ן, שהוא די מוסמך מבחינתי (אבל אני מודה, זה לא המקור הרשמי),
מחירי הדירות מתחילת 2007 עד לסוף 2019, עלו ביותר מ200%.
מי שהתייחס ל2% התכוון כמובן לרווחים משכירות, לא לעליית מחיר הנכס- זה מקביל לדיבדנדים בשוק ההון.אני לא "מנסה לעשות" נתונים.
בנתיים מי שמביא פה עובדות בלי להביא מקור לנתונם זה לא אני.
להכריז קבל עם ועולם ששוק הנדלן בישראל מניב רק 2% לשנה זה או טפשות או אנטרסנטיות. מה שברור שזה הזוי. ואם מדובר פה באנשים שכל שקל שלהם חשוב להם למען הבטחון הכלכלי שלהם, אז זה עוול "לערבב" אותם עם נתונים.
מה שאני כן מנסה, זה לראות נתונים במקור מוסמך.
לגבי השנים, ציינתי, זה המקסימום שיש במדלן.
אשמח מאד מכל מי שבקי איך רואים אולי בלמס לא יודע איפה. אבל מקור מוסמך שאפשר לראות שם נתונים.
לגבי "זה וודאי לא הממוצע" שוב, זה ע"פ מדל"ן.
ושוב אני מצהיר
אני לא מבין כלום בשוק ההון ומעריך מאד את המסירות של מקצועי בלבד, אבל גם ממקצועי בלבד מותר לבקש אסמכתאות רשמיות. ולא כתבות בעלמא.
אני לא כתבתי את הנתון, אני רק הבאתי מקור, ואם אתה לא מרוצה מהמקור זאת כמובן זכותך.ושוב אני מצהיר
אני לא מבין כלום בשוק ההון ומעריך מאד את המסירות של מקצועי בלבד, אבל גם ממקצועי בלבד מותר לבקש אסמכתאות רשמיות. ולא כתבות בעלמא.
@מקצועי בלבד זה נכון?מי שהתייחס ל2% התכוון כמובן לרווחים משכירות, לא לעליית מחיר הנכס- זה מקביל לדיבדנדים בשוק ההון.
אני רוצה להבין,למי שחיפש נתונים אמיתיים על התשואה בנדלן בראייה היסטורית
עם ההסתיגויות הבאות :
א. ההשוואה היא למניות בארץ , כמובן , טפשית.
ב. אין שקלול של מינוף , למרות שכמעט אין משקיעים בנדלן בלי מינוף.
ג. אלו הנחות המיסוי שלהם בנדל"ן:
מס רכישה של 8%
מס שבח של 25%
אלו עלויות שרלוונטיות לדירה להשקעה, בהנחת דירה יחידה העלויות האלה הם 0 עגול.
וכמובן שזה לא לוקח בחשבון הצלחות מיוחדות בנדל"ן, כמו מחיר למשתכן , תמ"א 38 , חלוקה ליחידות וכו'
ומנסה למצע את התשואה של כל הארץ.
אני לא כתבתי את ה 2%@מקצועי בלבד זה נכון?
שכשאתם כותבים 2%, התייחסתם רק להכנסה משכירות נטו?
שניהם.אני רוצה להבין,
הטבלה מדברת על תשואה משכירות, או עליית מחירי הדירה?
או שניהם?
שהכסף של השכירות מושקע מחדש. למשל במניות..כי הערה 1 בילבלה אותי שם, מה זה בהנחה ששכה"ד מושקע מחדש?
זה עובד שעליית ערך ממוצעת זה אולי כ 2-2.5% לשנה, והשאר זה מהשכירות.לא הבנתי איך זה מחושב לשניהם
למשל בשנה אחת
איך זה עובד?
הכוונה בדירה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: