ברוב מוחץ נבחרה הדרכה זו....
אז הרי היא לפניכן
1 מרגרינה או 200 גרם חמאה
2 כוסות אבקת סוכר
4 חלמונים
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קורנפלור
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
למילוי: 1 קופסא ריבת חלב.
לציפוי בצדדים: קוקוס
מעבדים סוכר ומרגרינה או חמאה עם אבקת סוכר לקרם חלק.
מוסיפים חלמונים ומעבדים עוד. מוסיפים את יתר החומרים. מתקבל בצק רך מאוד דומה לבר בצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים מעט מים [מעט...].
מרדדים את הבצק על משטח מקומח בנדיבות בקורנפלור. מרדדים לעובי של כ 1/2 סנטימטר. קורצים עיגולים.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ברווחים. העוגיות מתפשטות.
אופים ב 180 מעלות כ-10-11 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. הן צריכות להיות בהירות.
מחכים שהעוגיות יתקררו ורק אז מחלצים בזהירות מהתבנית. זהירות- העוגיות עדינות ומעט שבירות.
מורחים ריבת חלב על עוגיה וסוגרים בעוגיה נוספת, לוחצים קלות.
מגלגלים את העוגיה בקוקוס. הקוקוס נתפס בריבת חלב שמציצה בין העוגיות.
מחביאים מהר, שלא יגמר....
בתאבון.......
המתכון מתבסס על מתכון ישן שמצאתי אבל עבר מוטציה רצינית כדי שיצא מושלם!!!
אז הרי היא לפניכן
1 מרגרינה או 200 גרם חמאה
2 כוסות אבקת סוכר
4 חלמונים
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות קורנפלור
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
למילוי: 1 קופסא ריבת חלב.
לציפוי בצדדים: קוקוס
מעבדים סוכר ומרגרינה או חמאה עם אבקת סוכר לקרם חלק.
מוסיפים חלמונים ומעבדים עוד. מוסיפים את יתר החומרים. מתקבל בצק רך מאוד דומה לבר בצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים מעט מים [מעט...].
מרדדים את הבצק על משטח מקומח בנדיבות בקורנפלור. מרדדים לעובי של כ 1/2 סנטימטר. קורצים עיגולים.
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ברווחים. העוגיות מתפשטות.
אופים ב 180 מעלות כ-10-11 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. הן צריכות להיות בהירות.
מחכים שהעוגיות יתקררו ורק אז מחלצים בזהירות מהתבנית. זהירות- העוגיות עדינות ומעט שבירות.
מורחים ריבת חלב על עוגיה וסוגרים בעוגיה נוספת, לוחצים קלות.
מגלגלים את העוגיה בקוקוס. הקוקוס נתפס בריבת חלב שמציצה בין העוגיות.
מחביאים מהר, שלא יגמר....
בתאבון.......
המתכון מתבסס על מתכון ישן שמצאתי אבל עבר מוטציה רצינית כדי שיצא מושלם!!!
נערך לאחרונה ב: