האכלוס הרשמי אמור להיות עוד חודש ואז יש 60 יום כי שידרגנו משהו קטן במטבח ועוד 60 יום שהקבלן לא משלם-לא בדקנו מול העו"ד שלנו אבל רוכש אחר בדק והבין מהעו"ד שלו שחצי שנה נוספת של עיכוב הקבלן יכולתפנו לעו"ד שלכם, שיבדוק אם זה נכון.
זה בוודאי לא נכון באופן גורף.
במידה וזה לא נכון והגיע התאריך שבחוזה הוא יצטרך לשלם לכם דמי שכירות ממוצעת באיזור *1.5
לגמרי, אבל עד כמה שידוע לי עדיף למחזר את המשכנתא שהדירה מוכנה -אנחנו מחפשים גמח עכשיו שישלם את המשכנתא וכשהדירה תהיה מוכנה נמחזר את המשכנתא ונוסיף לה את הגמח והוצאות המעבר אבל אין לי מושג אם זה אפשרי ,לקחנו משכנתא של 70 אחוז אבל הערך של הדירה עלה מאז בהרבהלקחת יועץ אחר, עם 5 המלצות שונות לפחות.
יש בזה -אנחנו די חזק על הגדלת הכנסות אבל זה תהליךאת מתארת בעיה של מחסור בכסף, לא של התנהלות כלכלית לקויה
מה יעזור יועץ כלכלי?
הוא יגיד לך תגדילו הכנסות
לא רלוונטיאולי לעבור לגור בינתיים אצל ההורים...
לא ידוע לי באזור וכנראה שלא יהיה לנו משתלם כי רק המעברי דירה עולים הרבה (אנחנו עם רב הרהוט)אבל יש עוד אופציה-
לנסות לחפש דירת חסד
לא, אני מרויחה טוב יחסית ב"הסיוע בשכר דירה אתם מקבלים?
אפשר לקבל עד האכלוס מנסיון
תודה , זה באמת קשה -כל כך נזהרנו לא להגיע למצב הזה -קנינו דירה במיקום מרוחק יותר וקטנה יותר כדי לא להגיע למצב דחוק והנה זה קרהנצבט לי הלב לקרוא אותך
מתפללת עליך. ה' יודע מי את.
שתעברו את התקופה הזו בקלות ותצאו מהר לרווחה.
הערה - באופן כללי , הקבלן אמור לשלם את 60 הימים האלה אלא אם כן הוא מסר דירה בזמן הזה.האכלוס הרשמי אמור להיות עוד חודש ואז יש 60 יום כי שידרגנו משהו קטן במטבח ועוד 60 יום שהקבלן לא משלם-לא בדקנו מול העו"ד שלנו אבל רוכש אחר בדק והבין מהעו"ד שלו שחצי שנה נוספת של עיכוב הקבלן יכול
אתם עשיתם את ההשתדלות הנכונה שלכם, הכל מאת השם,תודה , זה באמת קשה -כל כך נזהרנו לא להגיע למצב הזה -קנינו דירה במיקום מרוחק יותר וקטנה יותר כדי לא להגיע למצב דחוק והנה זה קרה
קנינו מקבלן תשלום לפי התקדמות הבניהאשמח לשמוע ממך אם קניתם בקבוצת רכישה או בפרויקטים של 20-80.
אנחנו פשוט עומדים כרגע לפני רכישה ומתלבטים ורוצים לשמוע מאנשים שהתנסו כבר.
כהלוואה לדיור - לא.כרגע הדירה שווה בערך 1.4 ,זה יהיה אפשרי למחזר את המשכנתא ולהוסיף לה עוד סכום?
זה מה שעשינו עכשיו, לקחנו הלואה להחזרי משכנתא -השאלה אם יתנו לנו למחזר את המשכנתא ולהוסיף לה את סכום ההלוואה פלוס סכום נוסף עבור הוצאות הכניסה לדירה@osnatttt אני מבין אותך מצוין, הקטע הזה של שכירות & משכנתא מאוד קשה!
אבל אתה צריך להתמודד עם זה! אין ברירה!
מה שהייתי מציע לך (כמובן לעשות את זה בצורה שקולה ובתכנית ברורה מראש) לקחת הלוואה על תשלומי המשכנתא של חצי שנה הקרובה, ואולי גם לכסות החור שנוצר בגלל החזרי משכנתא, ואח"כ למחזר את זה בתוך המשכנתא,
לדעתי זה לא שונה בכלום מהסיבה למה לוקחים בכלל משכנתא על דירה.
(אבל שוב כמובן לא להתרגל לחיות על הלוואות וכו')
סביר להניח שכן, תלוי כל דבר לגופו של עניין אתה צריך לדבר על כך עם יועץ משכנתא.זה מה שעשינו עכשיו, לקחנו הלואה להחזרי משכנתא -השאלה אם יתנו לנו למחזר את המשכנתא ולהוסיף לה את סכום ההלוואה
לא בטוח שזה נכון, אבל לשיקול דעתך נטו!פלוס סכום נוסף עבור הוצאות הכניסה לדירה
מרגיש לי תגובה קצת חריפה.נצבט לי הלב לקרוא אותך
מתפללת עליך. ה' יודע מי את.
שתעברו את התקופה הזו בקלות ותצאו מהר לרווחה.
כן. כהלואה לשיפוץלמביני המשכנתאות הדירה עלתה כמלייון שקל לקחנו משכנתא של 700K
כרגע הדירה שווה בערך 1.4 ,זה יהיה אפשרי למחזר את המשכנתא ולהוסיף לה עוד סכום?
הגדלת הכנסות יכולה להיות תהליך, ובפרט כשרוצים להגדיל הכנסה לטווח ארוך.יש בזה -אנחנו די חזק על הגדלת הכנסות אבל זה תהליך
אז אני מבינה שלתפיסתך כשאדם מתאר מצוקה או התמודדות לא צריך לאמפט אותו או אפילו להצטער עליו במידת מה, כי יש יש צרות גדולות יותר.מרגיש לי תגובה קצת חריפה.
ב"ה שזה עבור דירה וזה משהו משמח,
זו תקופה לא פשוטה אבל בעז"ה תעברו את זה והכל יהיה בסדר,
תנשמו עמוק כולנו עברנו את זה בצורה כזו או אחרת.
בהצלחה...
אנחנו רוצים למכור את הדירה ולרכוש בפרויקטים בעפולה וחשוב לי לברר אצל מי שהתנסה שם.קנינו מקבלן תשלום לפי התקדמות הבניה
חישבנו הכל מראש חוץ מהמלחמה
מענין אותי לשמוע פרטים על זה , בעלי ממש מחפש משהו בסגנוןסתם לדוג' חבר של בעלי, אברך כולל, עובד כל יום בערב אחרי הכולל במפעל ומקבל לפי תפוקה. מגיע לכמה אלפים טובים. זה אמנם דורש להיות תקופה "במילואים" אבל שווה כדי לא להעמיק את הבור הכלכלי.
אנסה לברר לך אני בכלל לא יודעת אם יש שם משהו רלוונטי. לפני הכל באיזה עיר?מענין אותי לשמוע פרטים על זה , בעלי ממש מחפש משהו בסגנון
תפנו לעו"ד שלכם, שיבדוק אם זה נכון.
זה בוודאי לא נכון באופן גורף.
במידה וזה לא נכון והגיע התאריך שבחוזה הוא יצטרך לשלם לכם דמי שכירות ממוצעת באיזור *1.5
הקבלן לא משלם לכם פיצוי?
גם א"כ מחויב לשלם פיצויים זה לא בא ברגללמה לא מחוייב? זה באזור לחימה?
יש אפשרות לעבודה עברית/סינית/הודית (למשל במשקפיים בבי״ש עובדים ללא הפסקה)
זה שהוא מתקמצן על כח עבודה לא נראה לי הגיוני!
המדינה מגבה את החוסר מחוייבות שלו או שזה מה שהוא אומר לכם ואתם מקשיבים ולא בודקים מה באמת החוק אומר.
אין שום הגיון לשלם משכנתא ושכירות יחד! זה יכול להגמר עם אסונות נפשיים ל״ע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: